MENIU

Horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie. Rebeliune pe harta astrală. Norocul va favoriza doar zodiile înțelepte

Horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie

Săptămâna viitoare, pe harta astrală, se întâmplă ceva neașteptat - o revoluție a planetelor! Norocul pare să fi pierdut echilibrul și să facă o alegere draconică, favorizând doar zodiile care știu să se adapteze la schimbările neașteptate ale destinului. Oportunismul și încrederea în sine vor fi cele care vor determina succesul sau eșecul în această săptămână, astfel că toate zodiile trebuie să se asigure că sunt pregătite pentru orice surpriză.

Pe 24 iunie, Luna în Vărsător formează un trigon cu Jupiter în Gemeni. Datorită energiilor lor combinate, semnele din zodiac vor observa cum entuziasmul le crește. Asta înseamnă că se vor lăsa impresionate mai ușor de tot ce se întâmplă în jur și vor avea curaj să își pună planurile în aplicare. Este o zi bună pentru toți aceia care vor să își dea o nouă șansă în plan profesional.

Apoi, pe data de 25, pătrarul dintre Luna în Vărsător și Uranus în Taur va aduce neliniște și rebeliune. Zodiile se vor grăbi să își dovedească puterea și competența într-un anumit domeniu, iar dorința de a excela ar putea să le macine sufletul. Nici pe 26 iunie lucrurile nu vor fi roz, căci nativii trebuie să muncească pentru a-și da seama dacă planurile lor sunt realizabile. Până nu vor transforma ideile în realitate, nu vor ști sigur dacă au șanse să aibă succes pe termen lung.

În aceeași zi, Luna se mută în Pești și există pericolul ca toată lumea să viseze cu ochii deschiși. Ce se poate întâmpla rău în acest moment al săptămânii? Ei bine, unele persoane pot scăpa din vedere lucrurile cu adevărat serioase și pot pierde șanse importante.

Soarele iese pe strada tuturor semnelor zodiacale începând cu data de 27. Acestea vor face pași importanți spre îndeplinirea visurilor, ghidate de energiile astrale ale conjuncției dintre Luna în Pești și Saturn în Pești.

Solstițiul de vară 20 iunie 2024: Eveniment cum n-am mai avut de 228 de ani. Cum va schimba viața fiecărei zodii în parte

Pe 28 iunie, Luna se mută în Berbec, oferind energie și încredere în forțele proprii. Situația se complică destul de tare în a 29-a zi din iunie, când începe Saturn retrograd în Pești. Traumele sufletești vor măcina aproape toate zodiile, așa că acestea au nevoie să se desprindă de toate bagajele karmice pentru a merge mai departe. În caz contrar, vor rămâne multă vreme prinse în abisul întunecat al trecutului.

Ultima zi a săptămânii, care încheie și prima lună de vară din acest an, este marcată de intrarea Lunii în Taur. Persoanele sensibile vor începe să își cultive încrederea în sine și să lupte pentru a scăpa de angoase. Este o bătălie cot la cot între energiile Lunii și cele aduse de retrogradarea lui Saturn. Oare cine va câștiga? Vor reuși nativii din zodiac să depășească temerile și fricile sau se vor lăsa acaparați de neîncredere și regrete?

Cum va fi pentru tine săptămâna 24 - 30 iunie, în funcție de zodie

Berbec

Ai vrea să mergi înainte și să faci lucruri noi, dar starea pe care o ai nu este în concordanță cu dorințele tale. Fă tot ce poți pentru a nu te lăsa influențat/ă de vibrațiile negative ale mișcărilor planetare și încearcă să te încarci doar cu energiile pozitive, care te pot ajuta să evoluezi.

3 zodii care dau cei mai multi psihopati. Simțul moralității le este străin și nu le pasă de victimele colaterale

Taur

Ești hotărât/ă să mergi mai departe, dar vei descoperi că nu este chiar atât de ușor să lași în urmă trecutul. Încă ai în viața ta persoane care te țin pe loc și nu îți dau voie să îți urmezi cel mai mare vis. Trebuie să ai curajul să rupi legăturile toxice și să te axezi pe ceea ce îți dorești.

