MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 26 august - 1 septembrie. Timpul potrivit pentru legarea de noi relații. Două zodii dau lovitura în amor

Horoscopul dragostei, săptămâna 26 august - 1 septembrie

Cuplurile din zodiac sunt pe cale să cunoască noi dimensiuni ale iubirii. Mișcările astrale le oferă șansa de a-și consolida relațiile și de a construi un viitor stabil.

Planeta iubirii joacă și ea un rol important în poveștile de dragoste dintre semnele zodiacale. Pe 27 august, Venus în Fecioară formează un trigon cu Uranus în Taur. Este șansa celor singuri de a se apropia de persoanele pe care le plac. Așa se pot naște povești de iubire ca în basme, în care răul își găsește sfârșitul și binele triumfă în final.

Pe data de 28, Mercur iese din retrogradare și își reia cursul direct în Leu, fapt ce le va ajuta pe zodii să se reconecteze cu inimile lor. Confuzia va dispărea treptat, așa că toată lumea va ști spre cine trebuie să își îndrepte atenția când vine vorba de dragoste. Problemele din viața amoroasă se diminuează considerabil, ceea ce înseamnă că nimic nu poate zdruncina echilibrul din cupluri.

Pe 29 august, când planeta iubirii se mută în constelația Balanței, relațiile zodiilor devin din ce în ce mai sudate, căci partenerii vor găsi înțelegerea mai ușor și vor putea vorbi deschis despre orice situație delicată.

Finalul lunii august vine la pachet cu un sextil format între Luna în Leu și Venus în Balanță. Această poziționare cosmică aduce empatie îndrăgostiților, făcându-i să se gândească mai mult la parteneri și mai puțin la propria persoană.

Relațiile capătă noi dimensiuni chiar în prima zi din septembrie, când Pluto ajunge în Capricorn, încurajându-i pe nativi să se axeze pe viitor și să ia decizii importante ce au legătură cu viața de cuplu.

Horoscopul toamnei 2024. Răsturnări de situație. Astrele vor zâmbi unor zodii, în timp ce altor zodii le vor râde în față

Pare săptămâna perfectă, nu? Din păcate, unele zodii vor avea de înfruntat și obstacole până să ajungă la fericirea promisă de Univers pentru săptămâna 26 august - 1 septembrie.

Berbec

În cazul tău, declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei în această perioadă în care vei face tot posibilul să îi arăți partenerului/ei cât de mult ții la el/ea. O să faci eforturi incredibile pentru a-ți dovedi iubirea, mai ales că nu îți vezi viața fără persoana pe care o ai acum lângă tine.

Taur

În această perioadă, ai șansa să te scufunzi în abisul unor trăiri pe care le-ai negat multă vreme. O să înțelegi ce simți cu adevărat și care este persoana care ți-a furat inima. Odată ce vei recunoaște că te-ai îndrăgostit, vei putea da frâu liber sentimentelor.

Gemeni

Ieșirea lui Mercur din retrogradare îți oferă ocazia să acorzi mai multă atenție relației tale. Vei scăpa de griji și de stresul adus de confuzia din ultima perioadă, așa că vei avea timp să te axezi pe viitorul în doi, la care visai deja de multă vreme. Trebuie doar să discuți cu partenerul/a despre planurile pe care le ai.

Horoscop WEEKEND 24-25 august 2024. Energiile se schimbă, odată cu intrarea soarelui în Fecioară. Ce zodii vor primi binecuvântarea astrelor

Rac

Folosești această săptămână în favoarea ta și începi să rezervi mai mult timp doar pentru tine. Este posibil să realizezi că ai fost prea axat/ă pe binele persoanei de lângă tine și că ți-ai neglijat nevoile emoționale, iar acum a venit momentul să repari greșeala făcută față de sinele tău.

Leu

În această săptămână, dinamica relației tale se schimbă. Dacă înainte preferai să conduci și să îți convingi partenerul/a să te asculte, acum vei înțelege importanța echilibrului și te vei bucura dacă jumătatea din cuplu va fi la fel de hotărât/ă ca tine.

Fecioară

În aceste zile, există riscul să descoperi un adevăr dureros despre persoana de lângă tine. Vei avea de luat o decizie importantă și te vei gândi inclusiv la separare după ce descoperirea făcută îți va răni orgoliul. Important este să cântărești bine urmările hotărârii pe care o vei lua.

Horoscop WEEKEND 24-25 august 2024. Energiile se schimbă, odată cu intrarea soarelui în Fecioară. Ce zodii vor primi binecuvântarea astrelor

Balanță

Planurile tale de viitor vor deveni din ce în ce mai interesante, mai ales după ce vei începe să îți iei în calcul și sufletul pereche. Bucuria din inima ta va crește când vei observa că ai susținerea sa și că nimic nu îl poate face să renunțe la relația voastră.

Scorpion

Este posibil să simți nevoia de o pauză de la șicanările pe care le-ai tot avut în ultima vreme cu persoana iubită. Nu este greșit să vrei puțin timp doar pentru tine, însă trebuie să ai grijă cum îi comunici dorința aceasta celui/celei de lângă tine. Exprimarea greșită ar putea cauza probleme și mai mari.

Săgetător

Te vei conecta cu partenerul/a la un nivel profund și vei înțelege că poveștile cu final fericit chiar există. Iubirea voastră va căpăta un nou sens dacă amândoi veți găsi puterea de a accepta micile diferențe dintre voi. Este o săptămână provocatoare, dar care poate scrie începutul unei vieți în doi.

Capricorn

Singurătatea ta luat sfârșit, căci săptămâna 26 august - 1 septembrie scoate în calea ta o persoană care îți va stârni interesul mai mult decât te-ai fi așteptat. O să te concentrezi pe cunoașterea sa și, spre surprinderea ta, chiar o vei accepta, cu bune și rele. Sună provocator, nu?

Vărsător

Ești un spirit liber și în continuare vrei să te bucuri de burlăcie, însă Cupidon ar putea să te lovească în momentul în care te aștepți mai puțin, spun astrologii. Să fi venit oare momentul în care te așezi la casa ta? Lasă Universul să te surprindă și astrele să te conducă spre marea ta iubire!

Pești

Energiile astrale de la final de august te împing spre o mai mare deschidere în fața sufletului pereche. Dacă îi spui care sunt dorințele tale cele mai mari, ai toate șansele să îl vezi luptând pentru împlinirea lor. În iubire, lupta spre fericire se duce în doi. Nu vei fi niciodată singur/ă dacă știi cum și când să vorbești cu jumătatea ta.

Horoscop chinezesc, săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024. Toamna vine cu energii blânde. Patru zodii vor fi ajutate de Dragonul de Lemn în tot ceea ce fac