MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 31 iulie – 6 august: Ce zodii își vor apăra iubirea ca niște supereroi

Horoscopul dragostei, săptămâna 31 iulie – 6 august

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 31 iulie – 6 august ne spune că, de luni va începe o perioadă calmă şi nerestricţionată care se va instala sub influenta Lunii Pline în Vărsător, dar ulterior situația se va complica. Unele zodii vor realiza că sunt acolo unde își doresc în ceea ce privește relațiile lor amoroase, iar altele vor fi nevoite să lupte pentru relația lor.

În general, această săptămână va aduce unele provocări pentru cei care caută dragostea și pentru cei care se află într-o relație, dar mulți vor încerca să navigheze prin aceste probleme în mod independent, fără a-și pierde identitatea și fără a fi prea afectați de energiile negative din jur.

Pozitia retrogradă a planetei iubirii, Venus, în Leu poate aduce haos și neînțelegeri în cuplurile existente sau poate face în dificilă găsirea unei noi iubiri. Există posibilitatea ca unii să fie nevoiți să lupte pentru a-și menține relația sau pentru a le demonstra celor dragi sentimentele lor. Lună plină în Vărsător poate oferi puțină liniște sau protecție împotriva energiilor negative, pentru a ajuta la depășirea neplăcerilor apărute în această perioadă.

Berbec

Luna Plină te îndeamnă, încă de la începutul săptămânii, să te reconectezi cu aspirațiile tale romantice și să dai frâu liber sentimentelor. Vei descoperi că drumul pe care ai pășit înainte nu era corect, așa că te vei reorienta și vei privi cu mai multă încredere spre viitorul tău amoros.

Ce spune zodia ta despre cât de mult vei trăi. Durata vieții, influențată de astre

Taur

În ultima vreme, ai dus un război al orgoliilor cu partenerul/a, iar acum a venit momentul să vă mai dați o șansă. Dacă renunți la ambiția de a conduce, ai toate șansele să restabilești echilibrul inițial. Luna Plină te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită și să înțelegi ce îți dorești.

Gemeni

Această săptămână îți întărește credința în dragoste și îți oferă oportunitatea să construiești relația la care visezi. O să descoperi că implicarea într-o conexiune specială nu te va împiedica să petreci timp și cu prietenii sau cu familia, așa că lucrurile se vor așeza cum ți-ai dorit.

Rac

În aceste zile, reușești să îți dezvolți capacitatea de a te exprima liber în fața jumătății tale. Dacă înainte aveai rețineri, energiile astrale te vor face să renunți de tot la inhibiții. S-ar putea să fie nevoie să îți aperi iubirea în fața celor din jur. 

Leu

Vei fi în stare să renunți la tot pentru dragostea ta și chiar să te pui pe locul al doilea de dragul sufletului pereche. Așa ești tu când iubești, nu mai ții cont de limite, doar că trebuie să fii atent/ă la reacțiile celui/celei de lângă tine. Înveți acum că nu trebuie să oferi mai mult decât primești.

Floarea ta norocoasa, în funcție de zodie

Fecioară

Ești extrem de entuziasmat/ă în această perioadă, fiindcă simți că poți muta munții din loc pentru a fi alături de sufletul pereche. Nu te grăbi totuși să renunți la prietenii sau la relația cu apropiații doar de dragul cuiva care nu îți arată că are aceleași sentimente.

Balanță

Luna Plină de la începutul săptămânii scoate în evidență latura ta aventuroasă, ceea ce înseamnă că vei prinde curaj să îți surprinzi jumătatea într-un mod nebunesc, scrie Diva Hair. Problemele în relație te vor ocoli dacă știi cum să îi arăți persoanei de lângă tine ce simți și ce vrei. Nu-i așa că așteptai de multă vreme aceste zile perfecte?

Scorpion

Evenimentele astrale din această săptămână vor aprinde pasiunea ce zace în tine și te vor face să te îndrepți către un suflet care te poate completa. Drumul nu va fi ușor și va trebui să te lupți, ca într-un basm, cu balauri periculoși. Doar trecând astfel de teste vei reuși să îți găsești alesul/aleasa.

Zodiile care nu te vor trăda niciodată. Vor pune mare preț pe loialitate și își vor respecta cuvântul dat

Săgetător

Ceva neobișnuit se va întâmpla în viața ta în perioada imediat următoare. Intervalul 31 iulie - 6 august este șansa ta de a-ți integra partenerul/a în viața profesională. Aveți ocazia să faceți o echipă grozavă împreună și să atingeți un succes fulminant.

Capricorn

Vei dori să preiei controlul în relația de cuplu, însă iubitul/a poate fi deranjat/ă de această decizie. S-ar putea să fie nevoie să îl/o convingi că intențiile tale sunt bune. Sigur asta îți dorești sau sperai să ai alături pe cineva care înțelege totul din priviri?

Vărsător

Nu îți place să le arăți celor din jur ce simți, dar acum vei avea nevoie să îți aperi conexiunea amoroasă. Vei fi precum o leoaică dispusă să facă orice pentru a-și proteja puii. Toată săptămâna vei încerca să îi convingi pe cei din jur că trăiești povestea pe care o meriți.

Pești

În această perioadă, tot ce vrei este să petreci timp în liniște și să te gândești la parcursul tău amoros. Ești conștient/ă că nu ai făcut cele mai bune alegeri în trecut și nu ai vrea să le repeți, așa că îți iei un moment de răgaz. Asigură-te însă că nu ratezi o șansă importantă. Ce te faci dacă trece dragostea pe lângă tine?

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Horoscopul prieteniilor nepotrivite