MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 19-25 august. Sentimentele vor cunoaște un zbucium intens. Treei zodii au șanse să își găsească jumătatea

Horoscopul dragostei, săptămâna 19-25 august

Cu toate că nu e o perioadă strălucită pentru iubire, zodiile descoperă noi modalități de a se bucura de viață și mai ales de perspectiva că nu mai e mult din Mercur retrograd în horoscopul săptămânii 19-25 august. Avem parte de pasiune, avem grijă de cei iubiți și putem începe noi povești de dragoste.

Săptămâna începe în forță, cu Luna Plină în Vărsător, care poate determina zodiile să caute independența în iubire. Dacă ești nemulțumit/ă de actuala relația, crește pericolul să îți iei adio de la partener.

Planeta iubirii Venus formează o pleiadă de aspecte conflictuale la începutul perioadei, așa că sentimentele cunosc un zbucium intens. Mai întâi, zodiile vor să o ia ușor și se vor revolta împotriva ritmului accelerat din unele povești de iubire prin cuadratura dintre Venus în Fecioară și Jupiter în Gemeni. Mai apoi, Venus stabilește o opoziție cu Saturn în Pești, ceea ce afectează concentrarea. Cuvintele persoanei iubite îți vor zbura pe la ureche.

Pe 20, pare că nimic nu funcționează așa cum ne-am dori în relație, dar totul e numai în mintea noastră. Conjuncția dintre Lună în Pești și Saturn în Pești își poate da idei greșite și iluzii periculoase.

Bine că dragostea redevine roz odată ce Luna în Pești mai formează o conjuncție, de data asta cu Neptun, mai favorabilă. Semnele vor dărui sprijin din preaplinul inimii, vor fi înțelegătoare și tolerante în iubire.

Mai apoi, în aceeași zi, pe 21, Luna intră în Berbec, făcând să plouă cu pasiune și cu speranța unor noi începuturi în amor.

Pe 22 avem o altă mutare promițătoare pentru cele mai alese sentimente. E vorba despre cuadratura dintre Venus în Fecioară și Marte în Gemeni, ce dăruiește energie pozitivă de canalizat în scopuri romantice.

Horoscop special: Cinci zodii vor fi favoritele Universului în a doua jumătate a anului 2024

Stabilitatea și siguranța emoțională reconstruiesc relații solide când Luna se mută în Taur, pe 23, în penultima zi a perioadei. Poți descrește nivelurile de stres dacă te apropii de cel iubit.

Ce aduce horoscopul săptămânii 19-25 august pentru semne în dragoste

Berbec  

Luna Plină îți arată cât de mult ai crescut în ultima perioadă și cât te-ai maturizat din punct de vedere emoțional. Pe 22, conexiunea dintre Marte și Venus e momentul perfect ca să te conectezi la senzualitatea ta și să îmbunătățești intimitatea în relație. Că tot „veni vorba” de relații, ai șansa să îți duci legătura de iubire la nivelul următor. Conectează-te la emoțiile tale și, după ce le-ai înțeles, discută despre ele cu partener, căruia să îi dai de înțeles că vrei ceva mai mult fără să îl presezi.

Taur 

Prima parte a intervalului e lejeră, ușoară și plăcută, mai ales când Venus și Marte realizează o conexiune pe 22, atunci când ai șansa să te îndrăgostești după un flirt pasional. Nu uita însă și de grija de sine, căci la fel de reconfortant se poate dovedi să te duci la un masaj sau la un tratament facial. Pregătește-te apoi pentru ca lucrurile să devină stranii în iubire. Deși potențialul de a-ți întâlni sufletul pereche e ridicat, menține misterul și nu da dintr-odată cărțile pe față!

Gemeni  

Luna Plină în Vărsător e un prilej ideal pentru a reflecta la motivele pentru care nu ai reușit să închegi relații sănătoase până acum. Reușești dintr-odată să realizezi că au existat mereu semnale de alarmă pe care ai preferat să le ignori și această conștientizare te va ajuta mult. De asemenea, e bine să înțelegi că nu e deloc rău să ai standarde înalte în iubire, asta nu te face inabordabil/ă sau încrezut/ă, doar încrezător/are în tine. Închei săptămâna mai tăcut/ă, dar mai bogat/ă sufletește.

Horoscop special: Trei zodii au cele mai bune horoscoape pentru finalul lunii august 2024. Vor reuși în tot ceea ce vor face

Rac 

Preferi să te îngrijești de tine și de sinele tău decât să tot șlefuiești conexiunea romantică în prima parte a săptămânii, dar dacă ai chef de flirt, să știi că cuadratura dintre Marte și Venus e o ocazie ideală. Propune-ți să ții o petrecere la tine acasă unde să cunoști pe cineva nou. Nesiguranțele partenerului pot deveni covârșitoare spre mijlocul perioadei, ceea ce te poate determina să îi spui adio complet. Dacă totuși rămâi, finalul săptămânii 19-25 august va fi mai favorabil.

