MENIU

Horoscopul sfârșitului de vară. Ce spun astrele despre finalul acestui sezon estival, pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul sfârșitului de vară. Ce spun astrele despre finalul acestui sezon estival, pentru fiecare zodie în parte. 

Retrogradarea lui Mercur ne-ar putea face să ne simțim paranoici și secretoși, mai ales dacă suntem obligați să revizuim problemele personale, pe care am încercat să le ascundem sau să le acoperim în trecut.

Mercur este supranumit „șmecherul zodiacului”, afecteaza comunicarea, care se pare că este codificată și prea secretoasă, dar și defectuoasă în această perioadă, conform astrologului Leslie Hale de la Keen.comspune Bustle.

Iată ce spune horoscopul pentru finalul acestei veri, cum va afecta Mercur retrograd fiecare semn zodiacal.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă datorați cuiva bani sau o promisiune pe care nu ați ținut-o, nu vă mirați dacă apar, din nou, în discuție aceste restanțe. Nu ignora ceea ce știi că are nevoie de atenția ta. Ești incapabil să îți recunoști datoriile, dar te vei simți mult mai ușurat, mai liber și mai puțin stresat odată ce ele vor fi rezolvate.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dacă există secrete sau scandaluri ascunse, în cadrul celor mai apropiate parteneriate, pregătește-te pentru posibilitatea ca acestea să iasă la suprafață și nu te teme. A fi sincer și a vă menține comunicarea cât mai clară, concisă și logică, posibil vă poate ajuta să ajungeți la o concluzie constructivă. Aveți grijă doar că foștii parteneri vor să revină din nou în viața voastră, căutând a a doua șansă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Încercarea de a vă gestiona programul și de a vă organiza rutina zilnică se va dovedi a fi o bătălie continuă și făra izbândă în timpul retrogradării planetei voastre. Adoptă o atitudine mai flexibilă atunci când vine vorba de planuri și calendar. De fapt, este un moment bun pentru a elimina cât mai mult din calendar lucrurile inutile și ar fi bine să acorzi mai mult timp pentru odihnă fizică și răsfăț.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Acum, nu este un moment prielnic pentru a începe ceva nou, precum un loc de muncă, proiecte noi sau relații romantice. Probabil că după retrogradare, lucrurile vor reveni la normal. În schimb, o aventură sau un nou hobby ar putea fi un stimulent de dopamină distractiv. Lucrurile încep să se așeze, începând cu luna noiembrie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Acest retrograd este unul profund și personal pentru tine, întrucât folosește o mulțime de lucruri grele din trecutul tău sau din viața de familie, care cer să fie privite într-o lumină nouă. În loc să încercați să îngropați aceste bucăți din voi înșivă, așa cum ați mai făcut înainte, apelați la curajul vostru și începeți să le rezolvați, astfel încât să puteți ieși la finalul acestei perioade retrograde pe o bază mai solidă si onestă.

Horoscopul zilei de 7 august 2024. Nativii care trebuie să pună limite în relațiile lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Deoarece Mercur este planeta voastră conducătoare, retrogradele sale sunt întotdeauna un factor aducător de dureri de cap pentru dvs. Și de această dată, trebuie să fiți deosebit de atenți la cuvintele voastre, precum și la modul în care îi interpretați pe ceilalți. Sunteți predispus să înțelegeți greșit intenția cuiva sau să spuneți singur lucrurile greșite, așa că asigurați-vă bine și fiți foarte precaut la mesajele primite, dar și la cele transmise. Și stai departe de bârfe, chiar dacă este ispititor.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar daca este sezonul tău de naștere, acest retrograd te va afecta și pe tine. Cel mai bine este să eviți orice cumpărături de lux sau de ultimă oră, chiar dacă atsa îți face plăcere pe moment. Evitați orice lucru costisitor, inutil sau legat de tehnologie, și așteptați până când retrogradul va trece.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu Mercur retrograd care își petrece cea mai mare parte a timpului în zodia ta, așteaptă-te să te simți confuz și incapabil să ai încredere în judecata ta așa cum ai face în mod normal. Natura ta intuitivă este tulbure și s-ar putea să te simți un pic mai vulnerabil și mai puțin controlat asupra modului în care te prezinți și îți exprimi sentimentele.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi chiar mai greu decât de obicei să-ți exprimi sentimentele în timpul acestui retrograd plin de confuzie, așa că încetinirea, atunci când vine vorba de socializare la locul de muncă, este o idee bună. Secretele trecute și chiar speranțele pot veni acum la suprafața conștiinței voastre și veți dori să vă asigurați că vă acordați spațiul spiritual și concentrarea de care aveți nevoie pentru a le face față.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cel mai bun mod de a evita drama, în timpul acestui retrograd, este să vă gândiți la propria afacere și să încercați să vă feriți de bârfe sau de lupte cu prietenii. Este posibil ca persoanele din sfera ta socială să alimenteze răni vechi și să readucă probleme din trecut.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este posibil ca în viața ta profesională să fie dezordine sub umbra lui Mercur, așa că să nu te mire dacă ai parte de termene ratate, e-mailurile pierdute și poate chiar ego-ul rănit. Gândiți de două ori când luați o decizie finală cu privire la ceva legat de cariera dvs. și folosiți acest timp pentru a vă revizui calea profesională, pentru a vă asigura că vă îndreptați într-o direcție care vă simte fidelă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este foarte ușor să vă lăsați influențat de opinii ale altor persoane, sub acest tranzit, dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să reveniți cu picioarele pe pământ și să rămâneți pe loc. Nu vă lăsați imaginația să vă influențeze gândirea logică și să vă faceți prea mari speranțe, puneți visele înalte prinvind planul sentimental.

 

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie zodie