MENIU

Horoscopul zilei, joi, 18 iulie 2024. Astrele întorc roata: Doar zodiile care vor alege căile neconvenționale vor reuși în tot ce își propun

Horoscopul zilei, joi, 18 iulie 2024

Joi, 18 iulie 2024, zodiile îmbrățișează independența, preferând să facă lucrurile în felul lor în horoscopul zilei de mâine, 18 iulie 2024, datorită sextilei dintre Soare în Rac și Uranus în Taur. 

Neconvenționalul e cuvântul de ordine al acestui context astrologic. Pe de altă parte, trigonul dintre Lună și Mercur aduce libertate.

Berbec

Adevărul și numai adevărul: continuă cruciada ta pentru a ținti numai spre ceea ce e original si 100% real și în decursul zilei de mâine. O să spui doar ce crezi, fără nici cea mai mică intenție de a-ți pune filtru la gură. Pe de altă parte, ia aminte că în acest context astrologic poți fi un pic prea dur/ă, așa că ai grijă să întrebuințezi diplomația mai ales dacă faci observații profesionale.

Taur

Îți oțelești mintea și îți ascuți instinctele mâine, și e musai să profiți de acest dar al astrelor fiindcă e atât de rar, nuanțează puterile supreme. O să simți în acest răstimp că citești mințile celor din jur și că te conectezi cu ei la un nivel nemaiîntâlnit înainte. Pe de altă parte, păstrezi judecata limpede și poți analiza cu luciditate și cele mai presante probleme.

Gemeni

Dă-le ceva despre care să vorbească, și încă multă vreme de acum încolo, insistă astrele. Nu pierdem vremea cu discuții de complezență, e indicat să ai conversații profunde, care să ajungă rapid la miezul lucrurilor. De exemplu, e un moment bun pentru a te reuni cu minți ascuțite și cu intelecte strălucite pentru a pune la cale o afacere, un proiect sau o inițiativă cu maxime beneficii.

4 zodii care au dat cei mai mulți criminali în serie. Una dintre ele i-a dat pe cei mai periculoși

Rac

Conform astrelor, mâine e ziua în care să mizezi pe productivitate maximă. În ce stadiu se află acel proiect la care tot lucrai și lucrai, fără randament? Punem pariu că îți vei dubla avansul? Pe de altă parte, deși termini sarcină după sarcină, într-o frenezie, și crești ca Făt Frumos, într-o zi cât alții într-o sută, nu ignora un amic care îți va cere ajutorul spre seară.

Leu

Da, nu o să reușești mare lucru și e posibil ca la finalul zilei de mâine să constați că ți-a rămas treabă de care să te achiți în perioada următoare, dar nu contează. Acum este un prilej bun să schimbi lumea la față. Ce putere să aibă un individ? O să te mire influența pe care o exerciți. Vorbele tale merg la țintă, așa că profită ca să lași un mesaj cu semnificație în social media.

Fecioară

Subconștientul vociferează puternic acum, și ar fi mare păcat să nu pleci urechea la ce are să-ți spună. Adio, productivitate, ceea ce nu înseamnă că poți să marchezi ziua în calendar la categoria șanse pierdute. Poți avea o revelație creativă au poți să ai o epifanie religioasă, așa că ține atenția îndreptată spre interior.

Testul care descifrează subconștientul: Imaginea pe care o vezi prima dată îţi dezvăluie dorinţa ta secretă în dragoste 

Balanță

Colaborarea e cuvântul cheie pentru zodia ta mâine, ceea ce îți place, dat fiind că e practic definiția ta personală, spun astrologii. Acceptă compromisul și cultivă-l chiar mai mult decât de obicei. În niciun caz să nu spui „ori ca mine, ori deloc”, sunt cele mai nocive cuvinte acum, când, dacă știi să asculți, vei primi adevărat perle de înțelepciune, mai ales din gura colegilor.

Scorpion

Rămâi cu ochii pe premiu mâine! E tot ce te interesează pentru o zi, așa că permite-ți să abordezi orice situația, mai ales profesională, cu gândul la ce îți va aduce cel mai mare câștig. Lasă sarcinile de rutină! Acum este momentul să îți asumi un risc, fiindcă astrele vor avea grijă să îl răsplătească din belșug. Nu e ziua în care să joci în „liga secundă”.

Săgetător

Adevărul te va elibera mâine. Orice formă ar lua, e cea potrivită, atâta vreme cât cuvintele care îți părăsesc buzele îți reflectă întocmai sentimentele și convingerile. Însă nu veni cu speech-ul pregătit de acasă, îți vei uita replicile, dar nu e nimic, astrele stau pe marginea scenei tale și vor fi cel mai bun sufleor, scoțând la iveală din subconștient cuvinte pline de grație și autenticitate.

Care este păcatul unei persoane, în funcție de zodie. Tentația ascunsă dată de astre, căreia de abia îi poate rezista

Capricorn

Ești cu capul în nori, dar acolo, sus, faci ceva extraordinar, surprinzi un canal direct de emisie divină. Vei deveni un conductor universal ce va ușura fluxul de energie din ceruri către Pământ. Oamenii vin la tine să ceară sfaturi și povețe, și parcă vorbele care îți ies mâine pe gură au cadența supranaturală a predicțiilor unui profet.

Vărsător

Dacă insiști să te îngropi sub un munte de treburi, de unde nu mai vezi lumina, nu numai că o să arzi repede fitilul, dar se pare inclusiv că pierzi potențialul unei legături ce ți-ar fi putut defini viitorul. Poate că nu dai totuși nas în nas cu sufletul pereche sau cu un colaborator de business, dar tot e un prilej bun să te apropii de amici, organizând o ieșire în grup pentru această vară.

Pești

Ai atâtea pe cap? Așa e când ești o zodie înzestrată, cu siguranță ți-ai asumat și obiective mari. Par imposibil de dus la capăt, atât sunt de multe? Ia-o ușor, începând prin a vizualiza finalul. Meditează la reușita supremă și apoi stabilește, retrospectiv, pașii pe care trebuie să îi întreprinzi până acolo. Nu e așa că deja te-ai mai liniștit, căci măcar știi încotro să te îndrepți?

Cine este îngerul tău păzitor, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut