MENIU

Horoscopul lunii octombrie 2024. Schimbări majore pentru toate zodiile

Horoscopul lunii octombrie 2024. Schimbări majore pentru toate zodiile. Iată ce anunță astrele pentru această lună de toamnă.

Horoscopul lunii octombrie 2024

Vom avea o eclipsă de Soare în Balanță pe 2 octombrie, începutul retrogradării lui Jupiter pe 9 octombrie, o Lună plină în Berbec pe 17 octombrie și debutul sezonului Scorpionului pe 22 octombrie, deci este clar că vei fi destul de ocupat între toate aceste potențiale întâlniri.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Modul în care interacționezi cu ceilalți va fi în centrul atenției în această lună, dragă Berbec. Pentru început, în timpul eclipsei solare din Balanță pe 2 octombrie, s-ar putea să ajungi la un punct semnificativ de cotitură într-o relație romantică.

Apoi, pe 9 octombrie, Jupiter va intra în retrograd, inițiind o perioadă de revizuire a abilităților tale, a studiilor și a comunicării. Orice informații noi pe care le-ai acumulat în ultimele patru luni vor fi acum supuse reevaluării.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Starea ta de bine este prioritatea numărul unu, dragă Taur. Începând cu eclipsa solară din Balanță pe 2 octombrie, vei lucra pentru a găsi un echilibru mai eficient în viața de zi cu zi, fie prin alimentația ta, fie prin modul în care îți miști corpul.

Când Jupiter va intra în retrograd pe 9 octombrie, vei experimenta o perioadă de reevaluare a finanțelor și resurselor personale după o creștere semnificativă. Acesta va fi un moment bun pentru a analiza ce ai acumulat în ultimele luni.

Pe 17 octombrie, luna plină te va invita la introspecție, amintindu-ți de tendința ta spre solitudine. S-ar putea să descoperi că, deși nu ești un singuratic, ești mult mai capabil decât crezi atunci când te bazezi doar pe tine.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pe 2 octombrie, eclipsa solară în Balanță te va invita să cochetezi cu oameni noi și cu idei creative, dar nu fără o nevoie puternică de echilibru. Cu tendințele tale sociale de fluture, Gemeni, este ușor să te distrezi prea mult. Această lunare îți va aminti că moderația poate fi benefică.

Când Jupiter intră în retrograd pe 9 octombrie, unele dintre progresele rapide în dezvoltarea ta personală din ultimele luni se vor încetini. Analizează toată cunoașterea acumulată recent: o folosești eficient? Dacă te-ai străduit să înțelegi totul, retrogradarea de patru luni a uriașului gazos ar trebui să îți aducă claritate.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Fiind guvernat de Lună, te vei simți mai introspectiv și legat de casă pe 2 octombrie, când eclipsa solară din Balanță își face apariția. S-ar putea să te dedici unui nou proiect de decorare interioară sau chiar să te gândești la o relocare pentru a-ți crea un spațiu mai armonios.

Când Jupiter intră în retrograd pe 9 octombrie, vei începe să reevaluezi obiceiurile tale private. Poate vei redescoperi un hobby pe care l-ai abandonat sau vei găsi o metodă mai eficientă de a-ți prioritiza sănătatea mentală. Aceasta va fi o perioadă bună pentru a analiza cum îți prioritizezi dezvoltarea personală.

Pe 17 octombrie, luna plină din Berbec va aduce în prim-plan realizările tale profesionale, în special cele pe care le-ai inițiat singur. Poți să fii promovat la muncă sau să finalizezi un proiect important. Vei simți nevoia să îți afișezi abilitățile și leadership-ul într-un mod care să îți scoată în evidență talentele.

Odată cu începutul sezonului Scorpionului pe 22 octombrie, vei simți o atracție puternică către plăceri și bucurii. Îți place să te dedici dorințelor tale fără rețineri, iar acest sezon îți va oferi șansa să te afunzi complet în acestea.

Leu (23 iulie – 22 august)

Octombrie va fi o lună plină de stimulare mentală pentru tine, Leu. Începând cu eclipsa din Balanță pe 2 octombrie, vei fi atras de un nou hobby sau abilitate care ți-a captat atenția recent — poate chiar unul pe care îl împărtășești cu un prieten sau vecin.

Pe 9 octombrie, Jupiter va intra în retrograd, ceea ce te va face să reevaluezi cercul de prieteni pe care îl ai, asigurându-te că aceste conexiuni îți aduc hrana emoțională de care ai nevoie.

Horoscopul săptămânii 30 septembrie- 6 octombrie 2024. Eclipsa de Soare afectează toate zodiile

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro