MENIU

Horoscopul cumpenelor. NECAZURI mari în săptămâna 14-20 noiembrie

Horoscopul cumpenelor. NECAZURI mari în săptămâna 14-20 noiembrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Berbec

E posibil să întâmpini unele probleme de sănătate în această săptămână, dar poţi preveni acest lucru dacă eşti atentă la stilul tău de viaţă. Nimic nu pare că te poate aduce cu picioarele pe pământ şi nu îţi vei da seama de asta decât în momentul în care ţi se întâmplă ceva rău.

Taur

Nu vei întâmpina probleme majore în această săptămână și nici nu vei trece prin chinurile luării unor decizii grele așa cum te așteptai. Încearcă totuși să nu fii prea pesimistă, altfel vei atrage răul în viața ta.

Gemeni

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, însă asta nu înseamnă că trebuie să îţi forţezi norocul. Încearcă să ai grijă de sănătatea ta chiar dacă nu ai dureri, încearcă să îţi faci treaba bine la serviciu chiar dacă ai putea să mai scapi de unele sarcini şi nu flirta cu altcineva chiar dacă iubitul îţi oferă toată libertatea din lume.

Rac

În această săptămână există riscul unei despărțiri, iar motivele ar putea fi dintre cele mai banale. O prietenie sau o relație amoroasă se poate încheia furtunos din cauza unor neînțelegeri din cauza orgoliului sau a banilor.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

 

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI CELE MAI BUNE OFERTE AICI!!! 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cumpene