MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 14 - 20 octombrie. Astrele aprind flacăra pasiunii pentru cei care nu mai credeau că-și vor găsi perechea

Horoscopul dragostei, săptămâna 14 - 20 octombrie

În săptămâna 14 - 20 octombrie, horoscopul dragostei aduce vești promițătoare pentru cei care au avut îndoieli în privința iubirii. Astrele se aliniază favorabil, creând un context ideal pentru renașterea sentimentelor și descoperirea unor conexiuni profunde. Flacăra pasiunii este pe cale să fie reaprinsă, iar cei care au așteptat cu răbdare momentul potrivit pot fi încântați să constate că șansele de a-și găsi sufletul pereche sunt mai mari ca niciodată. Această săptămână promite să fie un timp de revelații emoționale, în care inima își va găsi curajul de a iubi din nou.

Săptămâna începe cu opoziția dintre Venus în Scorpion și Uranus în Taur, un context astral nefavorabil pentru relații. Pot apărea tensiuni neașteptate și nemulțumiri, care vor dezechilibra unele cupluri din zodiac.

Apoi, pe 15 octombrie, planeta iubirii, aflată în Scorpion formează un trigon cu Neptun în Pești. Energiile acestei poziționări cosmice le vor ajuta pe zodii să se apropie de persoanele pe care le plac.

Interesant este ce se întâmplă pe data de 17, când Venus se mută în Săgetător, stârnind spiritul aventurier al zodiilor, care vor face orice de dragul iubirii. În inimile lor se vor aprinde scântei ce le vor da curaj să facă primul pas, indiferent de situație. Eforturile nativilor îndrăgostiți vor fi susținute de Luna Plină în Berbec, ce are loc tot pe 17 octombrie.

Horoscop special: 11 octombrie – 19 noiembrie 2024 Pluto intră în Capricorn și pune punct unui capitol din viața noastră

Berbec

S-ar putea să te simți extrem de singur/ă în aceste zile, chiar dacă partenerul/a îți va fi alături. Poți analiza emoțiile pe care le ai, căci Luna Plină te va ajuta să fii mai atent/ă la nevoile sufletești și să găsești soluții pe termen lung.

Taur

Ai o mulțime de așteptări de la omul de lângă tine și nu știi dacă are de gând să se țină de promisiuni. Ca să ai încredere în el/ea, ai nevoie de mai multă comunicare. Nu-ți fie teamă să îi ceri mai multe discuții deschise despre viitor.

Gemeni

Te vei folosi de energiile acestei săptămâni pentru a stabili intenții clare ce au legătură cu viața ta amoroasă. Până acum nu prea știai ce îți dorești, dar perioada aceasta îți va deschide ochii și te va ajuta să mergi spre relația sănătoasă la care visezi.

Rac

Asigură-te că nu-ți consumi toată energia pentru a-i face pe plac jumătății tale. Este normal să te gândești la binele său, dar nu trebuie să îți pierzi toate resursele interioare încercând să îi cânți în strună. A venit momentul să te gândești mai mult la ceea ce îți dorești pentru tine.

Portalul 10/10 deschide calea unui nou început. Care este șansa ta, conform numerologiei

Leu

Poate nu credeai că vei întâlni acea dragoste parcă desprinsă din povești. Zilele acestea îți vor dovedi că iubirea adevărată există și că meriți din plin să ai parte de ea. Lasă-te dus/ă de val și nu pune întrebări în legătură cu miracolele pe care le trăiești.

Fecioară

Te vei transforma în psihologul grupului din care faci parte, căci toți vor cere sfaturi în dragoste de la tine. Relația ta perfectă îi face să își dorească o poveste ca a ta și să fie curioși de secretul care te ține aproape de sufletul pereche.

Balanță

Visezi să îți întâlnești perechea și să te bucuri de clipe de vis în compania sa, dar astrele consideră că nu ești încă pregătit/ă. Mai ai câteva praguri de trecut până la momentul în care vei înțelege cum este dragostea adevărată.

Scorpion

Ai șansa să te îndrăgostești, dar trebuie să fii atent/ă cui îi dai inima ta, te sfătuiesc astrologii. Înainte de a te apropia de o persoană necunoscută, trebuie să te asiguri că ești conștient/ă că în iubire există și momente mai puțin plăcute.

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani, în funcție de zodie

Săgetător

Este foarte posibil să te lași dus/ă de val și să intri într-un joc al seducției cu o persoană de care nu ești cu adevărat interesat/ă. Astrele îți recomandă să nu accepți astfel de provocări, fiindcă roata se poate întoarce și există riscul să cunoști suferința unei dezamăgiri.

Capricorn

Persoana pe care o placi te va observa în cele din urmă, așa că ai nevoie de răbdare și de curaj pentru a-i spune ce simți. O să vezi că dragostea îți dă putere când te aștepți mai puțin. Nu trebuie să îți pierzi speranța!

Vărsător

Energiile astrale te vor ajuta să rupi orice barieră și să vorbești fără rețineri cu sufletul tău pereche. O să vezi că iubirea te va ghida în cele mai stresante momente și îți va arăta calea de fiecare dată.

Pești

Te folosești de vibrațiile acestei perioade pentru a-ți reface relația cu sinele interior și pentru a înțelege care îți sunt limitele când vine vorba de apropierea dintre tine și o altă persoană. O să găsești dragostea dacă ai încredere în planurile Universului.

Horoscopul săptămânii 14 - 20 octombrie. Patru zodii vor renaște din propria cenușă. Astrele aduc claritate în relații