MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 16 - 22 septembrie. Unele zodii vor experimenta iubiri așa cum n-au visat niciodată, în timp ce pentru altele magia se va pierde

Horoscopul dragostei, săptămâna 16 - 22 septembrie

Săptămâna 16 - 22 septembrie se conturează ca un moment deosebit în sfera sentimentelor, promițând experiențe inedite și revelații profunde în dragoste. Acest interval va fi marcat de o Eclipsă de Lună în Pești, un eveniment astral ce are puterea de a intensifica emoțiile și de a aduce la suprafață cele mai ascunse dorințe. Pe parcursul acestei perioade, fiecare zodie va avea ocazia să reflecteze asupra adevăratelor sale sentimente, să își reevalueze relațiile și să găsească curajul de a deschide uși către o iubire mai autentică. 

Luna va intra în Pești chiar pe 16 septembrie, de unde va începe să manevreze semnele zodiacale ca pe niște personaje de la teatrul de păpuși. Multe vor lua decizii sub imperiul emoțiilor puternice, pe care energiile acestui astru le vor intensifica rapid, mai ales pe data de 17, în ziua eclipsei.

Multe despărțiri vor întuneca întreg cercul zodiacal, după ce anumite semne vor constata că partenerii sau partenerele nu le împărtășesc sentimentele și vor decide să pună punct. De asemenea, tot atunci pot începe și noi povești de iubire, fiindcă unii nativi se vor lăsa duși de val și nu vor spune „nu” dragostei la prima vedere.

Urmează o săptămână absolut nebună, cu răsturnări de situație pe care nici Mercur în Fecioară nu le poate rezolva. Pe 18 septembrie, această planetă va intra în opoziție cu Saturn în Pești, făcând poveștile de iubire să devină și mai întortocheate.

Cine este sufletul tău pereche și ce lecție karmică îți aduce, în funcție de zodia ta

Apele se mai liniștesc la finalul săptămânii, când începe oficial sezonul Balanței. Soarele intră în constelația acestei zodii pe data de 22, iar energiile lui încep să aducă echilibru în relații.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16 - 22 septembrie, în funcție de zodie

Berbec

Această săptămână te ajută să îți repari relația cu partenerul/a. Te vei simți mai sensibil/ă ca de obicei și îți vei recunoaște greșelile, astfel că apropierea se va realiza din nou. Interesant este că și persoana de lângă tine îți va mărturisi gândurile pe care nu a avut curajul să le dezvăluie până acum.

Taur

Energiile eclipsei te vor face să scapi multe situații de sub control, mai ales când vine vorba de dragoste. Această săptămână îți va arăta cât de scump te poate costa o decizie luată din impuls. Există șanse să pierzi echilibrul din relație dacă nu știi să îți gestionezi simțirile.

Gemeni

Promisiunile pe care i le-ai făcut jumătății tale în ultima vreme sunt departe de a fi realiste. O să îți dai seama că te-ai grăbit să proiectezi în minte un viitor perfect, pe care nu-l poți concretiza. Această constatare ar putea să îți afecteze armonia din cuplu.

Horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie. Astrele vor scoate la suprafață adevărul din inimile zodiilor. NImeni nu se mai poate ascunde

Rac

În aceste zile, ai șansa să îți îmbunătățești conexiunea cu partenerul/a. Contextul astral te va ajuta să îți deschizi sufletul și să îi spui persoanei de lângă tine ce așteptări ai de la viitorul în doi. Dacă veți fi pe aceeași lungime de undă, visurile pot începe să prindă contur.

Leu

Săptămâna 16 - 22 septembrie te ajută să privești cu alți ochi întâlnirile romantice. Îți vei da șansa să trăiești o poveste unică și să simți fluturi în stomac, așa cum nu ți s-a mai întâmplat de multă vreme. Te așteaptă surprize plăcute la capitolul dragoste!

Fecioară

Persoana iubită va dori să petreacă mai mult timp cu tine în aceste zile încărcate de emoție. Gesturile sale tandre te vor face să capeți încredere în propria persoană și să simți că meriți iubirea pe care ai așteptat-o o lungă perioadă.

S-a descoperit vârsta maximă până la care poate trăi un om, dacă s-ar îngriji și dacă nu ar fi răpus de o boală

Balanță

Cei din jur își vor da cu părerea despre relația ta și te vei simți forțat/ă să pui piciorul în prag și să rupi orice legătură cu oamenii respectivi. O să realizezi că nu îți face plăcere să vezi cum altcineva se bagă în povestea de iubire pe care o trăiești cum vrei și cum simți.

Scorpion

Eclipsa din 17 septembrie te va face să cântărești mai bine deciziile pe care le-ai luat cu privire la viața amoroasă, scrie DivaHair. Este posibil să te îndrepți către o împăcare, după ce vei constata că ai fost prea dur/ă cu persoana iubită, care nu ți-a greșit atât de rău pe cât ți s-a părut.

Săgetător

Energiile astrale te vor ajuta să îți dai seama cum arată o relație serioasă și să înțelegi că în iubire este nevoie de doi. Este posibil să trăiești o dezamăgire când vei observa că nu îți poți convinge partenerul/a să fie implicat/ă trup și suflet în cuplul pe care îl formați.

Horoscop special: Se apropie echinocțiul de toamnă, cu schimbări cruciale pentru toate zodiile. La ce să ne așteptăm odată cu schimbarea hărții astrale

Capricorn

Eclipsa de Lună în Pești te face să iei totul mult mai în serios când vine vorba de dragoste. Nu îți va fi ușor să te dedici trup și suflet din prima unei singure persoane, dar vei încerca să te așezi la casa ta și să nu mai frângi inimi.

Vărsător

O sumă neașteptată îți va intra în conturi în aceste zile și vei fi tentat/ă să folosești toți banii pentru o escapadă romantică. Norocul tău este că partenerul/a este ceva mai realist/ă și te trage de mânecă atunci când iei decizii fără să te gândești prea mult înainte. În perioada următoare vei înțelege că despre asta este vorba într-o relație sănătoasă.

Pești

O persoană din trecutul tău ar putea încerca să îți aprindă din nou inima. Astrele îți recomandă să nu te lași dus/ă de val și ademenit/ă de promisiuni deșarte. Știi deja cum decurg lucrurile între voi și sigur nu vrei să retrăiești aceleași neplăceri. Așa este? Gândește-te bine!

Horoscopul de WEEKEND 14-15 septembrie 2024. Zodiile se bucură de liniștea dinaintea furtunii. Trei semne vor avea reușite în tot ce își propun