MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 9 - 15 septembrie. Astrele ajută zodiile greu încercate să pună punct relațiilor toxice. Noi oportunități li se vor deschide în cale

Horoscopul dragostei, săptămâna 9 - 15 septembrie

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 9 - 15 septembrie deschide calea zodiilor spre un nou început în viața amoroasă. Multe dintre semnele zodiacului vor scăpa de întunericul propriilor gânduri și vor putea privi lumina din adâncul iubirii pe care o simt.

Primul eveniment astral care va contribui la luminarea minților zodiilor va fi intrarea lui Mercur în Fecioară, de pe data de 9 septembrie. Vibrațiile cosmice ale acestei mișcări planetare îi vor ajuta pe nativi să pună punct relațiilor toxice și să își dea seama cum arată o relație sănătoasă. După ce vor căpăta mai multă atenție la detalii, vor ști spre cine să își îndrepte atenția. Această zi va fi ca o eliberare pentru multe zodii.

Pe 11 septembrie, Luna ajunge în constelația Capricornului, dându-le îndrăgostiților ocazia să aleagă o direcție în care să își ducă povestea de dragoste în viitor. Mulți dintre ei ar putea face planuri importante și modificări serioase în lista de obiective de până acum.

La ce boli ești predispus, în funcție de tipul de personalitate. De ce anxiosul va suferi de afecțiuni diferite de cele ale extrovertitului

Următorul moment cheie al săptămânii este data de 15 septembrie, când Venus în Balanță formează un Trigon cu Jupiter în Pești. În această zi, se pot naște multe relații neașteptate, între persoanele care nu mai sperau să-și găsească fericirea. Această poziționare cosmică oferă deschidere emoțională, curaj și încredere în forța iubirii. Zodiile care îndrăznesc să își încerce norocul se pot trezi prinse într-o poveste de dragoste specială!

Berbec

Dacă vrei să păstrezi intensitatea în relația pe care o ai, va trebui să faci unele schimbări în aceste zile. Tu și partenerul/a ați intrat într-o rutină care vă pune iubirea în pericol și trebuie să scapi de ea. Cele mai multe discuții vor porni de la bani.

Taur

Poziția lui Mercur te va ajuta să pui interacțiunea cu sufletul pereche pe primul loc și să îți faci timp pentru discuții profunde. Împreună veți ieși din întunericul dens ce v-a învăluit în ultima vreme și vă veți îndrepta spre un drum plin de lumină, presărat cu planuri de viitor și fericire.

Gemeni

S-ar putea să fii tentat/ă să îți schimbi locul de muncă, fapt ce îți poate afecta relația într-o mare măsură. Trebuie să faci totul pas cu pas și să nu te grăbești în luarea unei decizii. Intuiția îți va spune dacă merită să sacrifici împlinirea din plan amoros pentru o situație financiară mai bună.

Alimente bogate în acid hialuronic. Dieta pentru frumusețe, mai eficientă decât cremele din magazin

Rac

Această săptămână îți aduce un nou capitol în povestea de dragoste pe care o trăiești de ceva timp. Depinde numai și numai de tine cum vei scrie continuarea celor întâmplate până acum. Partenerul/a este un personaj important, dar condeiul se află în mâna ta.

Leu

Contextul astral din aceste zile te încurajează să analizezi cu atenție relația în care te afli și să nu mergi mai departe dacă simți că persoana de lângă tine te ține pe loc. Pentru un viitor luminos, nu trebuie să te simți constrâns/ă de omul pe care îl ai alături.

Fecioară

În această perioadă, ai ocazia să îți pui dorințe mărețe și să vezi cum încep să se împlinească. Vei lăsa în spate frustrările din plan amoros și te vei concentra pe o posibilă nouă iubire. Chiar dacă ai avut ghinion în trecut, astrele sunt acum de partea ta.

Cea mai norocoasă zi din septembrie 2024, pentru fiecare zodie în parte

Balanță

S-ar putea să comiți o greșeală față de partener/ă, căci vei simți nevoia să acorzi mai multă atenție sferei profesionale. Drept urmare, cel/cea de lângă tine se va simți neglijat/ă și vor apărea discuții neplăcute în cuplu. Ai grijă cum îți ordonezi prioritățile!

Scorpion

Mișcările planetare te vor face să îți îndrepți atenția spre relația de iubire. O să te emoționeze orice gest al partenerului/ei și vei încerca să îi întorci fiecare favoare și fiecare îmbrățișare caldă. În sfârșit, înțelegi că nu ai nevoie de prea multe pentru a fi fericit/ă și împlinit/ă în dragoste.

Săgetător

În această săptămână, faci pași demni de aplauze când vine vorba de viața de cuplu, spun astrologii. Îți vei surprinde plăcut iubitul/a, ceea ce înseamnă că relația voastră poate trece la următorul nivel. Nu te descuraja dacă nu pare totul roz din prima. Ideile mari prind contur repede!

Horoscop special: Marte se mută în sensibilul Rac și schimbă din temelii viața a 5 zodii. Nimic nu va mai fi la fel în următoarele două luni pentru ele

Capricorn

O să ai conversații vibrante cu o persoană de care te vei simți atras/ă doar după ce o vei privi în ochi. Nu-ți fie teamă să îți recunoști sentimentele, mai ales dacă ești sigur/ă pe tine și pe ritmul în care îți bate inima. Poate fi noul început la care visezi de multă vreme.

Vărsător

Ai grijă să nu îți pui sufletul pe tavă în fața cuiva care vrea doar atenție din partea ta! În această săptămână înveți să oferi iubire doar celor care îți arată că au sentimente cel puțin la fel de intense pentru tine.

Pești

În aceste zile, vei acorda mai mult timp momentelor simple cu partenerul/a. Împreună vă simțiți în largul vostru, așa că ar fi păcat să stați departe unul de celălalt. Important este să îți faci timp pentru mici distracții ce vă pot apropia și mai tare.

Horoscopul săptămânii 9 - 15 septembrie. Astrele vor împinge pe toată lumea către o schimbare majoră. Două zodii vor avea parte de noroc la tot pasul