MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 22 - 28 iulie. Venus începe să răspândească energii benefice. Trei zodii își pot găsi sufletul pereche

Horoscopul dragostei, săptămâna 22 - 28 iulie

Îndrăgostiții își pot vedea dorințele îndeplinite în această săptămână, mai ales după ce planeta iubirii va începe să răspândească energii înălțătoare în Univers. Nici restul mișcărilor astrale nu sunt de neglijat, căci fiecare corp ceresc are rolul său în viețile noastre.

Pe 22 iulie, când Soarele ajunge în Leu, pasiunea crește, făcând zodiile să trăiască mai intens fiecare interacțiune pe care o au cu persoana iubită. În a doua zi a săptămânii, soarele în Leu va intra în opoziție cu Pluto în Vărsător, fapt ce va stârni câteva certuri aprinse între partenerii care nu sunt siguri pe sentimentele lor.

Liniștea se reinstalează în cupluri destul de rapid, cu ajutorul conjuncției dintre Luna în Pești și Saturn în Pești, de pe data de 24 iulie.

Apoi, în a 25-a zi din iulie, Mercur intră în Fecioară, oferindu-le zodiilor șansa de a comunica mai ușor cu sufletul pereche și de a-și stabili obiective comune de viitor. Pentru mulți, acest moment va fi ca un vis împlinit, după ce au așteptat foarte mult să se bucure de armonie în relație.

Descoperă piatra ta norocoasă în funcție de luna în care te-ai născut

La finalul săptămânii, după ce trigonul format între Luna în Berbec și Venus în Leu începe să își împrăștie energiile în Univers, partenerii din zodiac se vor simți mai conectați. Evenimentele din această săptămână testează persoanele aflate în relație, dar le oferă și nenumărate șanse la fericire.

Cum stai cu dragostea în săptămâna 22 - 28 iulie, în funcție de zodia ta

Berbec

Încă de la începutul săptămânii, simți nevoia să izbucnești și să îi spui partenerului/ei că ai adunat o mulțime de nemulțumiri. Astrele îți recomandă să te calmezi înainte de a deschide gura, căci persoana de lângă tine nu este vinovată că ai ales tu să taci. Doar comunicarea deschisă poate rezolva problemele. S-ar putea ca Mercur în Fecioară să îți ofere ajutor.

Taur

Grijile pe care le porți pe umeri nu-ți dau voie să îi arăți jumătății tale ce simți. Dacă vrei să salvezi relația, ai putea să îți iei câteva zile de concediu și să vă bucurați împreună de o escapadă romantică. Este tot ce ai nevoie în această perioadă.

Gemeni

Dacă ești sincer/ă în ceea ce privește sentimentele pe care le ai, nimic nu poate merge prost. Relația ta are șanse să treacă la următorul nivel, așa că te poți bucura în avans pentru împlinirea unui vis pe care îl aveai de multă vreme cu partenerul/a.

Rac

Energiile astrale îți dau curaj și te fac să dai frâu liber emoțiilor. S-ar putea să observi că, în aceste zile, îți este mult mai ușor să te apropii de persoana pe care o placi. Totuși, ai grijă să nu îi dai de înțeles că ești dispus/ă să faci orice de dragul său.

Secretul numerologilor: Cât de ușor poți câștiga bani în funcție de ziua nașterii tale

Leu

Intrarea Soarelui în constelația ta îți aduce și multe oportunități în plan amoros. Totul va fi așa cum ai visat dacă ai încredere în capacitatea ta de a iubi. Nu uita că primești ce oferi și că, în viață, totul pleacă de la tine.

Fecioară

Zilele acestea îți oferă răgazul de care ai nevoie pentru a defini corect relația în care te afli, spun astrologii. Este vorba de iubire sau de prietenie cu beneficii? Răspunsul ți-l vei da singur/ă când vei înțelege ce simți în raport cu omul de lângă tine.

Balanță

Ai vrea să petreci mai mult timp cu prietenii, dar ești conștient/ă că această alegere te-ar putea face să te îndepărtezi de partener/ă. Ai de luat o decizie grea, având în vedere presiunile pe care le pot pune asupra ta posibilele urmări.

Scorpion

Săptămâna 22 - 28 iulie îți oferă ocazia să îți mărturisești sentimentele față de posibila ta jumătate. Cum să afli dacă el/ea este alesul/easa dacă nu încerci să descoperi o eventuală potrivire? Comunicarea vă poate apropia sau vă poate arăta că nu este cazul să continuați.

Horoscop WEEKEND 20-21 iulie 2024. Zile pasionale, în care astrele încurajează relațiile. Patru zodii vor avea noroc la tot pasul

Săgetător

Vei descoperi că în aceste zile este mult mai ușor să te exprimi când vine vorba de ceea ce simți. Motivul? Astrele îți susțin apropierea de sufletul pereche și te ajută să dai frâu liber sentimentelor. Nu-ți fie teamă să vorbești despre fluturii din stomac.

Capricorn

Vibrațiile cosmice ale acestei perioade te vor face să te axezi pe ceea ce este cu adevărat important. Oricât de ocupat/ă ai fi, tot îți vei face timp pentru persoana pe care o placi. Fiorii iubirii te vor teleporta într-o lume în care nu credeai că vei ajunge vreodată.

Vărsător

Dramele pe care apropiații tăi le trăiesc atunci când vine vorba de iubire te cam sperie. Din fericire, tu nu vei fi pus/ă într-o astfel de situație, căci planetele s-au aliniat în favoarea ta și te ajută să te bucuri de iubire fără limite.

Pești

Vrei cu orice preț să rezolvi problemele din relația ta, așa că s-ar putea să îți enervezi partenerul/a cu tot felul de propuneri care nu sunt pe placul său. Nu insista să mergeți împreună la psiholog dacă el/ea nu vrea să audă de așa ceva. Încearcă să găsești o metodă prin care să discutați mai întâi între patru ochi.

Horoscopul lunii AUGUST 2024. Luna schimbărilor, în care zodiile vor fi împinse de la spate de astre să aducă revoluția în viețile lor