Leu 

Petreci mult timp în compania prietenilor, și poate că nu ar strica să folosești acest apetit de socializare pentru a le cere părerea despre viața ta amoroasă. Se poate să aibă o opinie prețioasă despre actuala ta conexiune romantică. Dacă vrei să ieși la un date la începutul săptămâni, așteaptă-te ca lucrurile să se aprindă rapid. Apoi tinzi spre interiorizare și poți să folosești această înclinație pentru a curăța sațiul intim de orice posesiuni ale fostelor iubiri, deschizând astfel ușa larg pentru noi conexiuni.

Fecioară 

Sentimentele cresc în intensitate, iar dramatismul e la ordinea zilei în prima parte a intervalului, așa că ar fi mai bine să eviți discuțiile încărcate în această perioadă, cu precădere pe 19 sau pe 22. Dacă ai de spus ceva, spune-o pe 23. Pe de altă parte, spre finalul săptămânii 19-25 ai o abordare mai pragmatică în iubire, lucru ideal pentru a te distanța de concepții juvenile, care te costau scump în amor. Intuiția ta e mai puternică ca niciodată acum!

Ce îi enervează pe oameni la tine, în funcție de zodie. Trăsătura de caracter dată de astre care te poate băga în bucluc

Balanță  

De la priviri incendiare aruncate de străini atrăgători la zâmbete calde oferite de acel barman cu care tot flirtezi, ți se dau tot felul de dovezi ale farmecului tău în prima parte a acestui interval. În cazul în care simțeai că îți pierzi vremea cu un tip/o tipă care te tot ținea pe jar, șansa să își exprime în sfârșit sentimentele e ridicată acum. Dar pe 22, partenerul o să îți apară într-o lumină mai clară și te poți întreba ce cauți în compania lui. Dacă îi lipsește carisma, umorul sau nu te face să te simți vibrant/ă, s-ar putea să fie prilej de „adio și nu am cuvinte”.

Scorpion 

Chiar dacă tentația e puternică, nu te apuca să controlezi obsesiv profilul de pe rețelele sociale al interesului tău amoros, mai ales că știi și tu că nu o să găsești acolo răspunsurile pe care le cauți. Te mai relaxezi după Luna Plină în Vărsător, care te transformă într-o prezență și mai populară, adăugând și mai mult mister șarmului tău magnetic. Ești irezistibil/ă. Venus e puternică pe harta ta astrală, așa că acum poți rezerva spațiu în agendă pentru următoarele interludii romantice.

Săgetător 

Te interesează mai degrabă să te simți bine în pielea ta și să te conectezi cu prietenii decât să îți faci o relație, dar asta nu înseamnă că iubirea nu poate apărea din senin în calea ta. Ești una dintre cele mai norocoase zodii, așa că dacă ai manifestat dragoste, e posibil să o întâlnești acum. Pe de altă parte, finalul perioadei e dedicat unei introspecții silențioase, când poți să te eliberezi de bagajele karmice ale relațiilor trecut. Fii blând/ă cu tine.

Horoscopul săptămânii 19-25 august. Astrele îndeamnă să ne bucurăm de independență. Trei zodii vor avea parte de reușite

Capricorn 

În prima pate a intervalului, stai cu ochii în patru după sincronicități și semne, iar dacă ai nevoie de ghidare în dragoste, cere Universului să îți fie mentor. După aceea, Luna Plină îți crește încrederea în tine, așa că o să dorești să participi la cât mai multe evenimente. La unul dintre ele, printre prietenii între care te simți confortabil, îți poți descoperi și alesul/asa. Dar și dacă nu o faci, să știi că acest magnetism va crește și clar ai șansa să debutezi o relație armonioasă în următoarele săptămâni.

Vărsător 

Cu Luna Plină în semnul tău, nu e de mirare că oamenii sunt atrași de aura ta magnetică, spun astrologii. Ești practic personajul central în povestea pe care o spun astrele la începutul săptămânii viitoare. Dar să știi că deși Universul se poate hotărî dintr-odată să te momească cu un potențial suflet pereche, conexiunea poate prezenta unele slăbiciuni. Fii cât mai atent/ă, așa te vei scuti de dezamăgiri și de remușcare pe viitor. Nu îți asuma mai mult decât poți duce!

Pești 

Viața ta amoroasă e încărcată și pot ieși la iveală sentimente precum gelozia sau nesiguranțele. Dacă reușești să dai prezumția de nevinovăție partenerului, e posibil să constați că totul era numai în capul tău. Pe de altă parte, Luna Plină în Vărsător e minunată pentru a medita sau pentru a stabili intenții. Scrie pe o foaie de hârtie ce îți dorești de la iubitul/a tău/ta, apoi aprinde o lumânare și meditează. Pe 22 și pe 23 folosește un jurnal de vise, căci Universul îți poate trimite semnale.

Ce întrebare să nu pui niciodată zodiilor. Riști să faci o gafă și să rupi relația de prietenie