MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 8 - 14 iulie. Astrele vor facilita crearea unor conexiuni între persoanele care se plac. Patru zodii își pot găsi jumătatea

Horoscopul dragostei, săptămâna 8 - 14 iulie

În săptămâna 8 - 14 iulie, horoscopul dragostei aduce numeroase surprize în domeniul iubirii, deși unele zodii vor resimți că încă mai au mult de așteptat până când vor găsi dragostea adevărată. Cei mai norocoși nativi ai zodiacului se vor putea bucura de armonie în relațiile lor încă de la începutul săptămânii, deoarece Venus în Rac va forma un aspect favorabil cu Uranus în Taur. Această poziție cosmică va aduce energii care vor determina sufletele zodiilor să se deschidă mai mult, făcând ca cei îndrăgostiți să aibă conversații sincere menite să îi apropie tot mai mult unul de celălalt.

Pe 11 iulie, Venus în Rac formează un trigon cu Neptun în Pești, facilitând crearea unor conexiuni între persoanele care se plac. De asemenea, empatia va crește și cuplurile vor învăța să lucreze în echipă când întâmpină probleme. Tot atunci, planeta iubirii se mută în Leu, ajutându-le pe zodii să devină mai romantice și mai drăgăstoase cu persoanele iubite. De asemenea, în aceeași zi, Luna intră în Balanță, aducând echilibru în relații.

Și în data de 12 iulie suntem influențați de energiile lui Venus în Leu, care va fi în opoziție cu Pluto în Vărsător. Este momentul în care micile conflicte vor zdruncina viața amoroasă a semnelor zodiacale. Doar cele mai puternice relații vor scăpa neatinse de furtuna orgoliului.

Aproape de finalul săptămânii, mai exact începând cu 13 iulie, zodiile vor putea să se exprime mai ușor, fără să mai afecteze persoanele alături de care trăiesc cu sinceritatea lor necenzurată. Această reușită se datorează sextilului format între Luna în Balanță și Mercur în Leu. Din fericire, conexiunile se vor îmbunătăți, iar relațiile amoroase vor experimenta un nou tip de comunicare.

Pe 14 iulie se intensifică și pasiunea dintre îndrăgostiți, căci Luna se mută în Scorpion, iar vibrațiile sale ne vor face pe toți mai sensibili.

Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie. Universul îi va răsplăti pe cei care au așteptat îndeplinirea dorințelor. Ce zodii nu trebuie să rateze oportunitatea

Cum stai cu dragostea în săptămâna 8 - 14 iulie, în funcție de semul tău zodiacal

Berbec

Dorința ta de a irosi banii familiei te-ar putea face să te cerți cu partenerul/a. Spre sfârșitul săptămânii vei realiza că echilibrul în relație poate fi restabilit dacă ții cont și de părerile persoanei de lângă tine. Orgoliul nu are loc într-un cuplu.

Taur

În aceste zile, te vei îndrăgosti de lucrurile mărunte și de micile detalii care fac diferența dintre iubirea vieții tale și fostele relații. S-ar putea să te preocupe redecorarea casei, fiindcă vrei să îți impresionezi plăcut jumătatea.

Gemeni

O să te simți extrem de relaxat/ă și de optimist/ă în această perioadă, căci planetele s-au aliniat în favoarea ta. Asta înseamnă că există șanse să atragi în calea ta o persoană cu aceeași energie, alături de care vei construi lucruri frumoase.

Ce iubesc oamenii la tine, în funcție de zodie. Acele trăsături prin care atragi, dar poate nu ești conștientă de ele

Rac

Creativitatea ar putea să te ajute să îți salvezi relația. Dacă partenerul/a îți spune în aceste zile că monotonia îl/o deranjează, făcându-l să se gândească la despărțire, vei găsi rapid o cale pentru a condimenta legătura. În cazul tău, iubirea va învinge.

Leu

Totul este în favoarea ta în aceste zile, iar norocul se va reflecta și în viața amoroasă. Nu vei mai întâmpina probleme de comunicare în cuplu, fiindcă energiile Universului te ajută să transpui în cuvinte fiecare gând și fiecare idee.

Fecioară

Dacă săptămânile trecute ți-a fost greu să-i comunici partenerului emoțiile tale, acum lucrurile se vor rezolva de la sine. Vibrațiile astrale îți arată calea spre o discuție deschisă, care vă poate ajuta să vă apropiați tot mai tare unul de celălalt.

10 comportamente prin care atragi vampiri energetici în viața ta. Multe dintre ele sunt considerate normale de societate

Balanță

În aceste zile, ești ușor confuz/ă când te gândești la viața ta amoroasă și probabil nu înțelegi de ce nu ai avut noroc în trecut. Spre finalul săptămânii, vei înțelege că răbdarea te duce mai aproape de marea dragoste și că nu trebuie să îți pierzi speranța. Astrele îți vor scoate în cale persoana potrivită.

Scorpion

Romantismul te va învălui în această perioadă, timp în care vei avea ocazia să îi arăți partenerului/ei că știi să faci surprize frumoase. A venit momentul să îți dovedești iubirea prin fapte și să îți dai seama că unele cuvinte nu sunt suficiente pentru a demonstra că ții la o persoană.

Săgetător

Te simți extrem de îndrăgostit/ă în intervalul 8 - 14 iulie și s-ar putea să nu mai fii cu picioarele pe pământ. Cei din jur te vor atenționa că mai ai și alte responsabilități, însă pentru o perioadă te vei gândi doar la binele sufletului pereche.

Horoscop WEEKEND 6-7 iulie 2024. Zile perfecte pentru apropierea de persoanele dragi. Trei zodii vor trăi clipe de vis

Capricorn

Evenimentele astrale ale săptămânii te vor împinge spre rezolvarea unor probleme din trecut. Viața ta amoroasă a avut de suferit când ai neglijat anumite aspecte importante, iar acum a venit momentul să repari greșelile săvârșite.

Vărsător

Deciziile pripite ți-ar putea pune în pericol relația, iar astrele îți recomandă să te gândești bine înainte de a face schimbări radicale în viața personală. Amintește-ți că într-un cuplu, jumătățile trebuie să fie egale și că au amândouă dreptul să spună ce simt. Când ți-ai întrebat partenerul/a ultima oară dacă este mulțumit/ă de conexiunea voastră?

Pești

Mișcările astrale te vor ajuta să te concentrezi pe ceea ce simți și să îți dai seama dacă iubirea pe care o trăiești reușește să te împlinească. Poți merge înainte doar dacă ești convins/ă că ai alături persoana potrivită.

Zodiac chinezesc pentru luna IULIE 2024. Energiile Dragonului încing spiritele. Patru zodii reușesc în tot ce își propun