MENIU

Horoscopul sanatatii. Cum te vei simti până la sfârșitul anului. Ce spun astrele

Cum te vei simti până la sfârșitul anului. Ce spun astrele. Iată cu ce riscuri se pot confrunta zodiile și ce pot face pentru a preveni problemele mari de sănătate.

Zodia Berbec

În septembrie pot apărea probleme de sănătate mai serioase. Nu este exclusă o intervenţie chirurgicală. Se pare că vei descoperi o afecţiune care, deşi nu îţi pune viaţa în pericol, nu se va vindeca rapid fără operaţie. Vei fi tentat să amâni intervenţia de la o lună la alta, poate din cauza banilor, poate din cauza sfaturilor unor persoane care nu consideră că este necesară. Important este să asculţi sfaturile medicilor, deoarece tratamentele alternative nu vor da roade în cazul tău, arată horoscopul sănătății.

Zodia Taur

Jupiter veghează asupra stării tale de sănătate, îţi dă energie şi multă putere de muncă. Dacă nu ai o suferinţă mai veche, anul acesta nu te vor necăji boli dureroase şi greu de tratat. Ar fi bine să nu uiţi de controlul medical anual şi să îţi faci toate testele obişnuite de sânge. Urmăreşte în mod special nivelul zahărului şi al colesterolului din sânge. Pe viitor, este posibil să ai probleme cardiace din cauza depunerii de grăsimi pe pereţii vaselor de sânge. De aceea, este bine să iei măsuri de pe acum, să mănânci sănătos şi să îţi faci testele regulat. 

Zodia Gemeni

Sistemul digestiv îţi poate provoca probleme serioase, dacă nu îţi schimbi stilul alimentar. Fereşte-te de mâncărurile grase şi condimentate, precum şi de sare. Peste câţiva ani, există riscul să suferi de ulcer sau de alte boli greu de vindecat din cauza stomacului. Pot apărea probleme legate de dantură şi de echilibrul hormonal. Pe toate le poţi preveni, dacă mergi la medic regulat şi nu neglijezi testele medicale importante.

Zodia Rac

Este posibil ca anul acesta să ai probleme de metabolism şi să te îngraşi prea mult într-o perioadă scurtă de timp. Te supără în continuare durerile de spate, iar motivul pare să fie o deformare a coloanei vertebrale. Dacă nu ai făcut nimic până acum să scapi de dureri, este cazul să mergi la medic şi să urmezi un program intensiv de gimnastică medicală. Uranus avertizează asupra unor mici accidente casnice, care pot fi prevenite totuşi printr-o atenţie sporită în bucătărie.

Zodia Leu

Sub influenţa lui Venus, starea ta de sănătate va depinde mai mult ca niciodată de stilul tău de viaţă. Fii atent ce mănânci, în ce condiţii munceşti şi cât de mult te odihneşti. Ar trebui să alegi mâncăruri mai sănătoase sau să ţii o dietă, dar nu înainte de a consulta un medic despre metodele cele mai eficiente de slăbit. Probleme de sănătate mai grave vei avea în cursul verii. Se pare că vor fi afectate anumite organe interne precum rinichii sau ficatul, iar perioada de recuperare se va întinde pe câteva luni bune.

Zodia Fecioară

Pot să apară probleme minore, dar sâcâitoare. Vei încerca să le rezolvi apelând la tratamente alternative, dar vei cheltui mai mulţi bani, decât dacă ţi-ai face analizele generale şi ai cere sfatul medicului.

Citeste continuarea AICI