MENIU

Horoscopul săptămânii 28 octombrie-3 noiembrie. O perioadă cu evenimente intense pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânii 28 octombrie-3 noiembrie. O perioadă cu evenimente intense pentru toate zodiile.

Iata horoscop saptamanal 28 octombrie – 3 noiembrie 2024. Saptamana promite să fie foarte „plină de evenimente," cu un „eveniment planetar important" aproape în fiecare zi. Unele tranzite vor prezenta obstacole specifice pentru trei semne zodiacale în mod special, care vor găsi modalități de a depăși aceste provocări. Pe 28 octombrie, Marte este în trigon cu Neptun, fiind un moment potrivit pentru orice tip de proiect creativ sau pentru a arăta compasiune față de cineva – inclusiv față de tine însuți. Venus formează un careu cu Saturn, făcând acest moment nefavorabil pentru întâlniri importante, chestiuni financiare și dragoste. Pe 30 octombrie, Mercur se opune lui Uranus, aspect care favorizează schimbările neașteptate și evenimente sau conversații imprevizibile. Nu îți planifica nimic definitiv azi, deoarece lucrurile pot suferi modificări. Totuși, spre seară, situația s-ar putea calma.

Pe 31 octombrie, de Halloween, ziua ar putea fi destul de intensă, iar noi am putea fi trași în direcții diferite. Totuși, seara devine suficient de liniștită pentru a avea o noapte de Halloween plăcută și misterioasă. Luna Nouă din 1 noiembrie are loc în Scorpion, un semn perfect pentru Halloween. Aceasta formează un trigon cu Saturn, oferindu-ne o oarecare stabilitate, iar această lună în sine nu pare dificilă. Opoziția lui Marte cu Pluto, însă, poate fi o poveste diferită, aducând fricțiuni care vor dura cel puțin până la mijlocul lui noiembrie. Pe 2 noiembrie, trigonul dintre Mercur și Marte favorizează comunicarea, fiind o zi bună pentru a acționa în legătură cu ceva ce ai așteptat.

Duminică, 3 noiembrie, Venus este în opoziție cu Jupiter, făcând din această zi un prilej de excese în multe moduri – fie că este vorba despre băutură, mâncare sau pierderea zilei fără să faci nimic. Această zi marchează, însă, apropierea puternică a opoziției Pluto/Marte, ceea ce poate crea o zi plină de certuri, frustrare și enervare extremă dacă nu suntem atenți la noi înșine și la natura intensă și volatilă a acestui tranzit, care va persista cel puțin până la mijlocul lunii noiembrie.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Săptămâna aceasta te provoacă să îți echilibrezi nevoia de independență cu deschiderea către ceilalți. Pe 28 octombrie, Marte și Neptun îți pot stimula creativitatea și compasiunea. Fii atent pe 31 octombrie la posibile neînțelegeri în relații; spre seară, tensiunile se vor calma.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Venus, guvernatoarea ta, formează o cuadratură cu Saturn pe 28 octombrie, ceea ce poate afecta stabilitatea emoțională și financiară. Este posibil să simți tensiuni în relații, dar păstrează-ți calmul. Luna Nouă din 1 noiembrie te încurajează să aprofundezi legătura cu cei dragi.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Săptămâna aceasta aduce oportunități de creștere în carieră și viața personală. Opoziția dintre Mercur și Uranus din 30 octombrie poate provoca schimbări neașteptate în planurile tale. Ai grijă la deciziile impulsive și rămâi deschis la dialog.

Horoscop saptamanal. RAC (21 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, săptămâna poate fi o perioadă intensă în ceea ce privește responsabilitățile de familie. Trigonul dintre Mercur și Marte de pe 2 noiembrie te ajută să îți exprimi mai bine dorințele. Încearcă să găsești un echilibru între muncă și timp personal.

Horoscop saptamanal. LEU (23 iulie – 22 august)

Marte și Neptun te inspiră să explorezi noi activități creative și să îți exprimi latura sensibilă. Totuși, opoziția Venus-Jupiter de pe 3 noiembrie poate aduce tentația exceselor, așa că ai grijă să nu exagerezi cu cheltuielile sau distracțiile.

Horoscop saptamanal. FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Tensiunile pot apărea în relațiile tale profesionale, mai ales pe 28 octombrie, când Venus și Saturn influențează sectorul carierei. Fii atent la detalii și evită discuțiile importante până după 1 noiembrie, când Luna Nouă îți aduce mai multă claritate și stabilitate.

Horoscop saptamanal. BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te provoacă să iei decizii rapide în ceea ce privește cariera și relațiile. Opoziția dintre Mercur și Uranus de pe 30 octombrie îți poate aduce schimbări neașteptate, așa că fii flexibil. Vei simți o îmbunătățire pe măsură ce se apropie sfârșitul săptămânii.

Horoscop saptamanal. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Luna Nouă din 1 noiembrie cade în semnul tău, oferindu-ți ocazia de a te reinventa. Acesta este un moment bun pentru a te concentra pe obiectivele personale. Totuși, opoziția Marte-Pluto poate aduce conflicte. Gândește-te bine înainte de a reacționa impulsiv.

Horoscop chinezesc. Zodii care vor avea parte de succes în această săptămână

Citește continuarea AICI

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie astre zodii