MENIU

Horoscopul de WEEKEND 19-20 octombrie 2024. Zile fierbinți în care astrele aprind viața amoroasă a zodiilor. Trei zodi vor trăi momente de vis

Horoscopul de WEEKEND 19-20 octombrie 2024

În acest weekend, astrele se aliniază într-un mod special, promițând zile fierbinți și pline de pasiune. Energia cosmică este la cote maxime, iar atmosfera va fi încărcată de romantism și oportunități pentru a trăi momente memorabile alături de cei dragi. Trei zodii se vor bucura de o experiență de neuitat în plan sentimental, iar influențele astrale vor aduce o magie aparte în relațiile lor

Zodiile se vor afla sub puternica influenta a Super Lunii pline in Berbec din 17 octombrie. In plus,  romantica Venus a intrat in aventurierul Sagetator si ne pregateste pentru un weekend intens. Usor-usor se simte si energia Scorpionului, zodie in care Soarele va intra la inceputul saptamanii viitoare.

Horoscop weekend. BERBEC 

Te preocupa acum imaginea de ansamblu a vietii si a vietii tale, dar asta nu inseamna ca iti permiti sa neglijezi detaliile. O maer aventura poate esua sau o poate lua in te miri ce directie pentru ca ai omis sa te ocupi de detalii, cum ar fi sa pui punctul pe i sau sa tragi batul la T. Acesta este felul vietii de a-ti reaminti ca este nevoie sa fii mai minutios. In curand, te vei duce intr-o noua directie cu casa si cariera, deci ai nevoie sa fii atent la cum merg lucrurile inainte pana la cel mai mic detaliu. Intre timp, fa tot ce poti mai bine din toate situatiile sucite si schimbatoare ce apar. S-ar putea ca evolutia sa fie foarte interesanta.

Horoscop weekend. TAUR  

Valorile ti se schimba in stil mare, la fel si atitudinea ta despre iubire si bani. O evolutie neasteptata a lucrurilor te poate catapulta intr-o noua constientizare asupra acestor domenii importante ale vietii tale. Ai incredere in judecata ta pentru asta. Nu este momentul sa te lasi influentat de prietei sau de oricine este acolo in afara ta. Trebuie sa actionezi conform a ce este important pentru tine. Mergi tot inainte. Vei capata o perspectiva foarte interesanta si inovatoare asupra vietii.

Horoscop weekend. GEMENI  

Fie ca ai intentia fie ca nu, initiativele tale sunt cele care vor deranja echilibrul dintr-o relatie importanta.  Tu esti pregatit sa mergi mai departe intr-o noua etapa, deci nu e de mirare ca misti un pic lucrurile din zona de confort. Fie ca este o noua persoana sau o noua faza a relatiei, actiunile si atitudinea ta par a spune “Hai ! Hai sa facem si asta !”. Oricum, cealalta persoana ar putea dori sa mentina lucrurile asa cum sunt, caz in care va aparea o problema. Tu nu esti persoana care erai candva, deci ai nevoie de spatiu si context pentru a creste.

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani, în funcție de zodie

Horoscop weekend. RAC 

Esti in fata unei descoperiri majore ce are legatura cu munca ta. O dezvoltare neasteptata ar putea deschide brusc noi oportunitati si sa te faca constient de talentele pe care nu credeai ca le ai. Intai, trebuie sa treci printr-o etapa de criza inainte de a extrage cadourile pentru tine. Asa se intampla cand te expandezi. Aceasta schimbare este pregatita de ceva timp si acum este ultima suta de metri care te va impinge pe o noua directie plina de entuziasm. Ai putea avea o asemenea revelatie si salt si pe o tema ce are legatura cu starea ta de bine.