MENIU

Horoscopul lunii IULIE 2024. Zile de foc pentru 4 zodii. Astrele și-au propus să le ajute cu toate forțele

Horoscopul lunii IULIE 2024

Luna iulie va aduce o atmosferă electrică și plină de energii în viața celor care trăiesc în sincron cu planeta care îi guvernează. În zilele de foc ale lunii lui Cuptor, astrele și-au propus să le ajute pe cei care au nevoie de un impuls, să îndeplinească obiectivele și să depășească obstacolele.

Horoscopul lunii iulie 2024 este perioada ideală pentru vindecare. Ne celebrăm rădăcinile, ne conectăm cu trecutul, cu familia și cu cei dragi, și ne sărbătorim unicitatea, vibrând de încredere în sine atunci când începe sezonul Leului. Dragostea și grija de sine redevin cele mai importante note ale existenței.

Luna iulie începe în forță, cu retrogradul lui Neptun în zodia sa preferată, Pești, ce se manifestă între 2 iulie și 7 decembrie. E ca un dans în lumina lunii, această mișcare, în care ne bazăm pe intuiție, dar putem deveni și mai pragmatici. O să simți tranziția ca pe o trezire la realitate.

Câteva zile mai târziu, pe 5, Luna Nouă în Rac ușurează vindecarea rănilor, imprimând mai multă siguranță emoțională și hrănindu-ne spiritul și sufletul cu vibrații pozitive.

Pe 9 iulie, Pallas reia mișcarea directă, în constelația Scorpionului. Acestui asteroid „serios” îi place misticismul semnului de apă, așa că ne va ajuta să luăm decizii înțelepte pentru viitor și să clarificăm mistere.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

Ușor, ușor, ne apropiem de sezonului Leului. Dar până atunci avem parte de a doua Lună Plină în Capricorn (21 iulie), o suită rară, impregnată de magie, ce ne va ajuta să aducem obiectivele primei părți a anului la bun sfârșit. Întreabă-te la ce ar trebui să renunți și la ce să continui să visezi cu speranță.

Gata, începe petrecerea! Pe 22 iulie, Soarele își face reintrarea triumfală acasă, în zodia sa preferată, Leul, determinând zodiile să își sărbătorească cu dragoste reușitele, să se reîndrăgostească de ele însele și să se avânte în cruciada fericirii.

Un alt retrograd se manifestă la finalul lunii, când Chiron face aparent pași înapoi (26 iulie) în Berbec, încurajând reflecția și stimulând vindecarea prin munca susținută desfășurată la interior. Pune stăpânire pe viața ta!

Iată alte date cheie ale intervalului:

Mercur intră în Leu (3 iulie): comunicarea e volubilă, dar egoul poate să se manifeste puternic;

Venus intră în Leu (11 iulie): dragostea redevină pasională, iar creativitatea și încrederea abundă;

Marte intră în Gemeni (20 iulie): energie mentală, curiozitate, deschidere la experiențe noi;

Mercur intră în Fecioară (25 iulie): pragmatism și comunicare metodică.

Femeile din zodiac care devin mai frumoase după 30 de ani. Ele sunt răsfățatele astrelor în lupta cu timpul

Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie în horoscopul lunii iulie 2024

BERBEC

Nu crezi că e suficient de încins aerul afară ca să mai lași și tu emoțiile să te copleșească? Se știe că sentimentele tale sunt fierbinți, așa că așteaptă până ce te mai răcorești ca să porți discuțiile esențiale. Pe de altă parte, mișcările planetare promit totuși o lună fericită. Venus și Mercur sunt în fratele tău Leu, iar viața redevine ușoară și cumva palpitantă. Luna Nouă în Rac te determină să stai acasă, unde să înveți să crești rădăcini puternice. Apoi, când planeta ta guvernantă, Marte, accesează casa Gemenilor, ai șansa să îți construiești relații profesionale durabile, dar numai dacă îți place munca ta. Definitivează un proiect care să îți ridice statutul profesional în timpul Lunii Pline în Capricorn, ce iluminează a zecea ta casă. Dar retrogradul lui Chiron, în semnul tău, poate fi testul momentului: pune accent pe vindecarea interioară și întreabă-te cum să depășești sindromul impostorului. Meriți tot ce e mai bun.

