MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 21 - 27 octombrie. Mișcări de trupe pe harta astrală. Trei zodii vor fi ajutate să își găsească jumătatea

Horoscopul dragostei, săptămâna 21 - 27 octombrie

Cuplurile din zodiac se vor strădui să își rezolve problemele și își vor promite că vor trăi fericite până la adânci bătrâneți. Vor exista însă și perechi mai puțin norocoase, în care doar unul dintre parteneri va lupta pentru iubire. 

În prima zi a săptămânii, Luna în Gemeni formează un pătrar cu Neptun în Pești, făcându-i pe nativi să viseze cu ochii deschiși și să creadă că nimic nu le poate destabiliza relațiile. Din păcate, unele povești de iubire vor fi marcate de neînțelegeri și e nevoie de muncă pentru a salva respectivele legături amoroase.

După ce Luna se mută în Rac și Soarele ajunge în Scorpion, unele zodii vor începe să ia iubirea mai în serios și se vor concentra pe restabilirea armoniei în cuplu. Spre disperarea unora, nu toate vor reuși să echilibreze situația din prima, iar unele zodii vor realiza că muncesc mai mult decât partenerii lor pentru a scăpa de pericolul unei despărțiri.

Pe data de 25, când Luna în Leu formează un sextil cu Jupiter în Gemeni, noile experiențe vor pune cuplurile în fața unor situații fără precedent. Necunoscutul le poate apropia mai tare ca niciodată, ceea ce înseamnă că se pot reînnoda și relațiile rupte cu mult timp înainte.

Ultimele două zile ale săptămânii sunt marcate de Luna în Fecioară, care îndeamnă semnele zodiacale să fie mai atente la realizările lor și să nu își mai facă atâtea griji în legătură cu viața amoroasă.

Cum te văd, de fapt, cei din jur, în funcție de zodia ta. Astrele îți dezvăluie impresia pe care le-o faci celorlalți la prima vedere

Intervalul 21 - 27 octombrie nu vine doar cu surprize plăcute, ci aduce și multe încercări, atât pentru îndrăgostiți, cât și pentru cei singuri, care își caută iubirea.

Berbec 

Visezi cu ochii deschiși la direcția în care te-ar putea duce dragostea și uiți să te bucuri de realitatea ce te înconjoară. Astrele îți sugerează să fii mai atent/ă la nevoile persoanei iubite și să muncești și tu pentru a face lucrurile să funcționeze.

Taur  

Este posibil să simți că doar tu depui eforturi pentru binele relației, așa că a venit momentul să te gândești mai mult la tine și să nu îți mai sacrifici fericirea de dragul celui/celei de alături. În iubire nu trebuie să simți că te lupți cu morile de vânt și că jumătatea nu te sprijină.

Horoscopul săptămânii 21 - 27 octombrie. Astrele întind o mână de ajutor zodiilor greu încercate. Multe se vor schimba în bine

Gemeni 

Ai șanse mari să îți găsești dragostea dacă spui „da” provocărilor pe care ți le lansează prietenii tăi. Socializarea te va ajuta să întâlnești o persoană care se încadrează perfect în standardele pe care le ai la capitolul iubire.

Rac 

Energiile acestei săptămâni te vor face mai receptiv/ă la iubire și îți vor da aripi să te lași purtat/ă de val în brațele partenerului/ei. Relația voastră se va îmbunătăți dacă permiteți contextului astral să vă ofere toate șansele unui nou început.

Leu  

Nu este exclus să lupți pentru inima unei persoane pe care o placi foarte tare. Totuși, întâmplările din această săptămână îți vor arăta că nu merită să te pui pe locul doi pentru a-i dovedi cuiva ce simți. Este o săptămână plină de lecții despre iubirea de sine.

Fecioară 

Vei folosi aceste zile pentru a-ți da seama cum vrei să arate viața ta amoroasă pe viitor. Nu te grăbi să te arunci într-o relație dacă nu te simți pregătit/ă, dar nici nu amâna momentul dacă realizezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Poate a venit momentul să îți asumi riscuri și să fii fericit/ă.

Cele mai norocoase zodii ale finalului de an 2024. Viața lor va cunoaște schimbări în bine la care nici nu s-ar fi așteptat

Balanță  

O întâlnire întâmplătoare îți va da lumea peste cap și nu este exclus să o iei de la zero alături de un om care te va cuceri din prima. Totuși, trebuie să fii atent/ă la fiecare mișcare a sa și să nu îi dai inima ta pe tavă de la primele interacțiuni.

Scorpion  

Vei avea mai multă încredere în tine în aceste zile, ceea ce înseamnă că vei trece mai ușor peste problemele din relații. În sfârșit, te „lecuiești” de gelozie, fiindcă nu vei mai avea îndoieli despre propria persoană.

Săgetător 

Îți va fi mai ușor să îți găsești liniștea sufletească dacă nu vei mai pune presiune asupra partenerului/ei. Așa conflictele vor fi mai puține și nu vor mai exista cuvinte tăioase care să îți străpungă inima. Totul depinde de modul în care îți exprimi nemulțumirile.

Horoscopul de WEEKEND 19-20 octombrie 2024. Zile fierbinți în care astrele aprind viața amoroasă a zodiilor. Trei zodi vor trăi momente de vis

Capricorn 

În aceste zile, te vei gândi mai mult la o relație pe care ai lăsat-o în urmă fără prea multe explicații, spun astrologii DivaHair. Dacă simți că mai ai sentimente pentru persoana respectivă, ar fi păcat să nu i le mărturisești și să nu vă mai dați o șansă. Totuși, ai grijă să nu îți faci așteptări prea mari, fiindcă există riscul să trăiești o dezamăgire.

Vărsător 

Se spune că sufletele pereche se găsesc în momentul în care au cea mai mare nevoie unul de altul. Dacă ți-ai pierdut speranța, este posibil ca lumea ta să fie dată peste cap cât de curând. Universul știe când să îți scoată în cale omul care îți va readuce zâmbetul pe buze.

Pești  

Iubirea de sine este foarte importantă în viața amoroasă a unui om, fiindcă nimeni nu poate găsi adevărata dragoste dacă nu știe ce merită și cât merită. Pentru a te asigura că ai lângă tine persoana potrivită, va fi nevoie să îți consolidezi relația cu propria persoană și să înțelegi cum trebuie să arate partenerul/a ideal/ă.

Zodiile care vor avea parte de cel mai bun noiembrie din viața lor. Astrele s-au decis să le ajute în tot ceea ce fac