MENIU

Horoscopul VERII 2024. Atmosferă încinsă, cu luni pline de pasiune. Trei zodii se vor lăfăi în noroc

Horoscopul verii 2024

Porima jumătate a anului a trecut, și acum este timpul să te bucuri de o vară deosebită! După o primăvară plină de energie și schimbare, vara aduce cu ea lumina și culoarea. O primă jumătate de an care a fost plin de turbulență și provocări, se încheie acum, și este timpul să te întorci spre lumina și optimism. Deși Universul aruncă în joc câteva retrograde, această perioadă e magică pentru a te lăfăi în energia solară cu familia aleasă de tine. Vara 2024 este un timp potrivit pentru a relansa legăturile cu cei dragi, pentru a vâna momentele de relaxare și divertisment, și pentru a încerca să-ți revizuiești obiectivele. O aventură solară te așteaptă!

Iunie, prima lună de vară, aduce oportunități de socializare și de distracție, dar tonul e mai serios decât în mai cu Saturn care se pregătește de retrograd. Între 5 și 14, responsabilitățile familiale sunt pe primul loc, urmând ca o dată cu Solstițiul de vară și activarea sezonului Racului să te bucuri de optimism și energie.

Ca evenimente, pe 3 se manifestă o exactă conjuncție între Soare și Venus în Gemeni, un „punct stelar” care va marca una dintre cele mai norocoase zile în dragoste ale anului. E o oportunitate magică pentru a încheia logodne sau a decide să deveniți părinți. Luna Nouă de pe 6 poate punct unor relații care „furau” libertatea zodiilor, în vreme ce Luna Plină în Capricorn (21 iunie) poate prefigura schimbări nenegociabile în carieră, trântind ușa în față zodiilor. Unde o ușă de închide, alta se deschide însă, căci Universul suferă de claustrofobie (doar e infinit, hei!)! Retrogradul în Pești al lui Saturn debutează pe 29 iunie, îngreunând stabilirea limitelor sănătoase în relații.

Mai intens, iulie aduce TREI PLANETE în opoziția lor anuală cu Pluto aflat în retrograd, dar scopul Cosmosului este să te vindece de obiceiurile negative, după o cercetare amănunțită (și uneori dureroasă) a lor. Acum Neptun își începe retrogradul în Pești (2 iulie), dizolvând ochelarii cu lentile roz și arătându-ne realități nedorite. Măcar Luna Nouă în Rac (5 iulie) e cel mai optimist eveniment de gen, dirijând zodiile să aibă grijă de ele. Pe 21 iulie, Luna Plină în Capricorn (a doua a acestui an!)  poate determina unele semne să își reconsidere calea profesională, iar intrarea Soarelui în Leu (22 iulie) le arată cum să se bucure de viață din plin.

Finalul verii vine cu luna august, ce necesită răbdare pentru a fi traversată în deplină siguranță. Mercur ne copleșește cu două retrograde, unul în Fecioară, celălalt în Leu, iar Uranus e activ, stârnind idei revoluționare.

Pe 1 august scânteiază Luna Nouă în Leu, trezind creativitatea și inspirând hobby-urile, urmată de cuadratura dintre Jupiter în Gemeni și Saturn în Pești, aruncând cu obstacole în calea zodiilor ca să le întărească. Soarele intră apoi în Fecioară, determinând o analiză profundă a fiecărui aspect al vieții în căutarea soluțiilor viabile. Urmează intrarea lui Venus în Balanță, semnul său zodiacal preferat, ajustând relațiile turbulente.  

Horoscopul săptămânii 3-9 iunie. Idei strălucite, planuri serioase și curiozitate activă. 4 zodii vor avea parte de câștigul mult dorit       

Predicții pentru vara 2024 în funcție de zodie

BERBEC

Începi vara cu o extraordinară capacitate de socializare, așa că să nu te mire dacă o să tânjești să îți cunoști vecinii sau o să ai discuții profunde și complexe cu barista de la cafeneaua ta preferată. După 4 iunie, o întâlnire profesională îți stârnește curiozitatea și te împinge spre un nou domeniu de studii, dar, ca să nu ajungi în situația de fi epuizat/ă de toate aceste informații, caută să te organizezi mai bine. Vara, fierbinte și răvășitoare, te regăsește tânjind la confort și dorind să te odihnești; nu ignora aceste nevoi fiindcă altfel o să fii făcut/ă praf de intensitatea emoțională. Oricum o să te bucuri că te-ai odihnit pentru că august e o lună frenetică pe plan profesional: Luna Nouă în Leu îți stârnește creativitatea, iar retrogradul lui Mercur îți dă ceva de furcă. Închei vara bucurându-te de activitățile favorite.

