MENIU

Horoscopul zilei, luni, 10 iunie 2024. Început de săptămână cu reușite pentru trei zodii

Horoscopul zilei, luni, 10 iunie 2024

Comunicăm excelent în horoscopul zilei de mâine, 10 iunie 2024, prin prisma sextilei dintre Lună în Leu și Mercur în Gemeni. 

Se anunță un moment bun pentru a-ți exprima cu claritate și eficiență cuvintele. Dar Mercur în Gemeni și Marte în Taur formează o semi-cuadratură care poate complica acest tablou.

Berbec

Pot apărea mâine o serie de neconcordanțe sau de discuții în contradictoriu de natură financiară, spun astrele. Nu reușești să ajungi la un numitor comun cu oamenii cu care intri în acest conflict, dar important e că nu cedezi nici măcar o palmă din teritoriul tău. Dacă e nevoie, poți apela și la o instituție superioară pentru a regla această ceartă.

Taur

Nu poți deloc sta locului! E ca și cum te mănâncă palmele să aibă întruna activitate sau îți sfârâie călcâiele, care au nevoie să se miște de colo colo. Această energie pe care trebuie să o consumi cumva va deranja cu precădere un șef sau o persoană cu autoritate asupra ta, care nu suportă faptul că te frămânți continuu.

Gemeni

Coordonarea dintre ochi și mână e ridicată în aceste momente! Serios vorbind, e ca și cum canalul dintre cele două ar fi fost extins fără ca tu să știi. Însă, presupunând că nu ai la îndemână și nici nu vrei să îți pierzi timpul cu jucării motrice pentru copii, s-ar putea să intri în bucluc dacă nu îți găsești o ocupație. Îți recomandăm croșetatul sau lucrul de mână!

Afirmația pe care să o rostești în luna iunie 2024 ca să îți îndeplinești dorințele, în funcție de zodie

Rac

Îți adori prietenii, dar unii dintre ei tare mai sunt capsomani! Mici conflicte vor interveni și mâine, fie că se referă la unde să luați masa (mai bine ați alege zona de mâncare dintr-un supermarket, cu multe opțiuni) sau pentru ce distracție să optați seara. Compromisul e întotdeauna cea mai bună decizie, dar luați aminte să îl faceți pe rând, ca nimeni să nu se simtă dezavantajat.

Leu

Nu ți-au plăcut niciodată acele persoane lipsite de scrupule, care ar călca și pe cadavre să avanseze în carieră. Atunci de ce ai transformat într-un cimitir locul evoluției tale profesionale? Cu Marte mutat în Taur, ești tot mai conectat/ă la ambițiile tale, dar să știi că astfel poți ajunge să rupi prietenia cu un coleg. Decât să faci o scenă, mai bine retrage-te!

Fecioară

Te așteaptă o zi cu multe deplasări și numeroase sarcini de executat la distanță de casă? O să fie dificil, așa că de câte ori poți, optează pentru serviciile de livrare sau pentru varianta de transport în comun. Se pare că se propagă tot felul de neajunsuri în trafic. Vor să îți cultive răbdarea, dar acest lucru nu te va consola prea tare când îți rozi unghiile de nervi.

Horoscopul special: Marte intra în Taurul iubitor de lux 9 iunie – 20 iulie 2024 și schimbă din temelii norocul și viața amoroasă a zodiilor. Cine va fi protejatul astrelor

Balanță

E prea frumos să fie adevărat? Cel mai probabil, exact așa și e. Din păcate, Universul nu e deloc dornic să își facă favoruri mâine, mai degrabă își dorește să te aducă cu picioarele pe pământ. Prin urmare, fii cât mai sceptic/ă de câte ori ți se face o propunere ce pare mult prea avantajoasă. Te vei scuti singur/ă de nervi mai târziu.

Scorpion

Ești primul/a care observă diferențele de caracter, cu acuitatea ta intelectuală, așa că de ce ne mirăm că deja ai constatat care sunt punctele slabe dintr-o relație recent înfiripată, fie ea personală sau profesională? O mică atenționare, însă: nu le sublinia vehement din clipa în care ați decis să vă luați un angajament reciproc. Sfarmi prea curând „vraja”.

Săgetător

Multe lucruri se întâmplă mâine la muncă și puține sunt pe placul tău. Ești ocupat/ă până peste cap, și deși puține zodii sunt la fel de muncitoare precum Săgetătorul, nici nu îți place să nu mai ai timp să respiri, spun astrologii. Se poate să fie criză de personal la tine la birou, să existe sarcini de executat în plus sau să apară oameni noi pe care trebuie să îi instruiești.

Care este karma ta în această viață, în functie de data nașterii. Greșelile pe care trebuie să le repari, descifrate de numerologie

Capricorn

Ai un mare chef de distracție, de ce să îl irosești din cauza distanței? Se pare că, oricât ai dori să te vezi mâine cu iubitul/a sau cu un prieten bun, îți va fi dificil, dacă nu chiar imposibil, să o faci. Nu numai faptul că programul nu vă permite e descurajator, ci și că sunteți situați la mulți kilometri unul de altul. De ce crezi că s-a inventat spațiul virtual?

Vărsător

Să nu jinduiești la liniște mâine, căci îți va fi aproape interzisă. Poate că în zona ta se desfășoară o lucrare de construcții sau ambientul de la birou e mai zgomotos decât de obicei, cert e că îți va fi aproape imposibil să ai parte de un pic de calm. Știi soluția... ia-ți o pereche de căști bune, reductoare de zgomot, și refugiază-te în lumea ta!

Pești

Zodia ta trebuie să se deplaseze mâine! Să nu crezi că o să fii liniștit/ă sau fericit/ă la domiciliu, căci nu e cazul. Ia un tren și vizitează un oraș învecinat, dacă îți stă în putință, sau urcă-te la volan și condu încotro vezi cu ochii. Un exercițiu bun poate fi și să te plimbi la pas printr-un cartier necunoscut, lăsându-te vrăjit/ă de peisajele sale.

Cum să folosești legea atractiei în favoarea ta, în funcție de zodie