MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 12 - 18 august. Astrele deblochează noi oportunități în plan personal. Multe zodii vor vrea să se întoarcă la fostele iubiri

Horoscopul dragostei, săptămâna 12 - 18 august

Horoscopul dragostei aferent săptămânii 12 - 18 august aduce o nouă probă de foc pentru îndrăgostiți. De această dată, vinovatul va fi Mercur retrograd, care imprimă neliniște, nostalgie, gânduri amestecate și poate câteva regrete demult uitate.

În perioada 12 - 18 august, trecutul bate la ușa zodiilor, stârnind confuzie și dor. Multe dintre semne vor vrea să se întoarcă la fostele iubiri și nu vor ști pe ce drum să meargă când vine vorba de o viață amoroasă împlinită și lipsită de griji. Din fericire, energiile altor evenimente astrale vor putea să le tragă de mânecă și să le reașeze pe linia de plutire când situația scapă de sub control.

Deși toată săptămâna va fi marcată de energiile retrogradării lui Mercur în Leu, vor exista și momente plăcute, în care nativii se pot bucura de relațiile în care se află. Una dintre aceste zile senzaționale este 15 august, când Luna în Săgetător formează un trigon cu Mercur în Leu. Este momentul în care noile perspective pot debloca oportunități în plan personal. Semnele zodiacale aflate în relații se vor bucura de un nou început în brațele partenerilor, iar cele singure au șansa să întâlnească pe cineva potrivit.

Apoi, pe 17 august, când Luna intră în Vărsător, este un moment bun pentru realizarea unor planuri de viitor. Partenerii care sunt de mult timp împreună își pot face mărturisiri legate de dorințele lor arzătoare sau pot căuta soluții pentru a rezolva anumite probleme din relație. În aceeași zi, Luna în Vărsător se află în conjuncție cu Pluto în Vărsător, oferindu-le cuplurilor mai multă putere și control asupra conexiunii lor.

Horoscopul săptămânii 12 - 18 august. Zile pline de provocări incitante, pe care doar zodiile îndrăznețe le vor putea trece

Săptămâna se încheie cu noi probleme pentru zodii, căci pătrarul format între Mercur retrograd în Leu și Uranus în Taur poate aduce alte neînțelegeri, nemulțumiri și discuții aprinse între parteneri.

Cum stai cu dragostea în săptămâna 12 - 18 august, în funcție de zodia ta

Berbec

Dacă simți că relația ta este în pericol, încearcă să plănuiești o escapadă romantică. Astrele îți recomandă să nu lași problemele să distrugă iubirea și nici gândurile negative să te facă să uiți de ce ai intrat în relație.

Taur

Umbrele trecutului ar putea încerca să te îndepărteze de sufletul pereche și va fi nevoie să faci alegeri grele în această perioadă. Nu te grăbi să iei o decizie, chiar dacă ești convins/ă că știi ce îi trebuie inimii tale.

Gemeni

Unele adevăruri pe care le-ai ascuns vor ieși la suprafață în săptămâna 12-18 august. Ca să nu îți neliniștești partenerul/a, va trebui să găsești o „scuză bună” pentru fiecare informație „compromițătoare” ce va apărea despre tine.

Alertă astrală: Venus intră în Fecioară, unde stă până pe 28 august. Cum va afecta viața amoroasă, pentru fiecare zodie în parte

Rac

Stima ta de sine a oscilat în ultima perioadă, așa că a venit momentul să iei atitudine și să nu te mai lași doborât/ă de frici. Niciodată nu o să uiți complet de traumele din trecut, dar trebuie să mergi mai departe dacă vrei o relație de lungă durată.

Leu

Stai foarte bine la capitolul iubire în această perioadă. Cu toate că relația va fi lapte și miere, nu te culca pe o ureche și ai în continuare grijă la modul în care îți exprimi emoțiile. Este posibil ca la un moment dat să nu mai înțelegi ce simți și să îți bulversezi și partenerul/a.

Fecioară

O conversație despre viitor te-ar putea ajuta să te apropii mai mult de partener și să îi clarifici intențiile tale în legătură cu voi. Nu lăsa amintirile dureroase să îți strice buna dispoziție și deschide-ți inima pentru a primi dragostea pe care o meriți!

Ce animal vezi prima dată? Iluzia optică ce dezvăluie animalul tău interior

Balanță

Ai ocazia să îți consolidezi relația în aceste zile, numai că va fi nevoie să îți șlefuiești încrederea în tine. Dacă nu știi ce îți dorești, nu vei reuși să îi transmiți jumătății tale gândurile pe care le ai.

Scorpion

Gelozia va zdruncina cuplul din care faci parte. Dacă bănuiești că jumătatea nu este sinceră, ai putea să o inviți la un dialog sincer și direct. Astrele te încurajează să spui ce gândești, chiar dacă prețul acestei îndrăzneli poate fi mare.

Săgetător

Această săptămână din august îți aduce sentimente amestecate, mai ales când vine vorba de viața ta amoroasă, spun astrologii. O să descoperi lucruri neașteptate despre partener/ă și îți va fi greu să îți controlezi reacțiile. Chiar dacă te vei simți confuz/ă, va trebui să găsești o cale prin care să poți gestiona mai ușor situația.

Cum îți influentează viața luna în care te-ai născut, de la sănătate, la carieră. Rezultatele statisticilor oficiale

Capricorn

Mercur retrograd te va ajuta să stabilești limite clare în relație. Oricât de greu ți-ar fi să îi ceri sau să îi interzici anumite lucruri persoanei de lângă tine, trebuie să îți dai seama că doar așa poți impune respect. În plus, e nevoie să descoperi dacă omul respectiv te merită sau nu.

Vărsător

Dacă-ți trece prin minte să te întorci la trecut, acum este momentul să iei o pauză și să te gândești la viața ta amoroasă. Nu cumva ai ajuns în acest punct pentru că lucrurile nu mai funcționau? Răspunsul pe care ți-l oferi singur/ă te-ar putea ajuta să iei o decizie pentru viitor.

Pești

Vei participa alături de partener/ă la toate petrecerile din această săptămână. O să ajungi în centrul atenției dacă sfidezi zona de confort și lași iubirea să te învăluie. Cei din jur îți vor admira relația, mai ales dacă știi să scoți în evidență motivele care v-au adus împreună.

Horoscop WEEKEND 10-11 august 2024. Zile cu emoții puternice. Astrele testează trei zodii în lupta cu impulsivitatea