TAUR

Începi sezonul cu un boost de stimă de sine care îți ușurează împărtășirea valorilor și credințelor cu lumea întreagă. Iunie e o lună cu accent pus pe partea financiară (Jupiter gravitează în această zonă), în care ești îndemnat/ă să pui întrebări pentru a-ți rezolva problemele, dar fără a permite abundenței de detalii să îți blocheze capacitatea de a acționa. Ai grijă de tine, bucurându-te de micile plăceri ale vieții, fie că e vorba despre a pregăti înghețată cu copiii sau a medita la răsărit, căci ele te vor menține pe linia de plutire. În august calendarul tău social se umple, și totuși e recomandat să îți mai golești programul ca să ai timp de relațiile care contează cu adevărat și de tine însuți/însăți.

GEMENI

E sezonul tău cel mai încărcat, dar aproape că nu contează, căci începi vara eliberându-te de o relație împovărătoare (în jurul Lunii Noi în semnul tău, de pe data de 3 iunie) și cu un simț înnoit al optimismului. Fă ce te face să te simți bine, fără să îți pese de ce gândesc ceilalți, căci cu cât te compari mai puțin cu ei, cu atât o să fii mai împlinit/ă. Toate retrogradele verii te afectează direct: Saturn îți poate îngreuna stabilirea limitelor, Neptun te face să vezi adevărul dureros despre un om apropiat, iar Mercur aduce frustrare în viața personală fiindcă la naiba, nu poți să fii oricând peste tot. Poți debuta o afacere la finalul lui iulie, iar în august renunți la mândrie ca să fii pe aceeași lungime de undă cu o rudă.

Zodia nefericită a lunii iunie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor

RAC

Începi vara în solitudine, punând accent pe vindecare și pe eradicarea obiceiurilor negative prin acceptarea asumării vinii personale. Nu mai poți să îi învinovățești pe ceilalți pentru greșelile tale, acesta nu e semn de maturitate emoțională. Sezonul tău presupune ieșiri cu familia și activități în aer liber, dar nu te presa prea tare și nici nu te necăji dacă sfârșești prin a nu face nimic interesant. Luna Nouă de pe 5 iulie, în semnul tău, dă startul unei etape mai active, cu riscuri și acțiune cât cuprinde, în care să îți stabilești obiectivele pe următoarele 6 luni. În august teme-te de retrogradul lui Mercur, organizându-te mai bine și evitând să ajungi copleșit/ă de responsabilități.

LEU

Ai o bogată activitate socială la începutul verii, fiind încurajat/ă să cunoști oameni noi prin intermediul ralierii la activitățile de grup. Ce spui dacă te-ai alătura unui club de carte sau unui ONG? Orice ai face, mijlocul verii aduce aplecare spre introspecție și necesitatea de a renunța la ceva ce nu te mai reprezintă. Acum o să ai nevoie de o ureche empatică căreia să i te confesezi. Sezonul tău vine cu mai multă energie, dar și cu o întrebare legitimă: cui îi dedici resursele tale, fie că sunt timpul sau banii? Merită? Dacă nu, restabilește limite pornind de la conștientizarea valorii de sine, lucru foarte important cu Mercur retrograd. Luna Nouă în semnul tău (1 august) te inspiră să te reapuci de un proiect creativ.

FECIOARĂ

Cariera e receptaculul tuturor eforturilor tale la început de vară, și se pare că vei câștiga chiar recunoaștere publică sau o mai mare libertate la locul de muncă. Cu toate acestea, sunt și multe provocări de susținut, așa că te înțelegem dacă o să ai nevoie de multă odihnă. E bine că iulie e dedicat retragerii în propriul tău templu, solitudinea fiind cea care îți încarcă bateriile. Retrogradul lui Mercur, chiar în zodia ta, din august, transformă într-un coșmar epuizant jonglatul cu responsabilitățile familiale și cele profesionale, dar amintește-ți că ai aliați care te pot ajuta. Odată ce Soarele intră în semnul tău, o să înțelegi că nu putem reuși decât împreună.

