MENIU

Horoscopul săptămânii 12 - 18 august. Zile pline de provocări incitante, pe care doar zodiile îndrăznețe le vor putea trece

Horoscopul săptămânii 12 - 18 august

O nouă săptămână marcată de energiile lui Mercur retrograd va aduce în viețile zodiilor provocări incitante, dar greu de trecut. Cei mai curajoși nativi se vor bucura de reușite, iar cei fricoși își vor umple tolba cu regrete.

Întâmplările acestor zile vor fi diverse și neașteptate, așa că nervii semnelor zodiacale vor fi întinși la maximum. Va fi nevoie de răbdare pentru a depăși cu bine fiecare încercare.

Primul eveniment astral important are loc fix în prima zi a săptămânii, când Luna în Scorpion formează un trigon cu Saturn în Pești. Zodiile își vor pune obiectivele în ordine și se vor simți mai disciplinate, dar minunea va dura puțin, fiindcă efectele lui Mercur retrograd se vor simți rapid și vor da toate planurile peste cap.

Pe 14 august, această planetă controversată își va începe mișcarea inversă în constelația Leului, acolo unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Toate semnele zodiacale vor simți că nu pot fi atente la detalii și că nimic nu iese așa cum au plănuit.

Raza de speranță vine pe data de 17, când Luna ajunge în Vărsător și le va da tuturor încredere și putere să viseze departe. În aceeași zi, Luna în Vărsător formează o conjuncție cu Pluto în Vărsător, oferind autocontrol.

Cele mai pasionale și seducătoare zodii. Te vor cuceri instant, dacă își propun asta

Situația se îmbunătățește și mai mult la finalul săptămânii, când Soarele în Leu se află în conjuncție cu Mercur retrograd în Leu. Energiile pozitive vor reuși să le anihileze pe cele negative, iar ideile bune vor prinde contur. Nu va fi ușor pentru nimeni să treacă de la succes la eșec sau invers, dar astrele ne recomandă tuturor să ne păstrăm încrederea în sine.

Berbec

În această perioadă, vei dori să faci lucruri aflate în contradicție cu lucrurile pe care ar trebui să le faci. Nu poți sfida Universul fără să primești o lecție, așa că trebuie să ai grijă la alegerile din perioada 12-18 august.

Taur

Săptămâna aceasta, te ghidezi după motto-ul „Totul sau nimic” și faci doar ce simți. O să te distrezi pe cinste dacă lași în urmă nemulțumirile și trăiești din plin prezentul. Acțiunile de acum îți pot influența și viitorul.

Gemeni

Spre deosebire de cei din jurul tău, tu vei reuși să duci mai multe sarcini la bun sfârșit în aceste zile. Energiile nefaste ale lui Mercur retrograd nu te vor afecta prea tare, fiindcă știi ce vrei și cum să obții.

Rac

Nu va fi cea mai ușoară săptămână din viața ta, mai ales după ce o persoană apropiată îți va spune că visurile pe care le ai sunt prea greu de atins. Astrele îți recomandă să asculți mai mult de sinele interior și mai puțin de oamenii care te înconjoară.

Horoscopul banilor pentru luna august.Trei zodii vor fi favoritele astrelor în ultima lună de vară. Vor atrage banii ca un magnet.

Leu

În perioada 12 - 18 august o să simți nevoia să stai mai mult în preajma celor care au aceleași idei ca ale tale. Ai obosit să le explici altora cum gândești, așa că vrei să te simți liber/ă să îți exprimi punctul de vedere.

Fecioară

Nu știi prea bine unde vrei să ajungi și în ce direcție ar trebui să te îndrepți. De aceea, astrele îți recomandă să iei o pauză și să te gândești bine la viitor. Există riscul să te lași împins/ă de ideile de moment și apoi să regreți că te-ai grăbit.

Balanță

În aceste zile, trebuie să ai mare grijă la modul în care le vorbești oamenilor. Cineva apropiat ar putea înțelege greșit cuvintele pe care le spui. Nu-ți face griji! Confuzia și neînțelegerile sunt normale în perioadele care stau sub semnul lui Mercur retrograd. Dacă ai răbdare, vei rezolva problema.

Scorpion

Ai o listă lungă cu sarcini de îndeplinit, dar nu vei găsi motivația necesară. Tot ce îți dorești este să profiți de compania prietenilor și să te relaxezi. Există șansa să te bucuri de o vacanță dacă nu te gândești numai la obligațiile pe care le ai.

Două zodii își vor schimba complet viața până pe 14 august. Astrele au planuri mari cu ele

Săgetător  

Îți vei pierde răbdarea mult mai ușor în această săptămână și chiar îți va fi greu să te controlezi în momentele de furie. Stresul din ultima vreme își va spune cuvântul și trebuie să faci tot ce ține de tine pentru a scăpa de emoțiile negative. Nu lăsa frustrările să te copleșească!

Capricorn

Treburile casnice te vor ține ocupat/ă în mare parte din timp, dar trebuie să realizezi că mai ai și alte lucruri de făcut, spun astrologii. Astrele îți recomandă să faci o curățenie amănunțită în viața ta, ca să știi care îți sunt prioritățile.

Vărsător

Te vei lăsa împiedicat/ă de circumstanțe și nu vei lăsa Universul să își facă treaba. În loc să te stresezi pentru fiecare nereușită, ai putea să te bucuri în avans de succesele viitoare. Pesimismul nu te va ajuta să depășești situația critică!

Pești

Un dezacord ce are legătură cu finanțele poate apărea între tine și un alt membru al familiei. Este posibil ca unul dintre voi să risipească banii pe lucruri efemere și să se nască discuții aprinse pe acest subiect. Ai nevoie de răbdare pentru a gestiona situația.

Testul care descifrează subconștientul: Alege o carte de joc și află ce te așteaptă în următoarele 30 de zile