MENIU

Horoscopul zilei, duminică 7 iulie 2024. Cum ni se schimbă norocul și ce planete sunt „vinovate”

Horoscop duminică 7 iulie 2024. Foto/Profimedia

Când Luna este susținută de Jupiter cel abundent mai târziu, norocul nostru ar trebui să se schimbe în bine, deoarece cosmosul ne oferă mai multă generozitate și iertare în interacțiunile noastre. Nu plecați frustrați! Lucrați pentru a ajunge la un loc de înțelegere reciprocă. 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Bine ai venit înapoi în lumea celor care trăiesc. Ai fost așa de preocupat cu întrebări existențiale în ultimul timp încât ai pierdut din vedere ideea de baza despre a da drumul la ceea ce este și a te bucură de ce îți oferă viață la momentul prezent. Acum că ești mai mult în acord cu prezentul vieții tale curente, poți fi în stare să recunoști și apreciezi bucuria pe care o găsești din fiecare clipă. Este o descoperire importantă, bravo !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O cunoștință se poate simți cam abătut azi, poate vede doar aspectele negative din tot. Poate că trebuie să îi auzi plângerile toată ziua, fapt ce îți coboară și ție nivelul de energie. Probabil că nu se a lasă înveselit deci e bine să simți când îți pierzi timpul. Spune că ești ocupat și că vorbiți mai târziu. Mâine probabil că va fi deja remontat. Oamenii aceștia… ! Tu ai întâi grijă de ține. Dacă tu nu o faci, cine să o facă ?

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Eforturile tale pe plan domestic cu siguranță își culeg acum roadele. Casă ta arată minunat. Toți care intră spun acest lucru. Unii musafiri reașteptări pot trece pentru un scurt salut și pot rămâne la cină. Tu ești o gazdă naturală, grațioasă precum și un bun bucătar. Cine poate blama musafirii că vor să rămână ? Fii atent însă ce comunici și cum comunici pentru a menține armonia.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Poate că viață ta domestică nu este așa de lină precum ai dori azi. Nu sunt prea multe de făcut decât să iei ziua așa cum este și să te străduiești să fii cât poți tu de pozitiv. Pot fi anumite întârzieri, bruiaje, alarmă care nu sună. Da vină pe planete și nu lasă inconvenientele minore să te supere prea mult. Imaginea de ansamblu este în mare măsură de culoare roz.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

O întâlnire destinată unor scopuri spirituale sau de studii ori dezvoltare personală pot degenera într-o ceartă explozivă între unii membri. Ei nu se înțeleg pe niște aspecte și nu ai cum tu să îi faci să ajungă la un acord. Folosește-ți abilitățile de lider să calmezi spiritele chiar dacă fiecare continuă să o țină pe a să. Schimbă subiectul spre ceva neutru. Oricine poate relua discuții când există mai mult calm în energiile planetare. Azi nu e o asemenea zi.

 

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

O ieșire plăcută poate avea unele întârzieri sau amânări din cauza unor evenimente total în afară controlului tău. În loc să te deranjeze, tu și prietenii tăi puteți profită de oportunitate și să faceți ceva total diferit și neconvențional. Puteți merge la un restaurant la care nu ați fost, la un film pe care nu îl aveați în plan. Oricare ar fi situația ta, reține că azi este o perfectă ocazie să încerci să faci o delicioasă limonadă atunci când primești un coș plin cu lămâi.

Horoscop zilnic BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Un eveniment social aflat în planurile tale s-ar putea să nu fie cel mai plăcut loc unde ai fost până acum. Posibil că cineva de acolo să spună sau facă ceva care să deranjeze alți participanți. Tendința poate să îți fie să oferi susținere gazdei însă cel mai bine este să îți vezi de treburile tale și să nu te amesteci în nimic, cine știe în ce mai degenerează lucrurile. Azi e o zi în care să fii atent de ce, cât și cum comunici.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

O eliberare subită și neașteptată de tensiune poate veni spre ține azi. Ceva care te-a restricționat și ți-a limitat creșterea va dispărea și vei dori să alergi pe străzi strigând “Slavă Domnului !”. De acum înainte, unele dorințe pe care a trebuit să ți le reprimi pot începe să se manifeste în viață ta. Una din ele se referă la o nouă porție de iubire. Ce ar mai fi de spus ? Sună bine !

Horoscop azi SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă împrăștii cuvintele despre unele concepte în care crezi foarte tare îți vei ocupă aproape întreagă zi. Ai putea să faci și ceva cercetări în plus, ai putea să scrii despre asta, ai putea să vorbești oamenilor într-un curs sau o discuție de grup de vreun fel. Oricum, va fi plăcut și informativ. Singurul aspect la care să fii atent este să nu fii prea agresiv pentru unii membrii ai audienței tale. Rămâi obiectiv și joacă totul rece și detașat.

SURSA