MENIU

Horoscopul de weekend 7-9 aprilie. Atenție, relațiile sunt la ordinea zilei - Pasiuni și răsturnări de situație pentru zodiile de aer

Horoscopul de weekend 7-9 aprilie 2023. Citește toate previziunile și află ce te așteaptă în aceste două zile. 

Horoscop weekend. Iată horoscopul de weekend 7-9 aprilie 2023, scăldat de influențe astrale majore. Deși Luna plină în Balanță a trecut, influența ei se resimte puternic pe parcursul întregului weekend. Acest moment poate fi o cotitură pentru relații. Dar legătura dintre iubăreața Venus și visătorul Neptun poate readuce armonia. Adevăratul suflet al unei persoane poate fi intuit mult mai ușor, nu și defectele acesteia.
 
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
 
Viață ta amoroasă poate fi un aspect extrem de personal pentru ține acum, deci timp de calitate departe de lume împreună cu persoană iubita pare a fi ideea cea mai bună pentru ține. Orice speri sau îți doreșți să obțîi pe plan domestic alături de jumătatea ta se va realiza numai în spiritul cooperării. Sunt zile bune și pentru a investi în căminul tău, rezultatele îți vor aduce satisfacție. Dacă eșți singur, ia în calcul să inviți pe cineva la ține acasă și să gătești ceva delicios ; această rețeta va face furori.
 
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
 
Crezi că viață ta amoroasă ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Dacă da, fii pe faza pentru că acest weekend poate fi în mod special strălucitor și cu vibrații ridicate pentru dragoste. Aspectele astrale minunate ale acestor zile te fac foarte deschis să îmbrățișezi cu toată inima noi experiențe și vei avea și compania potrivită pentru așa ceva. Foarte posibil să înceapă și o nouă iubire, acest lucru fiind bine aspectat astral. Există și potențial să întăreșți o legătură specială prin ceea ce vei face. Ca atare, treci la iubit!
 
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
 
Una din cele mai posibile situații susținute astral pentru acest weekend este startul unei poveșți romantice care poate fi plină de entuziasm, adrenalină și simțire profundă. Fie că întâlneșți pe cineva la sala de sport, fie în altă parte, pasiunile comune vor fi ceva ce va leagă. Cineva nou întâlnit îți poate trezi o pasiune la care nu te gândeai. Dacă ești deja într-o relație, muncă împreună la ceva ce va leagă și va pasionează va ajută să construiți un viitor bun împreună deci să va consolidați legătură. Cuvântul cheie al weekendului îți este clar, da ? Pasiunea.
 
Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
 
Acesta poate fi un weekend foarte înălțător pentru ține în care vei vedea cum tu și persoană iubita va invartiti în cercuri sociale noi sau decideți să deveniți mai implicăți în varii activități în comunitate și societate. Aspectele astrale îți oferă oportunități să îți faci noi prieteni care îți vor fi de mare folos în viitor. Dacă eșți singur, bucură-te de ieșiri relaxante, fără așteptări și fără presiuni. Dacă o nouă relație a fost mai mult în staționare decât să avanseze, lucrurile vor începe să se îmbunătățească și să se stabilizeze.
 
Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
 
Puternice influențe astrale ale momentului în sectorul tău social pot duce la pasiuni spumoase și la sentimente ce cresc din ce în ce mai mult. Fii deschis la orice ocazii sociale ți se prezintă pentru că nu șții cine îți cucerește inima dintr-o privire. Dacă eșți într-un cuplu, este un timp potrivit să gestionezi aspecte ce țîn de bani sau de alte teme cheie care va pot influență legătură. Făcând asta vei aduce ușurare în relație. În plus, în zilele următoare vei simți cum romantismul se poate dezvoltă și transformă în mai multă intimitate și apropiere.
 
Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
 
Strălucesc cumva raze de iubire deasupra ta acum ? O combinație benefică de energii ce implică planete pozitive sugerează că așa trebuie să fie. Eșți ajutat astral că orice întârzieri în derularea unei noi poveșți de dragoste să se rezolve cu ușurință. O vacanță te va ajută să consolidezi o prietenie de început transformând-o într-un cuplu sau poți întâlni pe cineva în timp ce ești într-o deplasare. Dacă ești deja în cuplu, petreceți cât mai mult timp în exterior, explorând viață în ce formă te simți inspirat.
 
Horoscop weekend. BALANȚă (24 septembrie – 23 octombrie)
 
În aceste zile pot apărea unele aspecte ce țîn de putere în relația ta de cuplu, grație unor influențe astrale din această perioada, iar acestea vor fi un punct de interes pentru ține. Poate fi vorba de subiecte mai mari sau mai mici dar importante, deci e bine să îți verbalizezi punctul de vedere în loc să taci și să te prefaci că nu ai nimic de spus. Dacă eșți singur, calitățile tale carismatice și prezența ta că de star sunt active și pot atrage multă atenție. Poți fi chiar răsfățat de mai multe persoane, așa încât să ai de unde alege.
 
Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
 
Eșți pregătit pentru o nouă poveste de amor ? Cu aspectele astrale favorabile din aceste zile, vei avea toate sistemele în stare maximă de funcționare pentru așa ceva. Dacă ai un interes pentru cineva, lasă-te purtat de instinct și de inima și ai răbdare. Poate e nevoie să aștepți până când obțîi ce îți doreșți, dar sunt mari șanse să reușești. Ești în relație de termen lung ? Vei culege beneficii dacă împreună va implicăți în varii evenimente sociale unde va puteți face noi prieteni.
 
Horoscop weekend. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
 
Combinațîi pozitive cosmice ale momentului îți vor activă sentimente foarte bune care vor țâșni din interiorul tău precum bulele într-o cupa de șampanie, iar asemenea stare va avea efect direct benefic asupra relației tale. Poate că te vei simți brusc mult mai optimist, așa încât orice dificultăți ar fi într-o relație vei simți că ele se îndreaptă spre mult mai bine pentru voi. Nu ezită să împărtășeșți inspirațiile pe care le ai cu persoană iubita pentru că orice discutați acum este că un catalizator pentru schimbările necesare în doi. Aceeași stare de spirit optimistă și favorabilă te fac o persoană foarte atractivă, în caz că eșți singur la acest moment.
 
Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
 
Se anunță un weekend favorabil iubirii așa cum a fost dealtfel întreagă săptămâna. Tu eșți una din cele mai romantice zodii deci eșți pregătit să te comiți unui nou aranjament amoros sau să îi arăți actualului partener cât de mult ții la el/ea și să o faci într-un mod creativ. Dacă cineva ți-a furat inima, zilele și săptămânile următoare vei vedea o dezvoltare favorabilă, iar cu Mercur ce intră de duminică în zodia ta din nou, un gest remarcabil de-al tău va crea un impact fenomenal.
 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro