MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 7 - 13 octombrie. Astrele vor să învețe trei zodii să se iubească mai întâi pe sine, înainte să se arunce în relații

Horoscopul dragostei, săptămâna 7 - 13 octombrie

În săptămâna 7 - 13 octombrie, horoscopul dragostei ne pregătește o călătorie plină de emoții intense și revelații profunde. Astrele se aliniază într-un mod special, îndemnându-i pe nativii zodiacului să se conecteze cu sinele lor interior și să învețe eroul lucrul cel mai important: iubirea de sine. Cei îndrăgostiți vor simți cu intensitate forța iubirii și vor fi provocați să își reevalueze limitele în căutarea sufletului pereche. Fie că e vorba de fluturi în stomac sau de momente de incertitudine, această perioadă promite să fie una deosebită, plină de lecții valoroase și transformări emoționale.

Pe 8 octombrie, Venus în Scorpion formează un trigon cu Marte în Rac, dându-le tuturor ocazia să se bucure de timpul petrecut în compania celor dragi. Asta înseamnă că partenerii din cuplu se pot cunoaște mai bine și pot face mai multe lucruri împreună. De asemenea, toate semnele cercului zodiacal vor deveni mai creative, iar inspirația le va ajuta să îmbunătățească vizibil conexiunea amoroasă pe care o au.

Când Jupiter devine retrograd în Gemeni, pe data de 9, șansele de a se îndrăgosti devin din ce în ce mai mici pentru cei singuri. Acesta este momentul în care unele zodii își îmbunătățesc legătura cu eul interior și își dau seama ce trebuie să schimbe la propria persoană înainte de a se arunca într-o relație.

Pe 11 octombrie, Pluto iese din retrogradare și își începe cursul direct în Capricorn. Acest eveniment marchează încheierea unui capitol important și începerea unei noi etape. Semnele zodiacale aflate în relații stabile vor simți trecerea de la trecut la prezent, căci vor experimenta noi trăiri în doi.

Ultima zi a săptămânii stă sub semnul intrării lui Mercur în Scorpion. Vibrațiile acestui tranzit planetar vor influența gândirea zodiilor, făcându-le să se concentreze mai mult pe implicarea în viața de cuplu. De asemenea, pasiunea și dorința de comunicare vor atinge cote maxime.

Testul care nu dă greș: Alege o floare și află mesajul subconștientului tău pentru această toamnă

Berbec

Gelozia te-ar putea face să urmărești cu atenție activitatea partenerului/ei de pe rețelele sociale. Astrele îți recomandă să îți păstrezi cumpătul și să nu comiți o greșeală pe care nu ai cum să nu o regreți mai târziu. Dacă te simți trădat/ă, mai bine îi spui jumătății tale, în loc să recurgi la metode nu tocmai corecte.

Taur

Încearcă să nu pui prea multă presiune asupra conexiunii amoroase pe care o ai. Persoana de lângă tine se poate speria și poate fugi dacă observă că nu îi lași un răgaz în care să respire. Prea multă iubire poate duce la o ruptură bruscă, din cauza monotoniei care s-ar putea instala.

Gemeni

Energiile astrale te împing să rezolvi problemele din trecut și să pleci la un nou drum, pregătit/ă să cunoști o persoană pe care să nu o compari cu fostele iubiri. Este o săptămână în care faci tot ce poți pentru a scăpa de prejudecăți.

Horoscopul banilor pentru luna OCTOMBRIE. 4 zodii norocoase vor da lovitura. Astrele vor face educație financiară zodiilor indisciplinate

Rac

Ai grijă să nu afișezi un comportament dramatic în fața persoanei pe care vrei să o cucerești! Va avea tendința să te protejeze dacă te plângi din orice, dar nu este exclus să se sperie și să considere că lași totul în seama sa. Trebuie să existe o limită pe care o vei descoperi pe parcurs.

Leu

În aceste zile, îți vei acorda mai mult timp doar pentru tine. Îngrijirea personală devine obiectivul tău numărul unu și vei încerca să te aranjezi din ce în ce mai mult pentru a impresiona sufletul de care te-ai îndrăgostit.

Fecioară

Tot ce îți dorești în acest moment este o relație stabilă? Ca să îți îndeplinești visul de a găsi partenerul/a perfect/ă, va fi nevoie să depui și tu eforturi. Trebuie să îi arăți persoanei pe care o placi până unde ești dispus/ă să mergi pentru dragoste.

Care este misiunea ta pe acest Pământ, în funcție de zodia în care te-ai născut

Balanță

Vei analiza cu atenție relația în care te afli și vei încerca să elimini tot ce este nesănătos în această conexiune pe care cândva o vedeai perfectă. Totul se va termina cu bine dacă și iubitul/a își dorește tot ce este mai bun pentru iubirea voastră.

Scorpion

Există șanse mari să te îndrăgostești profund de o persoană care nu ți-a atras atenția în mod special până acum. Ceva neașteptat ar putea declanșa emoții puternice, pe care nu o să le poți ascunde. Astrele îți recomandă să faci tot ce simți!

Săgetător

În general, ești un semn ce nu se lasă impresionat de gesturi romantice, doar că de această dată lucrurile vor arăta puțin diferit în cazul tău. Această săptămână trezește în tine sentimente noi, pe care le vei gestiona cu dificultate.

Horoscopul săptămânii 7 - 13 octombrie. Astrele ajută zodiile mult încercate să redevină stăpâne peste destinul lor

Capricorn

S-ar putea să simți încă din primele zile ale săptămânii că ți-ai întâlnit sufletul pereche, scrie DivaHair. Totuși, trebuie să fii atent/ă la modul în care persoana respectivă se comportă cu tine și să nu te grăbești absolut deloc. Ar fi total greșit să începi o relație cu un om pe care nu-l cunoști.

Vărsător

Cauți partenerul/a perfect/ă și începi să-ți pierzi speranța că va mai apărea în viața ta? Astrele te încurajează să rămâi pe poziții, căci această săptămână îți poate scoate în cale iubirea mult visată.

Pești

Dacă există situații romantice nesigure în viața ta, ai putea lua atitudine în aceste zile. Contextul astral este favorabil pentru rezolvarea unor situații fără precedent, așa că merită să cauți răspunsurile de care ai nevoie.

Horoscop CHINEZESC săptămâna 7-13 octombrie 2024. Energii benefice pentru patru zodii. Acestea vor reuși în tot ce își propun și vor învăța să se valorizeze fără ajutorul celorlalți