MENIU

Horoscopul zilei, marți 20 august 2024. Cearta astrelor dă naștere unui val de emoții mixte. Patru zodii vor reuși să se ridice deasupra provocărilor

Horoscopul zilei, marți 20 august 2024

Mintea își impune stăpânirea asupra zodiilor și le joacă diverse fente în horoscopul zilei de mâine, 20 august 2024, prin prisma conjuncției dintre Lună în Pești și Saturn în Pești.

Ni se pare că se sedimentează tot felul de obstacole în calea noastră, dar cel mai probabil e vorba despre o emoție, nu de realitate.

Încearcă să nu te lași afectat/ă de aceste limite care pot sau nu să fie reale!

Berbec

Enormal să fii încercat/ă de emoții mixte atunci când în jurul tău se întâmplă lucruri pe care nu le înțelegi încă în totalitate, și aceasta este lecția pe care ți-o servește horoscopul de mâine. Mai importante sunt acum întrebările decât răspunsurile, cu precădere când e vorba despre țelurile tale în viață. Obiectivele pe care le ai, dacă s-ar îndeplini acum, ți-ar aduce cu adevărat fericirea? Iată principala chestiune.

Taur

Circumstanțele de mâine presupun haos și stres, ceea ce îți poate trezi dorința de a-ți impune controlul. Dar oare nu ar fi mai bine să accepți că sunt puține lucruri pe care le poți face acum, fie personal, fie profesional? Când pricepi că asta e, lucrurile scârțâie, poți să implementezi mai ușor schimbări și poți să îți impui mai ușor valorile. Trebuie să îți încerci forța ca să o întărești!

Horoscopul dragostei, săptămâna 19-25 august. Sentimentele vor cunoaște un zbucium intens. Treei zodii au șanse să își găsească jumătatea

Gemeni

Poți constata acum, în chip magic chiar, că ești mai înțelept/aptă decât credeai. Da, nu ai toate răspunsurile – dar cine le are? –, însă știi mult mai multe decât ți-ai fi închipuit. În acest sens, reușești să atingi un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională, lucru pe care nu ți l-ai fi închipuit posibil acum câteva săptămâni, când „ardeai lumânarea la ambele capete”.

Rac

Pentru tine mereu perioadele de după o Lună Plină sunt mai încărcate decât de obicei, dar acum horoscopul de mâine vine cu revelații și mai pronunțate. Dacă ai tot lucrat la tine în ultima perioadă, în sfârșit apar și recompensele. Poate că ai descoperit singur/ă unde trebuie să intervii sau ai săpat adânc cu ajutorul unui terapeut, cert e că faci un pas uriaș înainte.

Leu

Ceva pivotează profund într-o relație dragă. Poate că te desparți de un partener care ți-a stat alături multă vreme sau colegul de apartament e în sfârșit dornic să vă luați o pisică. Poate că obții un client mare după ce l-ai curtat intens sau poate că realizezi că trebuie să lași în urmă un prieten cu care nu mai ai nimic în comun. Cert e că se schimbă ceva în viața ta.

Fecioară

Ești invitat/ă să meditezi la cum ți-ai îndeplinit obiectivele în ceea ce privește rutina. Ai reușit să faci mai multă mișcare sau să mănânci mai sănătos? Ai un corp mai armonios sau mai puternic? Lucrezi la fel de mult sau mai dedici timp și micilor plăceri? Pe măsură ce se sedimentează aceste întrebări, poți declara succesul sau eșecul, dar nu uita să privești și perspectiva în ansamblu.

Ce întrebare să nu pui niciodată zodiilor. Riști să faci o gafă și să rupi relația de prietenie

Balanță

Ce relație ai cu micile tale plăceri în viață, fie că e vorba despre activitățile pe care le desfășori cu iubitul/a sau despre hobby-uri? E timpul să le dai mai multă atenție și să nu mai faci niciun compromis când e vorba despre ele, te sfatuiesc astrologii. Flirtează cu oameni noi sau cu idei și permite-ți să te bucuri de viață, căci doar de aia ai primit-o. Nu lăsa pe nimeni să îți spună ce ar trebui să îți placă.

Scorpion

Se schimbă lucrurile acasă, așa cum ar fi trebuit să se întâmple demult. E posibil acum să te muți după ce ai cochetat mult cu această idee, să îți redefinești relația cu părinții după ce locuiești din nou alături de ei ori să înfrunți un coleg de apartament în legătură cu limitele pe care le încalcă constant. O să te simți eliberat/ă!

Săgetător

Ceva ce ai început în luna februarie 2024 este adus acum la culminare. Poate fi atât de mare precum o afacere pe care în sfârșit ai pus-o pe picioare și care e online/activă sau poate că e vorba despre o rutină introdusă în viața ta, cum ar fi să asculți podcasturi atunci când mergi să alergi. Cert este că începi să observi super diferențele în viața ta.

Horoscopul săptămânii 19-25 august. Astrele îndeamnă să ne bucurăm de independență. Trei zodii vor avea parte de reușite

Capricorn

Una caldă, una rece: cam așa sună sinteza horoscopului zilei de mâine. Se poate să primești un dar frumos și emoționant de la un amic, iar în același timp să fii refuzat/ă de un client pe care credeai că îl câștigaseși de partea ta. Aceste dizarmonii existențiale au însă rolul lor, te duc mai aproape de împlinirea unui vis care va deveni cât de curând realitate.

Vărsător

E normal să continui să resimți puternic emoțiile Lunii Pline, doar a avut loc în semnul tău! Dacă ești mai sensibil/ă sau mai vulnerabil/ă decât de obicei, folosește-te de acest prilej ca să creezi un pic de spațiu în rutina ta pentru relaxare și revitalizare spiritual/ă. Totodată, fii cu ochii în patru după peroanele care îți stau alături, căci aceștia nu te vor părăsi niciodată.

Pești

Obiectivele pe care ți le-ai pus ca să petreci mai mult timp cu tine, cu câteva luni în urmă, dau roade sau, dimpotrivă, îți dezvăluie că ai cam tras chiulul de la îndeplinirea lor. Ți-ai propus să stai mai puțin timp „pe telefon” sau să meditezi mai mult. Pe unde te situezi în ceea ce privește rezultatele? Grăbește-te să faci schimbările necesare înainte de Luna Plină în semnul tău de luna viitoare.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 august. Trei zodii găsesc cheia succesului financiar.