TAUR

Ține cont că atunci când îți impui să preiei și mai multe sarcini, nu o să progresezi, o să intri în colaps. Aceasta e cea mai prețioasă lecție a sezonului Racului. Mercur și Venus schimbă casa, accesând constelația Leului și invitându-te să îți redecorezi grădina sau balconul, unde să găzduiești cele mai cool petreceri ale verii. Luna Nouă de pe 5 e prilejul perfect pentru a intra în vorbă cu un vecin. Apoi, când Marte intră în Gemeni, finanțele rodesc. Chiar dacă ai fonduri consistente la dispoziție, evită să le cheltui în achiziții impulsive. O să ajungi de unde ai plecat. Casa, finanțele au cunoscut transformări, e timpul pentru credințe și filosofii. Scapă de concepții vechi, scuturându-te de ele ca o pisică de purici, în timpul Lunii Pline în Capricorn, o ocazie bună să îți închei și un ciclu educațional. Chiron retrograd în Berbec în a douăsprezecea ta casă e ideal pentru a încerca măcar să vindeci o rană redeschisă din trecut.

GEMENI

O lună cu accent pus pe bani, iulie începe însă cu conversații spumoase și dezbateri interesante, pline de viață, când Mercur și mai târziu Venus intră în Leu. Luna Nouă e prilejul de a dezvolta o nouă inițiativă financiară. Pentru că se manifestă în casa a doua, presupune că prosperi pornind de la ce ai deja. Poate că te apuci să ții un buget, să pui banii într-un cont de economii cu dobândă bună sau să investești. E bine că Marte în semnul tău îți dă toată energia și aplombul necesare. Luna se încheie cu Luna Plină în Capricorn, care te va învăța cum să ai mai multă încredere în calitatea unui parteneriat, în vreme ce Chiron retrograd în Berbec te sprijină să vindeci nesiguranțele dintr-o prietenie care era cândva totul pentru tine.

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iunie. Săptămâna revelațiilor în plan amoros. Patru zodii își vor da seama cine este alesul

RAC

Oamenii care ți-au stat mereu alături? Or fi mulți, or fi puțini, cert e că trebuie să fie cap de afiș la sărbătorile tale. Și ai multe de celebrat, mai ales că cea mai mare parte a lunii e sezonul Racului. Cu toate acestea, primele evenimente coincid cu mutarea lui Mercur și a lui Venus din semnul tău în cel al Leului. Nu e nimic, accesează a doua ta casă, ajutându-te să fii mai sigur/ă de situația materială și să capeți încredere. Cinstește-ți sinele, exprimă-ți personalitatea și îndrăgostește-te de tine în timpul Lunii Noi în semnul tău. Marte în Gemeni e în a douăsprezecea ta casă, oferind un imbold să îți analizezi visele și să te întrebi cum îți influențează subconștientul deciziile. La finalul lunii, Luna Plină în Capricorn îți dă certitudinea că ar trebui să renunți la o legătură care nu te mai împlinește. Oare nu ai succesul dorit în carieră fiindcă nu ești autentic/ă? O întrebare la care să reflectezi cât Chiron e retrograd în Berbec.

