MENIU

Horoscopul săptămânii 22 - 28 iulie. Zodiile vor trece printr-o perioadă „de foc”, atât la propriu, cât și la figurat. Cine vor fi favoritele astrelor

Horoscopul săptămânii 22 - 28 iulie

Temperaturile din termometre sunt extrem de ridicate, iar provocările săptămânii 22 - 28 iulie le vor face să înțeleagă că flacăra pasiunii nu poate fi ignorată.

Pe 22 iulie, Soarele intră în Leu, dând startul unui sezon plin de distracție și aventuri de vară. Este perioada în care toți Leii vor străluci, dar asta nu înseamnă că restul zodiilor vor intra într-un con de umbră, căci toată lumea are șansa să dea frâu liber imaginației. Cei mai norocoși dintre nativi se vor lăsa învăluiți de flacăra pasiunii, care îi va conduce spre o fericire pe termen lung.

A doua zi, pe data de 23, Soarele în Leu va intra în opoziție cu Pluto în Vărsător, iar energiile acestei ciocniri vor crea tensiuni între zodii. Unele se vor certa din motive banale și își vor susține punctul de vedere până în pânzele albe, chiar dacă nu au dreptate. Doar cele mai înțelepte vor reuși să facă un pas înapoi și să analizeze situația cu răbdare.

Pe 24 iulie, lucrurile încep să devină interesante, căci Luna în Pești va forma o conjuncție cu Saturn în Pești, ajutând semnele zodiacale să vadă realitatea așa cum este ea, fără filtre sau ocolișuri.

Testul care descifrează subconștientul: Imaginea pe care o vezi prima dată îţi dezvăluie dorinţa ta secretă în dragoste

Ziua de 25 este cu adevărat importantă pentru întreg cercul zodiacal, fiindcă Mercur intră atunci în Fecioară, aducând productivitate și deschizând mințile tuturor. Asta înseamnă că succesul profesional va fi mai ușor de obținut în a doua parte a săptămânii.

Pe 26 iulie, Luna în Berbec formează un trigon cu Venus în Leu, iar energiile acestei poziționări cosmice îi vor ajuta pe oameni să se simtă folositori și să îi sprijine pe cei din jur. Această zi ar putea deveni un schimb permanent de favoruri și fapte bune.

Ultimele zile ale săptămânii sunt marcate de vibrațiile Lunii în Taur, care oferă atenție la detalii și cumpătare. Pare o perioadă echilibrată, nu-i așa? Micile probleme vor fi anihilate rapid de reușite. Dar să vedem cum va simți fiecare în parte influențele mișcărilor astrale!

Cine este îngerul tău păzitor, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

Berbec

Întâmplările acestei săptămâni ar putea să te copleșească dacă nu cauți întotdeauna echilibrul în interiorul tău. Nu te lăsa influențat/ă de ce spun ceilalți, fiindcă numai tu știi care îți sunt cele mai mari dorințe, iar intuiția îți va spune cum să le îndeplinești.

Taur

Sufletul ți se va deschide în intervalul 22 - 28 iulie, când astrele vor încerca să te facă să conștientizezi câtă nevoie ai de oamenii apropiați. Schimbul de favoruri te va ajuta să te integrezi mai ușor în cercul social din care vrei să faci parte și, totodată, să le arăți celorlalți că ești o persoană empatică.

Gemeni

Grijile te copleșesc la începutul săptămânii, însă evenimentele cosmice din această perioadă te vor ghida spre liniștea sufletească de care ai nevoie. Nu îți face griji dacă agitația nu se domolește din prima zi, căci vei avea suficient timp să te bucuri de relaxare.

Care este păcatul unei persoane, în funcție de zodie. Tentația ascunsă dată de astre, căreia de abia îi poate rezista

Rac

S-ar putea să simți un dezechilibru interior de care nu te-ai mai lovit înainte. Ca să nu simți presiune și din partea celor din jur, astrele îți recomandă să te axezi pe dorințele tale și să încerci să îți atingi obiectivele treptat. Nu ești obligat/ă să îi mulțumești pe ceilalți!

Fecioară

Schimbările din plan profesional te vor pune în încurcătură la începutul săptămânii, însă simțul organizatoric bine dezvoltat te va ajuta să îți pui rapid ordine în gânduri. Pentru tine, nu există situație fără rezolvare, așa că vei sta liniștit/ă, în ciuda provocărilor ce te înconjoară.

Balanță

Multe schimbări pozitive vor avea lor în viața ta în această perioadă și vei fi surprins/ă de rapiditatea cu care ți se transformă viața. Comunicarea cu oamenii din jur este importantă, pentru că unii dintre ei îți pot oferi îndrumări în momentele în care nu vei ști încotro să mergi.

Scorpion

Nu poți controla ce se întâmplă în jurul tău, dar poți urmări cu atenție de pe margine. În această săptămână, vei avea multe de învățat din poveștile apropiaților. Chiar dacă în viața ta nu are loc niciun eveniment notabil, astrele te sfătuiesc să fii geană pe modul în care înving ceilalți provocările.

Cristalele care atrag banii în viața ta. Aduc cu ele energiile financiare pozitive, oriunde s-ar afla

Săgetător

ÎțI doreai să ai parte de mai multă aventură? Între 22 și 28 iulie, visul tău se va împlini! Șansa să te bucuri de noi experiențe crește pe măsură ce zilele trec, așa că nu este exclus să te vezi pus/ă în situații noi și incitante.

Capricorn

În aceste zile, trebuie să te asiguri că nu îți neglijezi responsabilitățile. În caz contrar, va trebui să le dai explicații superiorilor și sigur nu vrei asta. Concentrează-te pe ce ai de făcut și nu încerca să lași pe altcineva să-ți facă treaba. O astfel de înțelegere se poate termina prost.

Vărsător

Începând cu această săptămână, vei face totul diferit, spun astrologii. Vrei să scapi de monotonie, iar astrele știu cum să te ajute să te bucuri din nou de viață. Îți vor scoate în cale provocări pe care nu ai cum să le refuzi.

Pești

Jumătatea săptămânii te va surprinde într-un mod nu tocmai plăcut. Vei observa că ai adunat pe umerii tăi greutățile celor din jur și vei simți nevoia să te eliberezi. Ca să îți lași sufletul să nu se mai simtă presat de problemele altora, trebuie să iei o pauză de la discuțiile cu prietenii care se plâng de dimineața și până seara.

Horoscop chinezesc special: Cinci zodii dau lovitura în dragoste la final de săptămână