MENIU

Horoscopul săptămânii 9 - 15 septembrie. Astrele vor împinge pe toată lumea către o schimbare majoră. Două zodii vor avea parte de noroc la tot pasul

Horoscopul săptămânii 9 - 15 septembrie

Se preconizează un început de săptămână promițător, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară pe 9. În această perioadă, atenția la detalii și dorința de a munci vor crește, iar planurile ambițioase vor începe să prindă contur acolo unde există voință. Tot în aceeași zi, Luna își va face intrarea în Săgetător, iar influența ei va energiza zodiile, îndemnându-le să acționeze în conformitate cu aspirațiile lor.

Pe 11 septembrie, Mercur în Fecioară formează un sextil cu Marte în Rac, ceea ce înseamnă că emoția și pragmatismul se pot îmbina perfect. Toți nativii din zodiac vor simți nevoia să preia inițiativa, pentru a-și duce planurile la bun sfârșit într-un timp mai scurt.

Ritmul de muncă se domolește începând cu data de 12 septembrie, când Soarele în Fecioară formează un pătrar cu Jupiter în Gemeni, oferindu-le semnelor zodiacale un moment de respiro. Aproape toate vor lua o pauză și se vor gândi la următorii pași, pe care nu se vor grăbi să îi facă.

Trigonul format între Luna în Capricorn și Uranus în Taur, din 13 septembrie, oferă tuturor independență și încredere. Multe persoane vor avea curaj să iasă din zona de confort și să se aventureze în noi proiecte interesante.

Horoscop special: Marte se mută în sensibilul Rac și schimbă din temelii viața a 5 zodii. Nimic nu va mai fi la fel în următoarele două luni pentru ele

Finalul de săptămână va fi intens, căci energiile Lunii în Vărsător vor împinge pe toată lumea către o schimbare majoră. Este posibil ca mulți nativi să încerce să răstoarne convențiile lumii înconjurătoare, pentru că s-au săturat ca alții să le ghideze pașii.

Berbec

Săptămâna aceasta, iei toate responsabilitățile celor dragi pe umerii tăi și le arăți cum se rezolvă problemele într-un timp scurt. Ai obosit să tot auzi văicăreli în jur și vrei ca totul să fie bine, așa că nu este exclus să faci unele eforturi pentru a-ți îndeplini această dorință.

Taur

Acum, mai mult ca oricând, vrei să lași grijile în spate și să te bucuri de viață. O să ai parte de câteva zile interesante, în care vei sfida legile lumii în care trăiești. Ai grijă totuși să nu te arzi încercând să îți alimentezi permanent focul din suflet.

Gemeni

A venit momentul să plănuiești o aventură pe cinste sau să pui la cale un proiect extrem de profitabil. Săptămâna aceasta este pentru sufletul tău, ceea ce înseamnă că vei face tot ce îți stă în putință să te simți bine la fiecare pas. Te-ai săturat de compromisuri, așa că vei refuza orice propunere care nu îți este pe plac.

Cea mai norocoasă zi din septembrie 2024, pentru fiecare zodie în parte

Rac

Îți folosești capacitatea de concentrare pentru a pune bazele unui proiect important, din care îți vei câștiga existența pe viitor. Este o perioadă prolifică, dar trebuie să fii atent/ă la toate detaliile, mai ales dacă ai de semnat contracte.

Leu

O să îți mărești veniturile, după ce vei găsi o cale prin care poți obține mai ușor tot ce îți dorești. Ai grijă totuși să nu ți se urce la cap gustul victoriei, căci îți va fi mult mai greu să o iei de la zero dacă îți fuge pământul de sub picioare. Prudența este cheia unei vieți liniștite.

Fecioară

Săptămâna 9 - 15 septembrie te face să ieși din zona de confort și să te bucuri de experiențe unice. S-ar putea să fii speriat/ă în primă fază de noile contexte în care te vei afla, dar trebuie să lași viața să te ducă în direcția pe care trebuie să mergi.

Alimente bogate în acid hialuronic. Dieta pentru frumusețe, mai eficientă decât cremele din magazin

Balanță

Începi, în sfârșit, să îți asculți gândurile și să ții cont de ceea ce îți transmite mintea. Nu este momentul potrivit pentru schimbări uriașe, chiar dacă simți să o iei de la capăt din punct de vedere profesional. Trebuie să analizezi bine orice pas pe care intenționezi să îl faci.

Scorpion

Săptămâna aceasta, împarți responsabilitățile cu o persoană care se oferă să te ajute. La început, te vei gândi că te susține fără motiv, dar în cele din urmă vei înțelege că fiecare om își vede interesul. Astrele îți recomandă să nu te deschizi complet în fața nimănui! Cel puțin nu în aceste zile…

Săgetător

În perioada următoare, iei o pauză de la toate lucrurile care nu îți fac plăcere sau nu îți aduc bucurie. Chiar dacă te așteaptă situații controversate, vei găsi o cale prin care să ieși cu bine de probleme. Ambiția te ajută să răzbești chiar și în cele mai complicate contexte.

La ce boli ești predispus, în funcție de tipul de personalitate. De ce anxiosul va suferi de afecțiuni diferite de cele ale extrovertitului

Capricorn

Fie că îți schimbi garderoba, fie că îți schimbi cercul de prieteni, trebuie să ții cont de instinct. Nu este ușor să renunți brusc la ceva sau la cineva care a făcut parte din viața ta pentru o lungă perioadă. Ca să faci tranziția mai ușor, ai nevoie de ceva nou, de care să te agăți.

Vărsător

În această săptămână, îi vei surprinde pe cei din jurul tău. Toți se vor mira de calmitatea de care dai dovadă în fața necunoscutului și vor dori să te urmeze, astfel încât să devină și ei neînfricați. S-ar putea să ai rețineri în a împărtăși secretele tale cu ei. Fă-o doar dacă simți!

Pești

O să te gândești din ce în ce mai mult la origini și vei încerca să cauți oameni din trecutul tău pentru a înțelege mai bine cine ești. De asemenea, nu este exclus să îți faci noi prieteni, în încercarea de a te redescoperi.

Secretul lui chef Sorin Bontea pentru gogoși fragede și pufoase ca un nor