LEU

Ești gata să strălucești, sperăm, căci radarul solar este îndreptat către tine. În primele zile ale lunii, încă ești preocupat/ă să îți redescoperi copilul interior, dar când Mercur (3 iulie) și Venus (11 iulie) pătrund cu surle și trâmbițe în constelația ta, ești gata să radiezi fără filtre, să te accepți cu bune și cu rele. Luna Nouă în Rac e prilej ca să mai eliberezi din bagajul emoțional, la timp pentru a celebra mutarea lui Marte în Gemeni, în a unsprezecea ta casă. Conectează-te cu oameni care gândesc la fel, căci împreună puteți aduce la realitate un vis ambițios. În ultimele zile ale lunii, Luna Plină în Capricorn îți șoptește la ureche că trebuie să institui practici zilnice care să îți susțină sănătatea mentală, dar mutarea Soarelui în semnul tău e tot ce îți trebuie pentru a căpăta încredere, optimism, putere. Închei perioada renunțând la o credință limitativă, cum ar fi că lumea NU îți aparține, cu Chiron retrograd.

FECIOARĂ

O lună dedicată reflecției, creșterii interioare, lucru cu atât mai important cu cât te apropii de sezonul tăi. Când Mercur și Venus intră în Leu, ai ocazia să lucrezi cu imaginația și subconștientul. Iată temă de reflecție pentru mai târziu; ești persoana la care toți ceilalți vin pentru un sfat, dar tu pe cine lași să te influențeze? Poate fi un prieten vechi în preajma Lunii Noi în Rac. Când Marte accesează constelația Gemenilor și a zecea ta casă, dai totul pentru carieră, dar ai grijă să nu stârnești și câteva discuții ardente, contradictorii. O relație romantică are nevoie de un pic mai multă grijă, așa că fii mai prezent/ă pentru partener (sau pentru cineva cu care ai un proiect creativ) în apropierea Lunii Pline de pe 21. La finalul lunii, Chiron retrograd îți oferă sprijinul ca să scapi de o nesiguranță sau de o frică.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

BALANȚĂ

Ești într-o poziție de putere toată luna iulie, având șansa de a-ți transforma orice vis în realitate. Nu glumim, e o super lună pentru tine! Mercur și Venus îți accesează mai întâi a unsprezecea casă, așa că poți să îmbunătățești o colaborare profesională până ce devine super fructuoasă. Ce spui de un partener de afaceri? Luna Nouă e în casa carierei, așa că iată un prilej bun să îți folosești vocea pentru a cere o mărire. Când Marte „ia cu asalt” constelația Gemenilor, în a noua ta casă, ai șansa să pornești într-o călătorie (inițiatică sau nu) cu cineva dintr-un alt mediu. Finalul lumii e marcat de o Lună Plină în casa a patra, cea a familiei, care te ajută să înțelegi ceva sacru dintr-o relație cu o rudă, și de Chion retrograd în Berbec, în casa parteneriatelor pe termen lung. E cazul să rezolvi o problemă care îți măcina demult o conexiune.

SCORPION

Concentrează-te acum pe creșterea interioară și pe vise, mai ales pe cele profetice. E cazul să îți pui un talent la lucru odată cu mutarea lui Mercur și a lui Venus în Leu,. Apoi, în timpul Lunii Noi din Rac, pășește încrezător/are pe o rută care să îți evidențieze pasiunile și cele mai profunde aspirații. Acum poți porni într-o călătorie cu oameni apropiați, de preferință prieteni, nu familie, care să îți trezească la viață spiritualitatea. Poate vizitezi un templu? A opta ta casă beneficiază apoi de prezența lui Marte și, dacă o să profiți de energia sa pentru a lucra la interior, poți crește enorm. Spune ceva te supără (sau te bucură) unui membru al familiei apropiate în vremea Lunii Pline în Capricorn, ceva ce îți stă pe suflet de circa o lună. Chiron retrograd pune accent pe vindecarea trupească, mentală și sufletească, așa că fii atent/ă la semnalele pe care ți le oferă corpul tău.

