MENIU

Horoscopul săptămânii 7 - 13 octombrie. Astrele ajută zodiile mult încercate să redevină stăpâne peste destinul lor

Horoscopul săptămânii 7 - 13 octombrie

În săptămâna 7-13 octombrie, astrele se aliniază într-un mod favorabil, oferind sprijin celor care s-au simțit mult încercați de provocările vieții. Această perioadă aduce o oportunitate rară de a recâștiga controlul asupra propriului destin, sporind încrederea și claritatea în deciziile importante. Atât optimismul, cât și perseverența vor juca un rol esențial în această transformare, iar fiecare zi va aduce noi șanse de a îmbrățișa schimbarea. E timpul să ne ascultăm intuiția și să ne reîncepem călătoria cu forțe proaspete și perspective îmbunătățite.

Săptămâna începe pe 7 octombrie, cu un pătrar format între Luna în Săgetător și Saturn în Pești. Această poziționare cosmică le dă semnelor zodiacale răgazul de care au nevoie pentru a se relaxa și a se gândi la cum ar trebui să acționeze în viitor. Toată lumea are nevoie de această oază de liniște, căci o furtună energetică începe când Jupiter intră în retrogradare, în constelația Gemenilor, pe data de 9. Din cauza vibrațiilor acestei mișcări astrale, oportunitățile ce apar în calea zodiilor sunt din ce în ce mai puține în următoarele zile. Doar norocoasele zodiacului vor avea parte de ceea ce își doresc în această perioadă.

Pe 10 octombrie, Luna în Capricorn formează un sextil cu Venus în Scorpion, moment în care oricine se poate apropia mai ușor de oamenii pe care îi vrea aproape, pentru eventuale colaborări.

Obiectivele încep să prindă contur în a 11-a zi din octombrie, când Pluto iese din retrogradare și își începe cursul direct în Capricorn.

Ultimele două zile ale săptămânii sunt marcate de trigonul format între Luna în Vărsător și Soarele în Balanță, dar și de intrarea lui Mercur în Scorpion. Ce aduc nou aceste evenimente astrale? Ei bine, energiile lor pot aduce un plus de confort mental și concentrare asupra tuturor planurilor de viitor.

Semnificatia numarului tau de telefon, descifrată de numerologie

Berbec

Frustrarea ți-ar putea pune piedici în planurile pe care le ai pentru următoarele zile. Încearcă să nu te raportezi la ceilalți când alegi să faci anumite lucruri și să mergi în ritmul tău. Vei reuși ce ți-ai propus dacă nu lași pe nimeni să îți influențeze parcursul.

Taur

Săptămâna ta ar putea fi dată peste cap de un eveniment neprevăzut și trebuie să fii foarte atent/ă la detalii pentru a-ți putea relua activitatea. Nu te grăbi să depășești obstacolele, căci în fiecare provocare se ascunde o lecție. Trebuie să înțelegi de ce ai ajuns în acest punct.

Gemeni

Alegerile pe care le faci în aceste zile sunt mai mult decât grăitoare. Le vor arăta celor din jur ce se află în interiorul tău și care este direcția pe care vrei să o urmezi. Nu-ți fie teamă să te lași descoperit/ă de cei pe care îi vrei alături de tine în parcursul minunat la care visezi.

Testul care nu dă greș: Alege o floare și află mesajul subconștientului tău pentru această toamnă

Rac

Vei face schimbări serioase în viața ta, după ce vei realiza că în multe situații te-ai lăsat condus/ă de alții. A venit momentul să îți iei singur/ă deciziile și să lupți, în sfârșit, pentru binele tău. Gândește-te mai mult la tine!

Leu

O să ai de luat o hotărâre importantă care vizează sfera financiară. Este posibil să ai de făcut o achiziție care nu se încadrează la buget și să fii nevoit/ă să renunți la alte lucruri pentru a-ți satisface toate capriciile. Trebuie să cântărești bine această decizie!

Fecioară

Oamenii din jurul tău nu prea respectă regulile în această perioadă, așa că vei fi nevoit/ă să le explici de ce te deranjează atitudinea lor. Ai grijă cum le explici nemulțumirile pe care le ai, fiindcă unele cuvintele rostite ar putea fi folosite împotriva ta.

Balanță

Apropiații te vor percepe mai autoritar/ă decât ești, tocmai pentru că vei folosi un ton ridicat în prezența lor. Dacă demonii interiori încearcă să iasă la suprafață, ai putea încerca să îi temperezi, astfel încât să îți păstrezi relațiile cu persoanele din jur în limitele sănătoase de până acum.

Horoscopul banilor pentru luna OCTOMBRIE. 4 zodii norocoase vor da lovitura. Astrele vor face educație financiară zodiilor indisciplinate

Scorpion

Încerci să mergi pe drumul tău, dar Universul îți arată că nu ai ales calea cea mai bună. O să faci unele schimbări după ce vei observa că nu iese totul așa cum te-ai așteptat. Ai parte de o săptămână revelatoare, în care îți dai seama cum ar trebui să acționezi de acum înainte.

Săgetător

Ai toate șansele să îți faci noi prieteni în aceste zile, pentru că vei căuta pe cineva care să te înțeleagă și să îți susțină ideile. Dacă știi în ce direcție să te uiți, vei găsi persoanele potrivite, care te vor sprijini în îndeplinirea visului pe care îi ai.

Capricorn

Energiile astrale te ajută să faci ordine în viața ta și să renunți la obiceiurile care nu îți dau voie să urci pe culmile succesului. Degeaba ai un talent evident dacă nu îl poți fructifica din cauza unor alegeri greșite. A venit timpul să te bucuri de tot ce are viața de oferit!

Care este misiunea ta pe acest Pământ, în funcție de zodia în care te-ai născut

Vărsător

Ai foarte multe obligații pe care trebuie să le respecți în această săptămână, așa că ai putea rata întâlnirile cu prietenii sau cu familia. La final, te vei simți liniștit/ă că ai reușit să rezolvi sarcinile, chiar dacă îți va părea rău cu nu te-ai revăzut cu oamenii dragi.

Pești

Te vei distra foarte tare în compania cuiva apropiat și vei uita de toate grijile care apasă pe umerii tăi. Ai grijă totuși să nu îți neglijezi atribuțiile de serviciu, mai ales dacă știi că jobul pe care îi ai este singura ta sursă de venit. Nu risca să îți faci probleme în relația cu superiorii!