MENIU

Horoscopul săptămânii 21 - 27 octombrie. Astrele întind o mână de ajutor zodiilor greu încercate. Multe se vor schimba în bine

Horoscopul săptămânii 21 - 27 octombrie

În săptămâna 21 – 27 octombrie, astrele își desfășoară influența într-un mod favorabil, oferind sprijin și lumină celor care au trecut prin momente dificile. Este o perioadă semnificativă în care se conturează oportunități de schimbare și transformare, iar cei mai afectați de provocările recente pot simți cum greutățile se diminuează. Energia cosmică va aduce revitalizare, optimism și un nou început pentru mulți, încurajându-i să își îndrepte atenția spre noi orizonturi. 

Zodiile care au experimentat multe trăiri neplăcute până la acest moment vor încerca să obțină liniștea de care au nevoie și își vor da interesul pentru a-și calma sufletele. Mișcările cosmice din săptămâna 21 - 27 octombrie vor contribui la schimbarea în bine pe care o visează. 

Luna se mută în Rac pe 21 octombrie, moment în care toți nativii au șansa să își întărească „fundația” internă. Ce înseamnă asta? Își vor consolida relația cu sinele interior și vor fi mai siguri pe ei și mai stăpâni pe unele situații.

Pe 22 octombrie, Soarele intră în Scorpion, dând startul sezonului acestei zodii. Este ziua în care toate semnele de pe cercul zodiacal își vor da seama de schimbările pe care trebuie să le facă pentru a se îndrepta spre un viitor mai bun. Vor intra direct în miezul problemelor și le vor tranșa fără să stea pe gânduri. Pasiunea, inspirația și forța interioară nu le vor lipsi.

Și data de 23 are o semnificație specială, căci atunci, Luna în Rac formează o conjuncție cu Marte în Rac. Este un moment bun pentru nativii care aveau nevoie de motivații suplimentare, fiindcă acum le vor găsi și vor profita la maximum de entuziasmul pe care îl simt.

Pe 24, Luna intră în Leu, iar următoarea zi formează un sextil cu Jupiter în Gemeni. Această poziționare cosmică le oferă zodiilor oportunitatea de a-și face timp pentru distracție și pasiuni.

Fiecare nativ își va muta atenția asupra dorințelor sale în ultimele două zile din săptămână, mai ales după ce, pe data de 26, Luna ajunge în Fecioară și formează un sextil cu Soarele în Scorpion.

Pe 27 octombrie, când Luna în Fecioară se opune lui Saturn în Pești, semnele zodiacale se pot simți copleșite de probleme și responsabilități. Unele dintre ele se vor gândi la soluții pentru a ieși din necazuri, în timp ce altele se vor folosi de imaginație pentru a se refugia pe un tărâm al viselor.

Forma naturală a unghiilor dezvăluie secretele personalității tale

Berbec 

O să vezi mai clar avantajele și dezavantajele poziției tale financiare. Chiar dacă nu este totul așa cum ai visat, reușești să construiești o lume imaginară în care să ai tot ce îți dorești, fără să fie nevoie să faci eforturi prea mari. Ai grijă să nu te rupi complet de realitate!

Taur

Stresul pe care îl simți în această perioadă nu îți dă voie să te relaxezi în momentele ce ar trebui să îți aducă bucurie. Ai nevoie de mai multă încredere în tine pentru a putea ignora problemele când oamenii dragi se află lângă tine.

Gemeni

Nu lăsa o stare proastă să îți afecteze relațiile de prietenie! În aceste zile, trebuie să fii atent/ă la modul în care te exprimi și să nu folosești cuvinte despre care știi că i-ar supăra pe apropiații tăi. Chiar dacă acțiunile lor nu îți sunt pe plac, ar trebui să îți controlezi starea de nervozitate și să nu încurajezi înrăutățirea situației.

Rac

Este o săptămână bună pentru un nou început în plan creativ. Nu este exclus să îți găsești un nou hobby sau să descoperi că o activitate neobișnuită îți aduce plăcere. Lasă zilele ce vor urma să te surprindă și bucură-te de viață!

Ce trebuie să faci ca să fii fericită, în funcție de zodia ta

Leu

Trebuie să rămâi optimist/ă, oricâte probleme ai avea. Cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău, așa că ai nevoie de încredere în tine pentru a le deveni sprijin în momentele grele. Va fi o săptămână provocatoare, dar îi vei face față dacă te lași consolat/ă de gândul că tot răul va trece.

Fecioară

În aceste zile te vei relaxa mai mult decât de obicei și vei încerca să nu te lași copleșit/ă de întrebările existențiale care te macină. Astrele îți recomandă să te lași dus/ă de val dacă simți nevoia să te gândești mai mult la viitor și mai puțin la ce ți se întâmplă acum.

Balanță

Simți nevoia să te odihnești mai mult ca oricând, iar aceste zile îți vor da ocazia să iei pauza de care sufletul tău are nevoie. Nu este exclus să te plimbi, să ieși mai des cu prietenii sau să mergi în locuri care te ajută să îți umpli sufletul de energie pozitivă. Statul în casă nu te va scoate din starea de neliniște pe care o ai.

Scorpion

S-ar putea să te cufunzi într-o meditație profundă și să faci o analiză amănunțită a greșelilor de până acum. Reușești să îți dai seama cum vrei să arate viața ta de acum înainte și o să visezi cu ochii deschiși la viitorul pe care îl aștepți cu brațele deschise.

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani, în funcție de zodie

Săgetător

Această perioadă va fi extrem de solicitantă pentru toți nativii din zodia ta. O să simți pe propria piele când vor apărea o mulțime de lucruri de făcut, mai ales la locul de muncă, de unde ia vrea să evadezi măcar pentru câteva zile. Dacă știi cum să îți organizezi sarcinile, vei reuși să îți iei și pauzele mult așteptate.

Capricorn

O să te concentrezi pe rezolvarea problemelor care nu ți-au dat pace în ultima vreme. La finalul săptămânii, vei fi mândru/ă că ai reușit să îți rupi din timpul tău prețios pentru a-i ajuta inclusiv pe apropiați să scape de dramele care le întunecă viața, spun astrologii. Ar trebui să te bucuri, căci ai parte de o perioadă norocoasă.

Vărsător

S-ar putea să nu fii pe aceeași lungime de undă cu oamenii din jur, iar negocierile îți vor da și mai mari bătăi de cap. Astrele îți recomandă să faci alegerile pe care simți că te poți baza și să nu ții cont de sfaturile răutăcioase ale așa-zișilor prieteni.

Pești

Dacă simți că nu ești pregătit/ă pentru ce urmează, vei fi tentat/ă să te închizi în lumea viselor și să îți imaginezi că totul este așa cum îți dorești. Încearcă să nu te detașezi complet de ceea ce se întâmplă în jur, fiindcă riști să pierzi simțul realității și să cazi în capcane din care se iese greu.

Cum te văd, de fapt, cei din jur, în funcție de zodia ta. Astrele îți dezvăluie impresia pe care le-o faci celorlalți la prima vedere