MENIU

Horoscopul săptămânii 5 - 11 august. Stelele se alianiază pentru patru zodii norocoase care își vor vedea dorințele împlinite

Horoscopul săptămânii 5 - 11 august

Această săptămână aduce schimbări radicale și provocări uriașe, dar cele mai puternice zodii nici nu vor simți greutatea celor ce urmează. Chiar dacă Mercur își începe retrogradarea în Fecioară pe 5 august, norocoșii zodiacului vor fi feriți de încurcături și confuzii.

Din păcate, nu toți nativii se vor bucura de zile însorite în intervalul 5-11, căci fiecare va fi afectat diferit de energiile astrale. Unii se vor speria la prima adiere de vânt, în timp ce alții vor trece cu zâmbetul pe buze prin furtuni. Cu toate că Mercur retrograd aduce stres și anxietate, celelalte evenimente astrale vor înclina balanța spre optimism și relaxare.

Pe data de 7, când Soarele în Leu formează un sextil cu Jupiter în Gemeni, toate zodiile vor începe să privească partea bună din orice situație, după două zile în care se vor stresa cu privire la lucrurile mărunte.

În aceeași zi, Mercur în Fecioară formează o conjuncție cu Venus în Fecioară, făcând procesul de comunicare mult mai ușor. Apoi, pe 8 august, când Luna ajunge în constelația Balanței, armonia va învălui sufletele zodiilor, făcându-le să uite de griji și necazuri. Această euforie nu va dura mult, căci Luna în Scorpion, de pe data de 10, va pune pe toată lumea cu picioarele pe pământ și va încuraja căutarea sinelui și a dorințelor ascunse.

Ultima zi a săptămânii aduce compromisuri pentru cele mai multe dintre semnele zodiacale. De vină este sextilul format între Luna în Scorpion și Venus în Fecioară. Energiile acestei poziționări cosmice vor aduce câteva neînțelegeri între oameni și schimburi de replici tăioase.

Top 3 zodii care adoră drama și scandalul. Provoacă mereu certuri și se irită când îi văd pe ceilalți fericiți

Cum va fi săptămâna 5 - 11 august pentru tine, în funcție de zodia ta

Berbec 

S-ar putea să ai de ales între două direcții diferite și să nu îți dai seama din prima care este drumul tău. În această săptămână, ai de făcut o alegere grea, dar finalul te va mulțumi și îți va aduce satisfacții. Ai încredere în intuiția ta!

Taur

Este posibil să primești vizita unei rude și să petreci mai mult timp în compania ei. Oricât de ocupat/ă ai fi, îți vei face timp să îi arăți ce ai mai făcut în ultima vreme și să îi împărtășești planurile tale.

Gemeni

Un dezacord între membrii familiei tale te va pune pe gânduri în aceste zile, fiindcă va trebui să te gândești cum poți soluționa problema. Astrele te încurajează să dai frâu liber imaginației și să lași gândurile să te poarte spre soluția salvatoare. Discută cu alte persoane din jur dacă simți că nu ai nicio idee.

3 zodii se despart în august 2024. Mercur retrograd are de gând să le strice casa

Rac

Banii vor fi prioritatea ta numărul unu în această săptămână, timp în care te vei gândi cum să produci mai mulți și cum să îi păstrezi pe termen lung. Nu te grăbi să iei decizii pripite, chiar dacă te afli într-o situație disperată și ai nevoie de mai multe surse de venit.

Leu

Problemele legate de încrederea în propria persoană te-ar putea face să scazi în ochii persoanelor din jur. Asigură-te că nu arăți nimănui că ai temeri legate de viitor și încearcă să îți crești stima de sine prin intermediul unor activități care îți aduc bucurie.

Fecioară

Cineva apropiat ar putea trece prin dificultăți emoționale, așa că va fi nevoie să îi devii suport. Vei pierde câteva zile bune încercând să îi schimbi starea, așa că săptămâna ta este aproape compromisă. Ai grijă cum valorifici timpul rămas pentru a-ți rezolva treburile importante!

80 de adevăruri uimitoare despre Leu: Ce nu știai despre această zodie fierbinte

Balanță

Pentru tine, această săptămână va fi mai mult decât haotică. Te vei strădui să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu te lași dus/ă de valul schimbării. Multe lucruri din jurul tău se vor transforma când te aștepți mai puțin și vei depune eforturi pentru a rămâne același/aceeași.

Scorpion

Evoluția ta este garantată în această perioadă plină de provocări, spun astrologii. Vei trece prin multe, dar din fiecare încercare vei învăța câte ceva. Este o săptămână agitată, care te va face să îți dai seama cât de puternic/ă ești și câte posibilități de dezvoltare există în jur.

Săgetător

Intervalul 5 - 11 august îți va aduce surprize legate de călătorii. Este foarte posibil să ajungi într-o destinație neașteptată, după ce vei primi o nouă ofertă de angajare sau după ce vei relua legătura cu un prieten mai vechi. Nu-ți fie teamă să explorezi!

Horoscop special: Mercur intră în retrograd pe 5 august și e decis să dea peste cap viețile tuturor. Cum te va afecta, în funcție de zodie

Capricorn

Ai grijă să nu te arunci într-o situație provocatoare fără să cunoști toate consecințele posibile! S-ar putea să simți nevoia de a te aventura spre necunoscut, dar astrele îți recomandă să ții cont și de eventualele dezavantaje, care îți pot lăsa un gust amar.

Vărsător

În aceste zile, vei întâlni o persoană care te va ajuta să ajungi la mai mulți oameni ce te pot ajuta să îți schimbi viața. Conexiunile create acum îți vor schimba inclusiv poziția în societate și vei deveni mult mai selectiv/ă când va veni vorba de prietenii.

Pești

S-ar putea ca timpul tău liber să devină limitat în aceste zile, după ce vei primi sarcini importante din partea superiorilor. Tu decizi dacă lucrezi peste program pentru o viață mai bună sau dacă acorzi prioritate relațiilor cu oamenii din jur. Întâi de toate, trebuie să conștientizezi că poți pierde prietenii importante dacă refuzi orice invitație la cafea.

Cine este cel mai mare dușman al tău, în funcție de zodie. Astrele te sfătuiesc de cine să te ferești