MENIU

Horoscopul zilei, joi, 26 septembrie 2024. Astrele ne dau capacități de detectiv. Zodiile istețe vor găsi răspunsurile la problemele lor de până acum

Horoscopul zilei, joi, 26 septembrie 2024

Horoscopul zilei de joi, 26 septembrie 2024, aduce o energie misterioasă, perfectă pentru cei care își doresc să descopere adevăruri ascunse. Astrele ne îmbogățesc cu abilități de detectiv, oferindu-ne o intuiție ascuțită și o claritate mentală deosebită. Această zi se dovedește a fi favorabilă pentru a explora enigmele care ne-au neliniștit și pentru a găsi răspunsuri la întrebările care ne frământă. Fie că este vorba despre relații, carieră sau dezvoltare personală, suntem încurajați să ne îndreptăm privirea către detaliile care ne pot conduce spre soluții revelatoare.

O zi bogată în influențe, horoscopul de mâine, 26 septembrie 2024, prilejuiește intrarea lui Mercur în zodia Balanță, aducând echilibru în comunicare și un schimb plăcut de idei. E ușor să relaționezi cu ceilalți, iar dialogurile sunt curgătoare și fluente.

Până atunci, se mai produce un trigon dintre Mercur în Fecioară și Pluto în Capricorn, care va ascuți instinctele noastre de detectiv. „Sapă” adânc ca să afli mai multe despre ce ți-a stârnit suspiciunea.

Când Luna se mută în Leu, conectează-te cu inima și trăiește după poruncile sale.

Berbec

Deși în mod normal tu adori poziția de „rebel fără cauză”, acum vei simți dorința de a crea un parteneriat stabil. Cu Mercur în Balanță în a șaptea ta casă, duourile, fie ele persoanele sau profesionale, sunt mai trainice ca niciodată. Nu te gândi neapărat la relațiile amoroase, ci și la potențialul de a descoperi un partener de afaceri sau un colaborator creativ.

Taur

Gata cu „joaca”, nu mai dorești să îți asumi riscuri cu sănătatea! Cumpără-ți o saltea de yoga și apucă-te de sport acasă sau frecventează cea mai lăudată sală din oraș ca să vezi de ce e atâta lume impresionată. Nu uita nici de suplimente, care pot face diferența, și adaugă cât mai multă culoare în farfuria ta. Fiindcă Mercur e în Balanță, mulți prieteni vor vrea să se alăture provocării.

Gemeni

Zodia ta e pur și simplu strălucitoarea acum. Dacă se spunea despre tine că te pricepi la flirt, de acum devii maestru, iar de pe buzele tale se vor revărsa complimente și replici ațâțătoare. Grijă mare însă să nu spui mai mult decât vrei sau să nu fii prea neglijentă în scris: nu ai vrea ca acele replici sexi să ajungă la cine nu trebuie!

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie. Astrele îți dezvăluie detaliile care îl dau de gol

Rac

Nicăieri nu e ca acasă ar putea fi mottoul care să descrie viața unui Rac, iar acum e valabil mai mult ca niciodată. Simți nevoia să îți vizitezi rudele sau poate să calci iar în casa părintească, dar perioada pe care Mercur în Balanță o petrece în a patra ta casă e favorabilă și organizării spațiului în care locuiești. Găsește o modalitate chic de depozitare: poate construiești un dressing?

Leu

Ce vivace ești dintr-odată! Mulțumește prezenței lui Mercur în Balanță în casa comunicării tale. Verișorii, frații și prietenii apropiați îți vor umple zilele cu bucurie, dar să știi că și vecinii vor deveni mai interesanți în acest tranzit. Nu te mai rezuma la scurte saluturi, întreabă-i ce fac, poți deschide astfel conversații interesante.

Fecioară

Mercur e guvernatorul tău celest și tare bine îi mai stă – pentru tine, cel puțin – în zodia Balanță. Marchează cu prezența sa plină de istețime casa banilor, așa că de acum încolo va fi mai ușor să îi faci și să îi păstrezi. Dacă actualul loc de muncă nu îți mai satisface pretențiile financiare, să știi că e un prilej excelent să începi să îți depui CV-ul pentru poziții mai atractive.

3 zodii chinezești vor avea un noroc nebun la bani înainte de finalul anului 2024. Dragonul de Lemn le aduce succesul financiar pe tavă

Balanță

Cu Mercur în prima ta casă, pregătește-te să atragi toate privirile. Ești centrul atenției, iar firea ta fermecătoare va fi mai cuceritoare ca oricând. Ce lipsește din peisaj? Un pic de promovare! Nu te mai rușina să vorbești despre realizările tale și fă-o cu convingere și tărie, bucurându-te de instrumentele pe care ți le pun la dispoziție rețelele de socializare.

Scorpion

Visează, fie că o faci cu ochii deschiși sau închiși: așa sună rezumatul prezenței lui Mercur în Balanță în a douăsprezecea ta casă. Subconștientul capătă mai multe putere și îți va livra mesaje interesante în somn sau atunci când ești treaz/ă, spun astrologii. Ca să captezi aceste simboluri, ține un jurnal de vise aproape de pat și notează imediat ceea ce ți-a apărut când erai pe tărâmul lui Moș Ene.

Săgetător

Horoscopul de mâine îți reaprinde în suflet pasiunea pentru oameni. În mod normal, adori să faci parte din grupuri, iar acum comunitatea e sprijinită de Mercur în Balanță în a unsprezecea ta casă. Poți transforma un business, la care ai lucrat numai tu până acum, într-o afacere cu mai mulți colaboratori sau poți să inițiezi un proiect în echipă sau o excursie în grupul de prieteni.

Semnificatia numarului tau de telefon, descifrată de numerologie

Capricorn

Ambițiile în carieră ajung în prim plan în horoscopul de mâine! Fiind la putere Mercur, ia-o pas cu pas, stabilind strategii și obiective pe care le poți înfăptui, dar care să te și provoace un pic. Notează totul și creionează și un interval de timp în care dorești să obții tot ce ți-ai propus. Pe de altă parte, nu uita că va conta enorm și pe cine cunoști în domeniul tău de activitate.

Vărsător

Deschide-ți lumea și lărgește-ți perspectivele, spun astrele. Dacă nu poți pleca de acasă într-o călătorie în spații cosmopolite, atunci propune-ți să cunoști oameni noi, din alte culturi sau cu interese diferite de ale tale. Alături de ei poți descoperi fațete ale vieții pe care le-ai neglijat până acum și te vei simți mai bogat/ă și mai împlinit/ă.

Pești

Dezlănțui puterile de seducție așa cum o vrăjitoare își țese vrăjile în horoscopul zilei de mâine. Cu Mercur în Balanță în a opta ta casă, cea a ezotericului, oamenii se vor simți atrași de tine ca de cântul unei sirene. Pe de altă parte, să știi că această chimie aproape metafizică te poate face orb/oarbă și surd/ă la defectele celor din jur.

Luna octombrie aduce noroc în dragoste pentru trei zodii. Astrele le ajută să își găsească în sfârșit sufletul pereche