MENIU

Horoscopul zilei, joi 15 august 2024. Astrele ne pun la treabă și ajută trei zodii să reușească în tot ce întreprind

Horoscopul zilei, joi 15 august 2024

 Horoscopul zilei, joi 15 august 2024. Mergem inainte in forta, fie ca e bine sau rau! Luna pasionala in Sagetator se armonizeaza atat cu Soarele in Leu, cat sii cu Chiron in Berbec, formand un trigon puternic in semne de foc. Apoi, Luna formeaza o cuadratura cu Neptun, ceea ce ar putea necesita sa incetinim sii sa reflectam asupra anxietatilor care apar, oricat de neinsemnate ar parea. 

Odata ce Soarele vital formeaza un trigon terapeutic cu Chiron, luarea in serios a preocuparilor noastre ar trebui sa ne ajute sa le rezolvam. Ulterior, Luna se muta in Capricornul ancorat, transformandu-ne entuziasmul in actiune.

BERBEC 

Nu este nevoie intotdeauna sa iti afisezi chipul de curajos. Sa stii ca este in regula sa iti simti si manifesti emotiile si sa vorbesti din inima cat poti de sincer in fata celor dragi. Asta iti face durerea suportabila si iesi mult mai repede din probleme. Te vei simti bine pe seara iar un zambet dulce iti va lumina chipul.

Horoscop special: Cinci zodii vor fi favoritele Universului în a doua jumătate a anului 2024

TAUR 

Astazi te poti confrunta cu unele mici ingrijorari fie despre viata profesionala fie despre cea personala. Vei dori sa fii echilibrat emotional dar nu ai destul timp sa pui toate lucrurile cap la cap in ordine la cate ai de facut. O minte clara si discutii deschise te vor ajuta sa rezolvi treburile cu usurinta.