MENIU

Horoscopul săptămânii 2 - 8 septembrie. Se anunță zile norocoase pentru zodiile inventive, care profită de toate șansele scoase în cale

Horoscopul săptămânii 2 - 8 septembrie

Unele zodii se vor lovi de provocări uriașe în aceste zile, mai ales după ce vor începe să vadă cu alți ochi anumite situații în care se află. Uranus este deja retrograd și va merge în sens invers timp de cinci luni, așa că efectele sale se vor simți și în perioada horoscopului săptămânal din  2 - 8 septembrie.

Săptămâna începe cu o Lună Nouă în Fecioară, ce poate aduce proiecte noi, rutine sănătoase, organizare și productivitate. 2 septembrie este o zi norocoasă pentru nativii care se uită atent la tot ce se întâmplă în jur și profită de toate șansele care li se oferă. Vor avea parte de succes doar aceia care știu să își pună în ordine prioritățile.

Pe 4 septembrie, Marte ajunge în Rac, iar asta înseamnă că, începând cu acest moment cheie al săptămânii, semnele zodiacale vor fi conduse de emoții. Nu se întâmplă nimic rău dacă își ascultă inima, doar că vor fi nevoite să analizeze cu mai multă grijă problemele în care intră. Dacă se lasă orbite de aparențe, le va fi greu să revină cu picioarele pe pământ. Tot pe data de 4, Luna intră în Balanță, contribuind la schimbul de energii dintre apropiați. Conexiunile de orice natură se pot îmbunătăți sub această poziționare a satelitului natural al Pământului.

Pe 7 septembrie, lucrurile se complică, după ce Mercur în Leu și Uranus în Taur formează un pătrar. Ciocnirea energiilor poate provoca rupturi serioase între gândurile și acțiunile zodiilor. Una vor spune și alta vor face, influențate fiind de contextul astral, deloc favorabil.

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2024. Astrele sunt puse pe șotii și testează relațiile. Trei zodii sunt norocoasele lunii

Problemele se adâncesc a doua zi, când Soarele în Fecioară se va afla în opoziție cu Saturn în Pești, răpind disciplina semnelor zodiacale și făcându-le să își piardă controlul în anumite situații.

Chiar dacă începutul de săptămână pare promițător, finalul dărâmă universul zodiilor, tocmai pentru a le deschide ochii și pentru a le face să nu mai creadă în povești de adormit copiii. 

Ce te așteaptă în săptămâna 2 - 8 septembrie, în funcție de zodie

Berbec

A venit momentul să rezolvi problemele care se tot învârteau în jurul tău și pe care te prefăceai că nu le vezi. Înainte de a lua hotărâri majore, trebuie să te asiguri că totul este pus la punct și că te bucuri de stabilitate financiară și emoțională.

Taur 

Oportunitățile pe care le-ai ratat în trecut ar putea reveni în calea ta și ar fi păcat să repeți greșelile făcute. Astrele te sfătuiesc să mergi pe principiul „Încercarea moarte n-are” și să te lași surprins/ă de viață. Nu vei regreta dacă îți păstrezi sufletul deschis.

Gemeni

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta în aceste zile și te vei simți constrâns/ă de presiunea pe care o pun pe tine. S-ar putea să faci anumite lucruri doar pentru a nu fi judecat/ă de ceilalți, în timp ce în mintea ta vor fi cu totul alte dorințe, pe care nu le poți pune în aplicare.

Zodiile care își găsesc sufletul pereche mai târziu în viață. A doua căsnicie va fi cea a iubirii adevărate pentru ele

Rac

În săptămâna 2-8 septembrie, vei fi copleșit/ă de o avalanșă de probleme. Norocul tău este că toate sunt minore și le poți rezolva rapid, cu puțin mai multă atenție. Nu trebuie să te lași descurajat/ă de testele la care te supune Universul. Sigur urmează ceva bun pentru tine!

Leu

Pentru tine, zilele acestea vor fi destul de tensionate. Mintea ta va fi prinsă în trecut și nu este exclus să te panichezi la gândul că nu poți recupera clipele pierdute. În loc să ratezi și prezentul, ar trebui să te bucuri de fiecare moment și să nu te lași influențat/ă de micile neplăceri.

Fecioară

În săptămâna aceasta, vei pune accentul pe învățare și pe dezvoltare. Vrei să privești în oglindă o versiune din ce în ce mai bună, așa că o să muncești pe măsura așteptărilor. Nu va fi deloc ușor să te ancorezi în realitate și să ignori aparențele înșelătoare.

Patru zodii care renasc odată cu venirea toamnei. Vor avea parte de protecție divină și reușite pe aproape toate planurile

Balanță

Acesta este momentul potrivit pentru schimbări. Dacă nu te mai regăsești în propria viață, poți depune mai multe eforturi, cu intenția de a ajunge în punctul în care vrei să fii. Astrele te vor ajuta să îți atingi scopul dacă dai dovadă de determinare și nu cedezi în fața presiunilor celor din jur.

Scorpion

O persoană din trecutul tău va încerca să îți dea lumea peste cap. Trebuie să stai cu picioarele pe pământ și să nu lași pe nimeni să îți schimbe gândirea. Și în plus, de ce ai accepta să reiei legătura cu un om care a plecat de lângă tine?

Săgetător

O oportunitate financiară pe care o considerai pierdută îți va ieși în cale când te aștepți mai puțin. Nu este cazul să te entuziasmezi prea tare de la început, fiindcă există riscul să o ratezi și de această dată. Astrele îți recomandă să te concentrezi pe ceea ce vrei să faci și să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Au fost inventate super clătitele de slăbit, iar rețeta este mai simplă decât ți-ai imaginat

Capricorn

Din dorința de a-ți depăși limitele, te vei supune unor riscuri pe care nu le poți gestiona. Te așteaptă o săptămână dificilă, fiindcă te vei strădui permanent să rămâi pe linia de plutire. Nu ezita să ceri ajutorul celor dragi dacă simți că nu mai faci față.

Vărsător

Începutul săptămânii te va duce pe culmile fericirii, însă zilele următoare nu vor fi la fel de roz cum probabil ți-ai imaginat, te avertizează astrologii. Lucrurile vor lua o întorsătură neplăcută dacă nu acționezi conștient în fiecare situație în care ești pus/ă. Ai grijă în cine ai încredere!

Pești

Reușești să reiei legătura cu o rudă care, pentru o vreme, nu a mai făcut parte din viața ta. În primele zile ale interacțiunii îți va fi greu să te deschizi în fața sa, dar timpul te va ajuta să îți dai seama că sângele apă nu se face. Pregătește-te pentru noi lecții!

Uranus intră în retrogradare de la 1 septembrie și stă acolo până în ianuarie 2025. Cele mai întunecate frici ies la lumină. Ce teste va trebui să trecem, în funcție de zodie