Gemeni

Stresul din ultima perioadă te va împinge spre dobândirea unor noi vicii. Ai grijă să nu cazi în capcane greu de depășit! Îți trebuie răbdare și curaj pentru a trece peste tot ce te nemulțumește.

Rac

În aceste zile, reușești să le dovedești celorlalți cine ești. Vei avea de doborât mici obstacole, dar nicio provocare nu va fi mai mare decât lupta pe care o vei purta cu sinele interior. Trebuie să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi și să nu mai oscilezi între două direcții.

Leu

S-ar putea să te simți plictisit/ă de slujba ta din prezent și să vrei ceva cu totul nou în sfera profesională. Riști să pierzi tot ce ai de dragul necunoscutului, iar astrele îți recomandă să nu te aventurezi fără să stai pe gânduri într-o călătorie cu elemente complet noi.

Femeile din zodiac care devin mai frumoase după 30 de ani. Ele sunt răsfățatele astrelor în lupta cu timpul

Fecioară

Cei din jur îți vor pune la îndoială convingerile, iar tu te vei strădui să le arăți că nu au dreptate. În timp, îți vei da seama că nu contează ce cred alții, ci modul în care te simți tu când îți analizezi alegerile. Dacă ești împăcat/ă, nu ai de ce să mulțumești și pe altcineva.

Balanță

Impulsivitatea de care dai dovadă în aceste zile îți va aduce multe necazuri. Ca să nu ai probleme mari, trebuie să te gândești de mai multe ori înainte de a lua o decizie. Ai idei mărețe și ar fi păcat să le irosești într-un mod nu tocmai benefic ție.

Scorpion

Retrogradarea lui Saturn va pune pe toată lumea în dificultate, dar poate fi momentul tău de glorie, spun astrologii. În această perioadă, poți dovedi că ești un/o bun/ă sfătuitor/oare, devenind suport moral pentru celelalte zodii care nu au încredere în ele.

Săgetător

A venit momentul să te îndepărtezi de persoanele care îți distrag atenția de la cel mai mare obiectiv pe care îl ai. Nu te grăbi să pui punct prieteniilor, dar încearcă să te axezi mai mult pe dorințele tale și mai puțin pe părerile celorlalți.

Incepe sezonul Racului 2024. Schimbările de trupe pe harta astrală, pentru fiecare zodie în parte

Capricorn

Personalitatea ta puternică îi va incomoda pe cei din jur, mai ales dacă simt că le poți sabota planurile. Nu încerca să îi convingi că poți fi de partea lor și continuă să te bucuri de viață. Astrele îți recomandă să nu pui la suflet răutățile și să rămâi aceeași persoană veselă, cu sau fără prieteni.

Vărsător

Îți poți face viața mai ușoară dacă pui în aplicare toate ideile geniale pe care le ai în această săptămână! Nici măcar retrogradarea lui Saturn nu te poate împiedica să îți atingi obiectivele. Vei avea o săptămână excelentă dacă ai încredere în tine.

Pești

Cu Saturn retrograd în constelația ta, vei avea nevoie de multă răbdare. Situațiile neplăcute te vor surprinde la fiecare pas, însă ai ocazia să îți îmbunătățești situația financiară dacă faci alegerile corecte. Nu te lăsa influențat de presiunea celor din jur, ci lasă-te ghidat/ă de intuiție!

Zodiile au șanse mari să își vindece traumele trecutului, căci experiențele din prezent le vor maturiza și le vor arăta că viața este mai dură decât și-au imaginat. În ciuda provocărilor, se vor ridica deasupra norilor și se vor lăsa învăluite de strălucirea succesului.

Zodiile de bărbați care te trădează când îți e lumea mai dragă. Ce secrete ascund