MENIU

Horoscopul dragostei pentru luna IULIE 2024. Norocul se strecoară în viețile a trei zodii. Astrele le vor da ocazia să își găsească jumătatea

Horoscopul dragostei pentru luna IULIE 2024

În luna iulie a anului 2024, dragostea va fi în centrul atenției pentru mulți dintre noi. Această lună va aduce o doza de magie și iluzie în viețile noastre, făcându-ne să ne simțim ca și cum am fost transportați într-un roman de dragoste. În această lună, dragostea se va manifesta în moduri neașteptate, și pentru că toate indiciile sugerează că această lună va fi una deosebit de specială pentru mulți dintre noi.

Neptun retrograd începe în data de 2 iulie și va dura până pe 7 decembrie. Asta înseamnă că iulie este prima lună în care efectele sale se vor simți puternic și vor zgudui viețile zodiilor. Acestea se trezesc la realitate și au ocazia să conștientizeze importanța comunicării în relațiile pe care le au.

Mercur intră în Leu pe 3 iulie, moment în care micile conflicte din cuplu pot face iubirea să se stingă. Doar răbdarea și atenția la detalii poate salva cuplurile care au luptat până acum să rămână împreună.

Pe 5 iulie, Luna Nouă în Rac reușește să accelereze vindecarea rănilor sufletești, ajutându-le pe zodii să devină mai sigure pe ele și să se deschidă mai ușor în fața persoanelor pe care le plac.

4 zodii care își vor găsi iubirea adevărată până la sfârșitul anului. Astrele au planuri mari cu ele

Pe 11 iulie, Venus, planeta iubirii, intră în Leu și scoate în evidență adevăratele sentimente ale celor ce își declară iubirea. Vei vedea că nu toată lumea este sinceră.

Lună Plină în Capricorn din 21 iulie îi ajută pe îndrăgostiți să pună în aplicare planurile pe care le au și să construiască fundația stabilă pentru un viitor promițător în doi.

Pe 22 iulie, Soarele intră în Leu, făcând iubirea de sine să înflorească și pasiunea din cupluri să se aprindă tot mai tare.

Berbec

Planeta iubirii îți aduce pasiune și dinamism în această lună, așa că ai șanse mari să explorezi noi culmi alături de jumătatea ta. Iubirea voastră va cunoaște noi dimensiuni dacă vă doriți aceleași lucruri și știți cum să faceți totul să funcționeze.

Femeile din zodiac care devin mai frumoase după 30 de ani. Ele sunt răsfățatele astrelor în lupta cu timpul

Taur

S-ar putea să ai parte de întâlniri profunde, care te vor împinge să te apropii de persoana care te-a cucerit iremediabil de la prima vedere. Totuși, ai grijă să nu te avânți într-o prăpastie a iluziilor. Va fi o lună intensă, din care vei învăța multe despre iubire.

Gemeni

A venit momentul să lași în urmă amintirile relațiilor amoroase încheiate și să te concentrezi pe un noi început. Vibrațiile evenimentelor cosmice din iulie 2024 îți scot în cale o persoană pe placul tău, așa că ar fi păcat să dai cu piciorul unei șanse unice.

Rac

Nopțile tale de vară din această lună vor fi marcate de cine romantice, luate la lumina lumânărilor. Ai parte de o poveste de iubire ca în filme, chiar dacă vor mai apărea și neînțelegeri între tine și partener/ă.

Leu

În această perioadă nu vei străluci la fel de tare ca de obicei și, din păcate, nu vei reuși să atragi atenția persoanei pe care o placi. E nevoie să muncești ceva mai mult pentru a-i intra în grații, mai ales dacă îți dorești o relație serioasă.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

Fecioară

Îți dorești să obții stabilitate în planul amoros, așa că le arăți celor din jur că nu îți dorești un/o partener/ă neloial/ă sau care nu știe ce vrea. S-ar putea să îți sperii admiratorii/admiratoarele în primă fază, dar lucrurile se vor așeza frumos în viața ta dacă știi să îți menții punctul de vedere.

Balanță

În această lună, radiezi eleganță și farmec, așa că vei face o mulțime de cuceriri. Modul în care se va contura o posibilă relație depinde numai și numai de tine. Trebuie să fii foarte atent/ă când alegi omul pe care îl păstrezi în viața ta.

Scorpion

Cele 31 de zile din iulie vor fi presărate cu emoții intense, ceea ce înseamnă că va trebui să înveți să le faci față. O să primești și câteva lecții importante de la Univers, mai ales dacă te concentrezi pe iubire și nu îți neglijezi partenerul/a.

Săgetător

Dacă ești singur/ă, te vei bucura de o mulțime de oportunități în plan amoros, însă vei avea de luat și decizii importante. Oare cum îți vei da seama care este sufletul tău pereche? Lasă astrele să îți ghideze pașii spre relația visurilor tale!

Horoscopul lunii IULIE 2024. Zile de foc pentru 4 zodii. Astrele și-au propus să le ajute cu toate forțele

Capricorn

O să alergi toată luna după o relație sănătoasă, însă nu o vei găsi dacă nu renunți la obiceiurile care ți-au pus piedici în trecut. Pentru a întâlni o persoană compatibilă, trebuie să îți stabilești foarte clar valorile pe care te bazezi în viața amoroasă.

Vărsător

Pentru tine, iulie va fi o perioadă marcată de autenticitate, spun astrologii. O să înveți cum să dai frâu liber sentimentelor și cum să le arăți celor dragi cât îi iubești. Acest lucru se va vedea mai ales în relația de cuplu, care va evolua rapid dacă nu îți vei mai ascunde vulnerabilitățile.

Pești

O să ai parte de întâlniri magice și de emoții profunde. Bucură-te de aceste zile în care totul este perfect în amor și nu te mai gândi la posibilele pericole ce îți pândesc relația după colț. Trebuie să trăiești clipa ca să fii fericit/ă și să ai mai multă încredere în jumătatea ta.

Îndrăgostiții zodiacului se vor convinge în iulie că iubirea se simte ca o mângâiere delicată a petalelor ce zboară în adierea ușoară a verii.

Astrele avertizează: Saturn intră în retrograd în Pești și provocă furtună în viețile zodiilor. La ce să ne așteptăm până pe 15 noiembrie 2024