MENIU

Horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie. Astrele vor scoate la suprafață adevărul din inimile zodiilor. NImeni nu se mai poate ascunde

Horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie.

În săptămâna 16 - 22 septembrie, astrele se aliniază într-un mod special, pregătind scena pentru revelații uimitoare în viețile tuturor zodiilor. Această perioadă va aduce în prim-plan adevăruri adânc înrădăcinate în inimile fiecăruia, iar influențele cosmice vor face ca nimeni să nu se mai poată ascunde în spatele măștilor obișnuite. Emoțiile vor fi amplificate, iar introspecția va fi cheia pentru a descoperi esența momentelor trăite până acum.

Prima parte a acestei săptămâni va fi destul de complicată pentru zodiile care s-au obișnuit să poarte o mască în fața celorlalți. Luna Plină în Pești și Eclipsa de Lună, tot în Pești, sunt două evenimente astrale extrem de puternice, menite să scoată la suprafață emoțiile și adevărul din inimile tuturor. Nimeni nu va mai putea ascunde ce simte.

Săptămâna începe cu intrarea Lunii în constelația Peștilor, acolo unde va rămâne până pe data de 17, când va avea loc o eclipsă ce poate zdruncina viețile nativilor din zodiac. Pe 18 septembrie, acest astru se mută în Berbec, moment în care toată lumea va începe să înțeleagă clar de ce a avut de experimentat asemenea trăiri intense în zilele precedente.

Apoi, pe data de 19, Soarele în Fecioară va forma un trigon cu Uranus în Taur. Energiile acestei poziționări cosmice vor încuraja zodiile să iasă din zona de confort și să încerce lucruri noi.

Entuziasmul va scădea brusc pe 20 septembrie, când multe persoane se vor simți obosite din cauza unui cadru astral ceva mai delicat. Soarele în Fecioară se va afla în opoziție cu Neptun în Pești, iar epuizarea psihică va împiedica realizarea unor proiecte importante.

Aduce sau nu ghinion să vezi o pisică neagra? Vei fi surprins sa afli ce capacitati extrasenzoriale pot avea pisicile

Din fericire, lucrurile se reglează pe parcurs, căci sfârșitul de săptămână aduce o schimbare majoră. Soarele intră în Balanță pe data de 22, restabilind ușor, ușor echilibrul în viețile tuturor.

Berbec

În aceste zile vei acționa conform dorințelor pe care le ai și nu vei ține cont de părerile celor din jur. Chiar dacă emoțiile te vor copleși, vei găsi o cale prin care să ajungi unde ți-ai propus, fără să privești înapoi. Ești un semn zodiacal puternic și nimic nu te doboară dacă ai încredere în tine.

Taur

Săptămâna aceasta ai șansa să alegi calea spre un viitor mai bun, presărat cu reușite și bucurii. Trebuie doar să fii atent/ă la prezent, să nu scapi din vedere trecutul și să conștientizezi care sunt greșelile pe care nu trebuie să le mai repeți.

Gemeni

Ai ocazia să faci o schimbare importantă în viața ta, după ce Luna Plină în Pești îți va deschide ochii sufletului și te va ajuta să vezi în profunzimea lucrurilor. Chiar dacă ești o persoană pragmatică, acum îți vei asculta intuiția în luarea deciziilor.

O zodie e în pericolul să cadă în PĂCAT. Risc uriaș dacă se lasă ISPITITĂ: poate să piardă într-o cliă TOTUL!

Rac

S-ar putea să te simți atras/ă în două direcții între 16 și 22 septembrie. Vei alege un drum până la finalul săptămânii, dar emoțiile copleșitoare te vor face să îți pui permanent întrebări existențiale. Dă-ți voie să găsești răspunsurile treptat și nu te stresa prea tare dacă nu ești sigur/ă pe tine.

Leu

Niciodată nu este prea târziu să îți setezi noi obiective. Este important să ai încredere în tine și să fii sigur/ă că ai resursele necesare pentru a demara un nou proiect. În caz contrar, nu merită să te grăbești, căci vei risipi timp și energie fără să ai certitudinea obținerii unor rezultate.

Fecioară

Dacă ești în căutarea libertății financiare, acum ai toate șansele să o dobândești. Astrele te încurajează să faci pași îndrăzneți spre visul tău, indiferent de părerile celor din jur. Orice experiență este o lecție, așa că nu trebuie să îți fie teamă de eșec.

Ce putem face cu legumele rămase din supă, în loc să le aruncăm. 3 rețete pentru preparate delicioase

Balanță

Este momentul să faci un pas înainte și să te desprinzi de trecutul care ți-a pus piedici în împlinirea multor visuri. Eclipsa de Lună din septembrie 2024 te va face să îți deschizi sufletul și să înțelegi cum poți umple golurile emoționale pe care le ai de ceva vreme. Este șansa ta să mergi mai departe cu încredere.

Scorpion

O să simți nevoia de a te exprima în orice situație, chiar și în momentele în care contextul social nu îți permite. Îți va fi destul de greu să îți temperezi emoțiile, mai ales că Luna în Pești le va intensifica pe toate în prima parte a săptămânii. Va fi o provocare să te descurci în aceste zile pline de întâmplări neașteptate.

Săgetător

Planetele au făcut front comun pentru a te ajuta să iei decizii înțelepte. În ultima perioadă ai tot făcut alegeri din impuls, dar acum a venit momentul să analizezi cu mai multă atenție fiecare situație și să descoperi care este calea cea dreaptă. Va fi o săptămână interesantă!

Ingredientul special din cafeaua de dimineață care te va ajuta să slăbești de la o zi la alta

Capricorn

Ideile tale din aceste zile vor fi în contradicție cu ideile unui apropiat și vă va fi destul de greu să ajungeți la un numitor comun. Ai nevoie de răbdare și disciplină pentru a face față discuțiilor delicate. Vei fi mult mai sensibil/ă și îți vei controla greu emoțiile.

Vărsător

Eclipsa de Lună în Pești te va face să amâni multe sarcini, pentru că nu vei găsi puterea interioară de a le duce la bun sfârșit, spun astrologii. Emoțiile puternice îți vor da planurile peste cap, dar până la finalul săptămânii vei reuși să revii pe linia de plutire.

Pești

În această săptămână o să te gândești ce ai putea schimba în viața ta pentru a îmbunătăți lucrurile. Luna Plină în zodia ta îți va da acel impuls de care ai nevoie pentru a acționa conform dorințelor pe care le ai. Poate chiar vei face un lucru pe care îl tot amâni de ceva vreme.

Cine este sufletul tău pereche și ce lecție karmică îți aduce, în funcție de zodia ta