SĂGETĂTOR

De obicei, nu ești tu maestrul expresiei celor mai profunde sentimente, dar devine normă să o faci în luna iulie. Venus și Mercur intră în Rac și casa credințelor și a sinelui tău înalt, așa că vei transmite concepte superioare prin mentorat, prin educație sau prin scris, spun astrologii. Toți se agață de cuvintele tale acum! Luna Nouă în Rac te îndeamnă să faci ce îți spune inima, iar Marte care se mută în Gemeni, în casa parteneriatelor, îți arată cum să te apropii de prieteni și de colegi: ascultă pe atât de mult pe cât comunici. Rezolvi o problemă financiară și îți recapeți stima de sine în ceea ce privește relație cu banii cu Luna Plină în a doua ta casă, de pe 21 iulie. Chiron retrograd te ajută să elimini un blocaj creativ sau un obstacol în viața sentimentală.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 iunie. Patru zodii se vor bucura de buzunare pline, două vor trebui să se abțină de la cheltuieli

CAPRICORN

Să punem punctul pe i, ai fost atât de ocupată cu munca că nu prea ai dat atenție prietenilor, familiei sau iubitului/ei în ultima perioadă. Schimbă regulile jocului sentimental și dăruiește mai mult. Vei primi însutit. Primele tranzituri ale lunii se referă la mutarea lui Mercur și a lui Venus în Leu, fapt care te ajută să împarți mai armonios resursele tale, cu precădere financiare, cu ceilalți. Ești darnic/ă acum, dar și realist/ă!! Luna Nouă în casa parteneriatelor promite tocmai acea realiniere emoțională deja prefigurată, dar Marte în Gemeni pune iar accent pe muncă. Acum e bine însă să eviți bârfele de la job și să te concentrezi mai degrabă pe a-ți face datoria și a le servi celorlalți. Momentul definitoriu al perioadei e Luna Plină în semnul tău: sărbătorește-ți creșterea, împacă-te cu trecutul și pășește cu încredere înainte. O să reușești să vindeci o traumă în familie cu Chiron retrograd în Berbec.

VĂRSĂTOR

 E timpul să renunți la un obicei nociv, mai ales dacă are legătură cu implicarea prea mare în muncă. Spiritul tău are nevoie de odihnă și de relaxare, așa că încearcă să fii mai productiv/ă și limitează drastic timpul acordat social media în perioada Lunii Noi în Rac. E cazul să fii tu însuți/însăți în relațiile tale, chiar dacă asta înseamnă să îi surprinzi pe cei dragi, e lecție comună oferită de Mercur și Venus în Rac. Când Marte intră în Gemeni, poți să ai parte de o super ofertă romantică de la partener sau să te implici într-un proiect creativ. Trecutul e trecut, acceptă-l, dar analizează dacă nu cumva continui să îi urmezi tiparele în vremea Lunii Pline în Capricorn, în a douăsprezecea ta casă. O să reușești în sfârșit să îți faci vocea auzită în comunicare prin intermediul lui Chiron retrograd.

PEȘTI

Creativitatea ta e de foc, mai încinsă decât soarele de afară în iulie, perioada perfectă pentru a te pierde într-un nou hobby sau a aduce la viață o operă de artă. Mercur și Venus sunt de aceeași părere, acestea pătrunzând în constelația Leului cu gândul de a-ți arăta cum să îți înfrumusețezi atât fizicul, cât și casa. Luna Nouă în Rac e stimulul oferit imaginației tale; poți aduce un vis artistic la îndeplinire, dar numai dacă reflectă nevoile tale autentice. Când Marte se mută în Gemeni, îți poate stârni dorința de a schimba, renova sau muta ceva în casă. Acea schimbare poate presupune și modificarea adresei, dar reflectează bine înainte de a lua o hotărâre. Luna Plină în Capricorn îți spune să încetezi să mai accepți inacceptabilul în relații, mai ales în cele de prietenie. Iulie se încheie cu o mutare wow pentru tine, retrogradul lui Chiron în a doua casă. E timpul s te gândești la cum anume îți afectează lecțiile financiare primite în familie relație cu banii. Nu cumva nu atingi prosperitatea din cauza lor?

4 zodii care își vor găsi iubirea adevărată până la sfârșitul anului. Astrele au planuri mari cu ele