MENIU

Horoscopul săptămânii 28 octombrie - 3 noiembrie. Zile cu energii vindecătoare. 4 zodii vor înțelege că trebuie să se ierte pentru greșelile făcute

Horoscopul săptămânii 28 octombrie - 3 noiembrie

Săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie aduce eliberare emoțională pentru anumiți nativi ai zodiacului. Aceștia vor înțelege că trebuie să se ierte pentru greșelile făcute și să nu se mai critice aspru pentru orice lucru mărunt. 

Prima zi a săptămânii aduce tensiuni în relațiile cu oamenii din jur. Energiile pătrarului dintre Venus în Săgetător și Saturn în Pești le pot face pe zodii să se simtă restricționate în raport cu apropiații și să își dorească mai mult timp pentru ele. A doua zi, Luna se mută în Balanță, iar pacea interioară devine prioritate pentru cei mai mulți dintre nativi. Aceștia vor încerca să se privească în oglindă cu mai multă blândețe și să își ierte toate greșelile trecutului. Cum altfel să meargă mai departe cu încredere și determinare?

Pe 30 octombrie, Mercur în Scorpion se va afla în opoziție cu Uranus în Taur, moment în care zodiile vor fi tentate să își lase mințile să ajungă prea departe. Există riscul să apară confuzii și neînțelegeri, din cauza lipsei de ancorare în prezent.

În ultima zi din octombrie, când Luna ajunge în Scorpion, descoperirile despre sinele interior îi ajută pe nativi să se bucure de o nouă perspectivă asupra propriei vieți. Luna Nouă în Scorpion de pe 1 noiembrie contribuie la schimbarea în bine pe care și-o dorește fiecare. 

În a doua zi din noiembrie, Mercur intră în Săgetător și aduce optimism, încredere și putere de muncă. Marte se mută în Leu în ultima zi a săptămânii, sădind în mințile zodiilor creativitate și capacitatea de a gestiona situațiilor dificile.

Berbec

În aceste zile, va trebui să îți revizuiești planurile de mai multe ori și să te asiguri că ai totul pus la punct pentru a-ți putea îndeplini obiectivele. Nu te grăbi și lasă energiile astrale să îți vindece toate temerile și nesiguranțele. Vei obține rezultate importante dacă ai încredere în tine.

Zodiile care vor avea parte de cel mai bun noiembrie din viața lor. Astrele s-au decis să le ajute în tot ceea ce fac

Taur 

Pentru tine, această săptămână este mai mult decât norocoasă la capitolul „finanțe”. Ai ocazia să câștigi mai mulți bani decât te-ai fi așteptat vreodată și să te bucuri de munca depusă în ultima vreme. O să îți fie greu să te acomodezi cu buzunarele pline, dar te vei simți excelent.

Gemeni 

Ești extrem de ocupat/ă în aceste zile și s-ar putea să nu observi că anumiți oameni din jur au nevoie de tine sau de părerile tale. Încearcă să fii prezent/ă în viețile apropiaților, chiar dacă te gândești mult la evoluția personală și la ce ai de făcut.

Rac 

A venit momentul să îți faci un plan bine pus la punct și să acționezi conform ideilor pe care le ai. Săptămâna aceasta îți oferă șansa să faci lucruri interesante, menite să îți aducă evoluția la care visezi. Pentru a fi cu adevărat fericit/ă, e nevoie să te ierți pentru greșelile din trecut.

Leu 

S-ar putea să petreci mai mult timp cu prietenii tăi creativi și să înveți de la ei cum să îți folosești imaginația. Totuși, trebuie să îți păstrezi prudența și să nu riști prea mult, chiar dacă ai încredere în visurile pe care vrei să le transformi în realitate.

Fecioară 

Începi săptămâna cu vești bune în plan financiar și nu este exclus să găsești noi modalități de a face bani. Ai parte de o săptămână în care interesele tale pot fi satisfăcute în mare măsură, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri din plin de schimbările în bine.

Ce bârfesc gurile rele despre tine, în funcție de zodie. Vorbele răutăcioase ale cârcotașilor, dezvăluite de astre

Balanță

Mintea ta este deschisă și gata să primească hrana spirituală pe care Universul vrea să ți-o ofere. Important este să nu lași nimic să îți schimbe poziția față de planurile de viitor și să te lași dus/ă de val, chiar dacă emoțiile unui nou început îți apasă sufletul.

Scorpion 

În aceste zile, îți ies în cale multe oportunități, iar astrele îți recomandă să profiți de fiecare în parte. Dacă nu reușești să te concentrezi pe ce ai de făcut, s-ar putea să regreți că ratezi cele mai importante trepte spre evoluție. Ai mai multă încredere în tine și mergi unde te duce soarta!

Săgetător 

A venit vremea să pui toate visurile și dorințele laolaltă și să te gândești la un plan care te poate ajuta să le îndeplinești, te sfătuiesc astrologii. Vei profita de această perioadă liniștită pentru a gândi următorii pași pe care îi ai de făcut în drumul spre succes.

Horoscopul dragostei pentru luna NOIEMBRIE 2024. Perioada perfectă pentru noi începuturi în plan amoros. 4 zodii sunt favoritele astrelor

Capricorn 

S-ar putea să îți fie greu să te concentrezi pe activitățile de la locul de muncă și să cauți permanent noutatea în ceea ce faci. Dorința de a încerca lucruri diferite te împinge să te îndrepți către o schimbare a direcției profesionale. Ai grijă la alegerile pe care le faci!

Vărsător  

Energiile astrale te ajută să devii mai optimist/ă și să crezi în forța interioară pe care nu ai vrut să o vezi în ultima perioadă. Acum a venit momentul să te bazezi mai mult pe tine și să faci tot ce simți, fără să ceri ajutorul altora. Încearcă să nu te grăbești, dar străduiește-te să nu pierzi timpul degeaba!

Pești 

În aceste zile, vei analiza cu atenție tot ce ai făcut și vei încerca să îți dai seama care sunt acțiunile ce îți aduc beneficii în viitor. Nu este exclus să renunți la unele obiceiuri și să adopți un nou stil de viață. Astrele îți recomandă să gândești bine fiecare mișcare.

Ce lecție spirituală trebuie să învețe fiecare zodie până la începutul anului 2025