MENIU

Horoscopul zilei, joi 15 iunie 2023. Astrele ne ajută să ne depășim granițele tradiționale

Luna in Taur face o conjunctie incitanta cu Uranus cel rebel, incurajandu-ne sa depasim granitele noastre traditionale, dar cuadratura dintre Mercur si seriosul Saturn va face aproape imposibil sa spunem ce dorim. Luna face apoi trigon cu Pluto, crescand intensitatea momentului. Din fericire, starea noastra de spirit ar trebui sa se ridice atunci cand Luna se strecoara in Gemeni, deznodand si netezind incurcaturile gandurilor noastre.

Horoscop zilnic BERBEC 

Creativitatea ta este la cote maxime acum, deci profita de acest fapt. Este o zi ideala sa creezi orice cum ar fi sa scrii, sa pictezi, sa compui sau sa faci mici mestesuguri cu mainile tale dibace. Chiar daca nu iti iei talentele in serios ci doar la nivel de amator, vei fi surprins ce poti produce daca te lasi calauzit. Ignora criticul interior si exprima-ti sufletul prin creatie. Vei fi incantat de rezultate.

Horoscopul zilei TAUR 

Romantismul este in aer pentru multa lume azi, pare ca ploua peste oameni cu iubire si stare de indragostiti, mai putin peste tine. Nu te agita. Va veni si timpul tau. Incearca sa iti focusezi pasiunea si energia intr-o activitate creativa. Esti foarte focusat pe planurile tale profesionale si intelectuale, poate ca nu ai deschis larg usa iubirii, poate ca nu e prioritatea ta acum. Te-ai gandit sa scrii mai mult, poate sa pictezi ? Exploreaza-ti partea creativa. Are ceva de spus lumii.

Horoscop azi GEMENI 

Se prea poate sa fii intr-o zi in care sa te razgandesti cu privire la ceva ce a fost important pentru tine pana recent. Poate pui sub semne de intrebare jobul tau, drumul carierei sau un partener. Confuzia iti poate domina gandurile azi. nu te astepta sa ajungi la raspunsuri concrete pana seara. Este vorba de situatii care vor fi rezolvate doar in timp. Incearca sa ai rabdare si sa identifici exact care dintre variantele din care ai de ales iti aduce mai multa bucurie si implinire.

Horoscop zilnic RAC

Noi prieteni, noi obiective si noi atitudini pot aparea pe scena ta dintr-o data. Dezvoltari neasteptate dintr-un grup in care esti afiliat se prea poate sa solicite o reevaluare de actiuni de implementat. Este o dezvoltare pozitiva si poate sa se lase cu mult entuziasm si imputernicire pentru tine, dar implica si unele ajustari de facut fata de ce iti planificasei. Pentru ca energiile tale mentale sunt foarte ascutite acum, nu va fi dificil sa faci asa ceva.

Horoscopul zilei LEU 

Unele vise stranii despre un prieten iti pot cauza o agitatie nocturna si nu numai, intrebandu-te despre circumstantele curente din viata acelei persoane. Poate e dificil sa il/o contactezi. Visul nu este profetic si nu reflecta neaparat situatia prezenta a cunostintei tale. Visul doar iti atrage atentia asupra unei emotii pe care peste zi ai simtit-o intens si ai trimis-o in subconstient, iar ea iti atrage atentia noaptea prin vis. Cum te face sa te simti ceea ce visezi ? Ce situatie din prezent are aceeasi emotie ? Gandeste-te la asta si lucreaza cu mesajele primite, pentru binele tau.

Horoscop azi FECIOARA

Astrele favorizeaza comunicarea despre subiecte delicate in aceasta perioada, drept pentru care ai putea primi niste telefoane sau mesaje scrise cam ciudate azi. Poate un prieten este deosebit de entuziasmat despre ceva ce tu nu intelegi iar altcineva este foarte deprimat despre o turnura de intamplari. Daca iti e dificil sa ai o opinie folositoare, cel mai bine este sa oferi o ureche tocmai buna de ascultat, fara sa comentezi nimic, scrie Sfatul Parintilor. Uneori este cel mai bun lucru de facut pentru cineva. Pe seara, fa-ti timp sa faci o plimbare in cartier. Aerul iti este benefic si ai putea intalni o cunostinta interesanta de la care sa afli altceva util.

Horoscop zilnic BALANTA 

Motivatiile unor prieteni sau cunostinte iti pot parea confuzante. Opiniile pe care altii le au despre tine sunt importante pentru tine, deci ai putea foarte bine sa discuti deschis si sa te lamuresti despre ce gandesc unele persoane. Nu te teme. Sunt toate semnele care indica faptul ca ai putea interpreta eronat unele semnale si de fapt dinspre ei totul sa fie ok. Daca nu te simti confortabil sa vorbesti azi, asteapta pana maine. Totul va fi mult mai clar pentru tine intre timp.

Horoscopul zilei SCORPION 

Uneori poti sa fii cam pasiv si sa ii lasi pe altii sa tropaie peste tine la bunul lor plac. Lipsa ta de ego inflamat este admirabila, dar totul pana la un punct. De ce sa ii lasi pe altii sa isi asume creditul pentru ideile sau munca ta, de exemplu ? Poate aparea o situatie in care esti indemnat sa vorbesti. Protejeaza-ti drepturile si apara-te impotriva oricui care nu procedeaza etic fata de tine si contributia ta. Asuma-te demn si vei avea de castigat, iar dreptatea va fi de partea ta.

Horoscop azi SAGETATOR 

Ai putea simti o frustrare despre faptul ca mintea iti spune ca nu esti capabil sa atingi un obiectiv important in cariera ta sau in modul in care faci bani. Este posibil ca doar sa fie nevoie sa reevaluezi pragurile de atins ca sa iti dai seama cat de mult progres ai facut deja. Tine minte, nu conteaza asa de mult timpul necesar atingerii unui scop, cat faptul ca il atingi. Imputerniceste-te cu o viziune corecta !

Horoscop zilnic CAPRICORN 

Te-ai putea simti destul de ciudat, deci nu iti dai seama prea bine de ce. Poti incepe cu sunete neasteptate sau poate crezi ca vezi sau auzi lucruri care nu sunt acolo. Nu, nu innebunesti, este vorba de constelatiile curente planetare. Cel mai bun mod sa scoti aceasta stare de vulnerabilitate senzoriala este sa iesi in aer liber cat mai mult, sa faci miscare sau macar sa circuli. Seara, citeste o carte care iti da putere personala.

Horoscopul zilei VARSATOR 

Tu ai tendinta sa fii o persoana logica si rationala, asa ca te poti indoi de validitatea mesajelor pe care intuitia ti le transmite in diverse forme atipice, prin senzatii corporale clare sau prin vise. Sa nu cazi in aceasta capcana. Daca un sentiment este puternic, asculta-l si urmeaza-l. Nu il da la o parte doar pentru ca nu ti se pare tie logic. Azi poti avea incredere in intuitia ta in legatura cu absolut orice domeniu al vietii – deci liber la simtit !

Horoscop azi PESTI 

Poate sa fie provocator sa termini ceea ce incepi tot azi. poti fi tras intr-o mie de directii in acelasi timp. Energiile planetare cresc comunicarea si fac ca lucrurile sa se intample rapid. Poti ajunge sa fii obosit incercand sa tii pasul cu toate aceste schimbari care se intampla si care vor continua sa aiba loc. Fa tot ce poti si ia-ti pauze ca sa te detasezi de ritm. Iesi in pauze de masa sau fa scurte plimbari in aer curat ca sa iti clarifici mintea.