MENIU

Horoscopul zilei, joi, 12 septembrie 2024. Astrele ne îndeamnă să lenevim. Două zodii sunt sfătuite să își țină nervii în frâu

Horoscopul zilei, joi, 12 septembrie 2024

Horoscopul zilei de joi, 12 septembrie 2024, ne aduce un mesaj de relaxare dar și unul de răbdare. Astrale ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de valul leneviei, să ne bucurăm de momentele de tihnă și să ne acordăm timp pentru a ne reîncărca bateriile. Totodată, este un moment în care două zodii sunt avertizate să-și tempereze nervii și să evite conflictele inutile. 

La cât de „tare” ne-a luat începutul de septembrie, în horoscopul zilei de mâine, 12 septembrie 2024, nu e de mirare că unii dintre noi deja simt nevoia să doarmă până după prânz.

Pentru că astrele tocmai cu asta se ocupă, cu prevestirea, se produce cuadratura dintre Soare în Fecioară și Jupiter în Gemeni, care ne îndeamnă să dăm curs dorinței de a lenevi. Fii avertizat/ă că dacă nu asculți de acest impuls, te poți regăsi ușor iritabil.

Berbec

Să nu te mire dacă te regăsești mâine țipând din senin la cei din jur, nervos/asă inclusiv pe respirația lor puțin mai șuierătoare. E cât se poate de normal să se întâmple așa când te apasă o cuadratură care vrea neapărat să te trimită la culcare. Dacă te irită tot ce fac ceilalți, e semn clar că ai nevoie să te detașezi și să faci, eventual, o lungă baie cu spumă.

Taur

Nu tot ce strălucește e aur, dar asta nu te va împiedica să le vrei pe toate, metale prețioase și neprețioase, pentru tine. De atâtea ori apeși pe „adaugă în coșul de cumpărături!” că riști să ajungi la faliment indiferent de cât de bună e situația ta financiară. Ferește-te mai ales de „escapadele” în magazinele online ale brandurilor tale de lux preferate.

Gemeni

Orice te enervează mâine la familia și la oamenii tăi apropiați. Nu contează că acum câteva zile nu te-ai mai fi desprins de ei, acum tot ce fac te irită. Până și trăsăturile pe care le găseai adorabile te calcă pe nervi. Trebuie să îți iei un pic de timp pentru tine. Pleacă singur/ă într-o plimbare unde să te acompanieze numai sunetele naturii sau ale cântecelor tale preferate!

Cea mai bună zacuscă de vinete, după rețeta lui Adi Hădean. Ingredientul secret pe care îl pune celebrul bucătar pentru un gust desăvârșit

Rac

Mai ia o pauză și pentru tine, chiar dacă trebuie să o faci în mijlocul zilei de muncă sau chiar dacă presupune să renunți la un angajament asumat anterior. Sunt dăți când trebuie să ne punem pe primul loc, o lecție greu de asimilat pentru un Rac. Poți să găsești mici oaze de relaxare zilnice, cum ar fi un ceai delicios în locul cafelei antrenante sau muzică de meditație ascultată la căști.

Leu

Mâine ai nevoie de aventură! O găsești fie prin călătorii scurte, fie satisfăcând setea de cunoaștere a minții tale, spun astrele. Plănuiește un preparat gastronomic care îți place și pe care voiai de mult să îl pregătești și fă slalom printre rețete în pauza de prânz sau, dacă vrei să te simți rebel/ă, chiar în timpul acelei ședințe sau conferințe în care implicarea ta e minimă.

Fecioară

Ambițiile profesionale iau centrul atenției acum! Pentru că acest context prielnic nu are loc decât de două ori pe an, poate că ar fi util să renunți la un eveniment personal programat acum ca să te bucuri de avansul în carieră. E prea scump costul unui bilet la un eveniment din domeniul tău, la care vrei să participi? Plătește prețul, considerându-l o investiție pentru viitor!

Lista băuturilor pe care e bine să le arunci la chiuvetă dacă vrei să slăbești

Balanță

Scoate ochelarii roz pe care Jupiter în Gemeni ți i-a așezat pe ochi și încearcă să vezi realitatea în tușe mai negre. Se pare că adopți o viziune excesiv de optimistă și riști să ajungi în situația de a regreta. Dacă ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, cel mai probabil așa și e, iar tu ești pe punctul de a cădea pradă farmecului unui escroc de carieră.

Scorpion

Oricât de tentant ar fi să îl împărtășești tuturor, ține mâine un secret numai pentru tine, te sfătuiesc astrologii. Chiar dacă ești convins/ă că e atât de savuros încât trebuie să îl cunoască și prietenul/a ta, mai bine abține-te și, dacă e nevoie, încuie-l într-un seif. Până și poveștile spuse din aparentă grijă se pot întoarce să te bântuie.

Săgetător

Una e să fii modest/ă, și cu totul alta să îți lipsească încrederea în propriile capacități. Dacă ai avut o realizare, nu mai ezita să vorbești oamenilor despre ea. Pe de altă parte, dacă întâlnești pe cineva care te-ar putea ajuta în carieră, de ce să nu îi oferi o mostră din afacerea ta? Ai grijă însă să faci ceva conversație înainte și să testezi astfel apele!

Rușii și americanii și-au dat mâna și au plecat împreună în spațiu. Când a avut loc lansarea capsulei spaţiale Soiuz MS-26

Capricorn

Îngrijește-ți corpul ca pe un templu și te va răsplăti făcându-te să te simți ca o zeiță! Ai nevoie ca de aer de mișcare, așa că fă o plimbare spre seară sau dacă vremea nu ține cu tine, măcar dă o raită pe la sală unde să bifezi o oră de yoga plus relaxarea și exercițiile de respirație aferente. O să constați o diferență extraordinară!

Vărsător

Trăiește colorat, așa cum îți place! Ce e cu atâta reținere? Începem să ne transformăm în simulacre ale propriei personalități de teamă să nu atingem subiecte sensibile, dar tu emani atâta autenticitate însă e păcat să te sufoci astfel. Discută acele subiecte politice care îți stau pe inimă și da, ai curaj să te îndepărtezi de o persoană cu care nu împărtășești aceleași valori.

Pești

Din când în când nu suporți să auzi altceva decât zgomotul propriei voci (sau mieunatul pisicii tale) și mâine e una dintre acele zile. Nu inhiba aceste porniri și nu te teme să îți închizi telefonul dacă asta înseamnă că o să scapi de acel apel din partea rudei care se plânge mereu sau îți cere să-i sari perpetuu în ajutor. Mâine echipa Pești are un singur component!

Ce putem face cu legumele rămase din supă, în loc să le aruncăm. 3 rețete pentru preparate delicioase