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024. Nativii vor avea parte de noi idile

BALANȚĂ

Înveți și călătorești, două dintre activitățile tale preferate, la început de vară. Ai șansa să îți exprimi ideile liber (deși nu prea impulsiv) și să îți revitalizezi rutina zilnică pentru a te reprezenta mai bine. Din iulie, viața capătă ritm, iar ceva ce a dospit în tăcere în viața ta poate crește până la oficializare, fie că e vorba despre o relație sau despre o afacere (pe 21 iulie, odată cu Luna Plină în Capricorn, poți părăsi o corporație). August vine cu proiecte finalizate și o oază de prospețime, mai ales că navighezi fără frică pe apele tulburate ale retrogradului lui Mercur. Pe 29, Venus intră în semnul tău, unul dintre locurile sale preferate, iar viața are farmec irezistibil.

SCORPION

O vară fără evenimente majore, în care vrei să trăiești mai lejer și accepți să îți oferi resursele fără să aștepți ceva la schimb, motiv pentru care vei primi abundență neașteptată, fie ea informațională, emoțională sau financiară. Luna Nouă în Rac, din iulie, va fi martora unei conexiuni speciale cu mama sau o altă figură maternă din viața ta. Acum jinduiești să te simți liber/ă și vei avea multe de învățat din experiențe noi, precum călătoriile sau studiul. August este luna în care înveți în sfârșit să te detașezi de sindromul impostorului și primești fără rezerve tot ce ți-a pus deoparte soarta.

SĂGETĂTOR

Mai întâi, sezonul estival îți arată cât de bine te descurci în parteneriate. Intri în tot felul de alianțe și cu siguranță ai ce învăța de la toți oamenii din jurul tău. Iulie e perioada în care îți restructurezi viața ascultând de instinct, așa că te va ajuta să scrii pe o foaie conjuncturile în care te simți copleșit/ă sau sfâșiat/ă de teamă și să cauți soluții pentru a le naviga; viața te va tot pune în astfel de situații. Neptun retrograd în Pești, de pe 2 iulie, îți ridică ochelarii cu lentile roz de pe nas. În august ești invitat/ă să te întrebi dacă cariera îți reflectă cu adevărat valorile, iar dacă nu, de ce nu ai schimba ceva? Luna Nouă în Leu e o ocazie formidabilă!

Horoscopul chinezesc al lunii IUNIE 2024. Energiile se încing, odată cu venirea verii. Lună norocoasă pentru 4 zodii

CAPRICORN

Ai două Luni Pline în semnul tău în această vară, acestea intervenind una după alta, în iunie și iulie. Ține cont că ambele pot prefigura o reconfigurare profesională, deci poate că e timpul să îți schimbi jobul. Iunie e minunat pentru a modifica o rutină, făcând-o mai sustenabilă. Abilitățile îți sunt apreciate la adevărata lor valoare de colegi. În iulie te definesc relațiile personale, așa că e timpul să te bucuri de momentele dulci cu cei dragi, să îmbunătățești o legătură de afaceri sau să porți o conversație profesională șoptită la ureche de Mercur. August sporește vocea criticului interior, dar deși e dur, învățămintele sale sunt bune, căci îți arată ce te împiedică să îți atingi potențialul.

VĂRSĂTOR

Finalul verii scoate la suprafață elevul care sărea în sus de încântare atunci când clopoțelul suna sfârșitul școlii și vacanța de trei luni, spun astrologii. Tot ce vrei e să savurezi momentul, numai ai grijă ca acest fapt să nu presupună desfășurarea unor hobby-uri costisitoare, care să îți pericliteze bugetul. Iulie vine cu dorința de solitudine și cu un ritm mai lent al vieții. Urăști senzația că ești claustrat/ă, tocmai de aceea există și riscul să îți dai demisia în preajma Lunii Pline în Capricorn. E un tumult emoțional toată luna august, dar nu te teme, membrii familiei îți vor sta alături în orice furtună.

PEȘTI

Iunie este despre familie, așa cum va fi de fapt o mare parte a anului tău, căci Jupiter a accesat acest domeniu. Poți simți nevoia să te muți, să renovezi sau să îți găsești noi colegi de apartament, cert e că orice faci ar trebui să îți aducă liniște și mulțumire de sine. În iulie cel mai indicat e să te mai scuturi de obligațiile pe care ți le tot impui și să faci exact ce îți dăruiește bucurie. Odată ce descoperi răspunsul la aceste întrebări, armonia va fi o garanție. Luna Nouă în Rac e momentul în care realizezi cât de iubit/ă ești de familie. Spre finalul verii, în august, e imperios necesar să mai renunți la angajamente sau, atunci când ești obligat/ă să le bifezi, să îți comunici cu acuratețe limitele.

Horoscopul dragostei, săptămâna 3-9 iunie. Două zodii vor da lovitura pe plan amoros, altele vor avea de trecut o serie de încercări