MENIU

Horoscopul zilei, joi, 1 august 2024. Astrele dau o sumedenie de idei, dar doar zodiile inspirate vor avea succes în implemetarea lor

Horoscopul zilei, joi, 1 august 2024

Dacă te organizezi în mod corespunzător, o să reușești să obții numai rezultate pozitive în horoscopul zilei de mâine, 1 august 2024! Ideile curg din partea astrelor, și avem de mulțumit din acest punct de vedere sextilei dintre Lună în Rac și Mercur în Fecioară.

Concentrează-te, fă o listă cu tot ceea ce trebuie întreprins și apucă-te de muncă! Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Berbec

Nicăieri nu e ca acasă, insistă să îți arate cu bunăvoință astrele în horoscopul zilei de mâine, 1 august. Acum organizarea domestică e punctul tău forte și crede-ne când îți spunem că ar trebui să profiți, fiindcă cât de curând se anunță Mercur retrograd și nu o să mai ai ocazia. Așadar, fă curat în frigider, aruncând alimentele expirate, fă-ți stocul cu produse proaspete sau rearanjează cămara.

Taur

Mintea și inima sunt împăcate de horoscopul de mâine! Nu se mai contrazic, nu se mai situează în tabere adverse, fac pace pentru super fericirea și echilibrul tău. Dacă porți o discuție și ai de prezentat fapte sau date reci, adaugă și afecțiune sau omenie, iar astfel vei ajunge mult mai ușor la celălalt.

Gemeni

Aruncă un ochi prin spațiul în care îți petreci multe ore în fiecare zi, fie că e vorba despre dormitor, dressing, living sau biroul de acasă. Ți se dă liber din partea astrelor să investești în piese care să confere o vibrație aparte. Poate că îți cumperi un tablou sau o altă piesă de artă sau poate o nouă măsuță de cafea? În cazul în care nu vrei să iei o hotărâre, măcar adaugă-le la favorite.

Zodiac CHINEZESC săptămâna 29 iulie – 4 august 2024. Fluxul Universului urmează să se schimbe, aducând întâmplări neașteptate și oportunități proaspete

Rac

Spune ceea ce simți, căci ești un navigator iscusit al cuvintelor și mulți vor vrea să sară la bordul proiectelor și inițiativelor ale. Dacă ai o idee de afaceri sau căutai sponsorizare pentru un proiect, sunt șanse mari să primești inclusiv finanțare sau ca persoane influente să dorească să ți se asocieze în aceste întreprinderi. Convingi ușor acum.

Leu

Elimină tot ce e negativ în spațiul tău și înconjoară-te numai de lucruri plăcute, te sfătuiesc astrologii. Nu de alta, dar urmează Mercur retrograd, baubaul universal, și nu oricum, ci în semnul tău! Curăță spațiul în care locuiești arzând salvie, reorganizează decorul astfel încât să pui în centrul atenției piesele care îți plac și purifică interioarele de orice obiect îți repugnă.

Fecioară

Conform astrelor, excelezi în aceste momente pe plan profesional. Dacă echipa din care faci parte se poticnește sau un proiect nu se desfășoară așa cum ai fi voit, poate că e timpul să preiei cârma. Așadar, trage aer în piept și nu mai aștepta să îți fie oferit acel post de lider, ocupă-l singur/ă. Dacă nu tu, atunci cine?

Oamenii gresiti pe care îi atragi, în funcție de zodie. Ce se întâmplă când astrele se ceartă cu legea atracției

Balanță

Dacă nu reușeai să închizi un capitol dureros din viața ta, s-ar putea să ai acum curajul de a scrie mare, cu cerneală, pe ultima pagină, „Sfârșit”, fără ca după să mai apară și un „Va urma...”. Această atitudine e inspirată de astre, care te ajută să te împaci cu trecutul. Numai așa o să reușești să găsești loc în viitor pentru lucruri mai bune.

Scorpion

Ești o prezență entuziasmantă și plină de viață în cercul tău de prieteni. Acum e intensificată și activitatea din casa ta nomadă, așa că tânjești să fii liber/ă. Organizează o excursie cu cei mai dragi amici, dar neapărat într-un loc special și cât mai plin de spirit. Lăsați hotelurile exclusiviste pentru drumeții prin pădure sau expediții de cercetare naturistă.

Săgetător

Hai, înarmează-te cu timp, căci ai toate șansele să intri ca cuțitul prin brânză printr-un proiect dificil, care necesita cercetare, strategie sau multă migăleală. E un moment mai mult decât bun pentru a negocia cele mai delicate aspecte ale unei afaceri sau pentru a discuta deschis cu partenerul de viață despre viitorul unei relații romantice. Ai tot ce îți trebuie.

Horoscop special: Mercur intră în retrograd pe 5 august și e decis să dea peste cap viețile tuturor. Cum te va afecta, în funcție de zodie

Capricorn

Lucrează mâine la relațiile tale, nu de alta, dar urmează Mercur retrograd și nu se știe când vei mai avea ocazia să o faci. Dacă cineva îți cere un sfat, oferă-i-l din inimă, fără să te stresezi prea tare să reprezinte cea mai bună soluție. Important e să fie infuzat cu sentimente reale. Nici nu știi cât de mult poate ajuta o simplă vorbă de încurajare.

Vărsător

Lucrezi la un proiect dificil mâine și nu ar trebui să îți abandonezi misiunea, căci urmează Mercur retrograd, de luni, care va îngreuna concentrarea. Dacă întâmpini obstacole, acum e momentul să îți iei lupa de detectiv și să sapi mai adânc. La un moment dat o să găsești ceva care să dezvăluie o piesă importantă din adevăr. Căutarea poate continua și în perioada următoare dacă rămâi curios/asă.

Pești

Nu există niciodată riscul să mulțumești prea mult sau să te arăți prea recunoscător/are. De aceea, exprimă-ți mâine gratitudinea pentru cineva care a făcut un gest frumos pentru tine. În perioada pe care Mercur o petrece în retrograd (5-28 august), accentul va fi pus pe repararea relațiilor, dar nu va fi ușor, așa că mai bine faci de acum un pas înainte.

Cine este cel mai mare dușman al tău, în funcție de zodie. Astrele te sfătuiesc de cine să te ferești