MENIU

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 23 iunie 2024

Foto arhivă Profimedia

Luna începe ziua în Capricorn, semn orientat spre realizări, deși s-ar putea să ne poticnim puțin când face o cuadratură cu sensibilul Chiron din Berbec. Totuși, soluțiile pot fi găsite odată ce Luna face un trigon cu Uranus, cel liber gânditor, din Taurul cel stabil. Eforturile noastre nu trebuie să fie atât de intense pe măsură ce Luna face un sextil cu Neptun din Pești, înainte de a se mută în Vărsătorul orientat spre comunitate. Suntem liberi să ne relaxăm.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai mai multă putere decât crezi tu că ai, doar cu gândire pozitivă îți poți crea o zi excelență azi, indiferent cum începe ziua. Este important să nu lași felul în care te simți la sculare să îți dicteze cum te vei simți toată ziua. Evenimentele zilei nu sunt bătute în cuie. Fiecare minut poate fi cel ce redefinește turnură zilei. Iar tu știi că ai capacitatea briliantă să transformi o zi înnorată în una senină.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Energia bună pe care o vei primi azi te va învigora și la fel și pe portofelul tău. Dar cel mai important, îți va reaminti cât ești de norocos și te va face să vrei să ajuți oamenii care nu au așa mult că ține. Poți dona orice, de la mâncare la haine sau la bani, cui simți tu. Fii cât poți fi tu de generos, întotdeauna se va reîntoarce la tine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Dacă vrei să obții anumite rezultate, este o zi bună să îți sufleci mânecile și să treci la treabă. Vei putea avea progrese semnificative. Nu te teme că te murdărești, muncă îți va aduce recompense și ești capabil să depui acel efort în plus care să te plaseze un învingător. Mergi ceva mai departe decât plănuise și în curând vei ajunge în vârf de munte.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai obosit să pui mult efort într-o relație cu o persoană puternică ce nu da prea mult înapoi ? Tu ești amabil dar nu mereu e reciproc. Nu te lasă intimidat. Nu are sens să întreții o lupta de putere. El sau ea or avea puterea dar tu meriți să fii respectat. Dacă îți e clar, vei avea parte de respectul meritat.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Dacă stai pe aproape cu cineva intelectual azi, vei avea o zi reușită. Este o artă să știi să îți alegi partenerii potriviți dar tu reușești asta. Găsește pe cineva care este mai deștept decât ține, chiar dacă ți se pare provocator. Însă acest tip de persoane îți elucidează subiecte ce sunt mistere pentru ține și împreună sunteți mai puternici decât separat. Ține-ți mintea deschisă despre ce înseamnă să fii “deștept”.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Aerul tău este plin de idei excelente azi ! Fii cu ochii în patru după noi inovații care vin din surse la care nu te aștepți și încurajează chiar și cele mai ciudate idei pe care le auzi. Nu există așa ceva precum o idee proastă azi. Dacă ești într-un grup, faceți-va timp pentru schimburi de idei și dezbateri. Fă-ți un obicei să îți pui mintea la gimnastică.

Horoscop zilnic BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Azi poți realiza multe lucruri grozave, iar dacă așa va fi, nu te rușina să te lauzi cu ține însuți. Mândria ta merită o șansă să strălucească acum, deci las-o și nu te preocupă dacă altcineva se poate simți inconfortabil. Tu rareori cânți despre propria-ți realizare, deci când este timpul potrivit este bine să o mai și faci. Sunt șanse că mulți să fie total de acord cu ține despre cine ești și ce însemni.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Este dezordine pe birou ? Dar în garaj sau pivniță ? Și te-ai uitat și în portbagaj în ultimul timp ? Nu contează unde este, cu siguranță undeva este o dezordine ce te așteaptă și de care trebuie să te ocupi negreșit. Dedică-ți timp să îți pui azi lumea în ordine așa cum îți place. Nu va fi deloc dificil, de fapt, va fi chiar distractiv pentru tine.

Horoscop azi SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești mult mai creativ decât mulți oameni, deci nu lasă pe nimeni care se pretinde a fi artist să te intimideze. Ideile tale sunt la fel de bune că ale acestei persoane, dacă nu chiar mai bune. Muncă artistică este subiectivă, deci poate să fie dificil să spui că o creație este mai bună că altă. Vorbește ori de câte ori ai ocazia să îți promovezi ideile. Cel puțin îți vei consolida respectul de sine că ești încrezător și proactiv.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu poți mereu preîntâmpina problemele de acasă prin faptul că îți blochezi viață de muncă și socială. Și aceste domenii sunt importante pentru ține, nu le consideră distrageri de la familie. Da-ți așadar o pauză dacă nu reușești că prin entuziasmul tău să îi faci pe toți din jur fericiți. Chiar nu e treaba ta să îi faci pe cei dragi să fie confortabili mereu. Pune-te pe ține pe primul plan azi și gândește-te și la ce e important pentru ține.

Horoscopul zilei VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Comunicarea înseamnă mult mai mult decât doar să vorbești și să asculți, solicită înțelegere. Asta este în special adevărat azi, când vor fi destule informații contradictorii plutind în jur. Că să prinzi ideile care circulă, trebuie să le internalizezi și să le dai timp pentru a-ți genera o opinie. Încearcă să vezi lucrurile și din perspectiva altora și arată respectul pe care l-ai dori și tu pentru ține.

Horoscop azi PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

A ține evidență felului cum îți cheltuiești banii poate să nu fie prea distractiv dar acum este important să înțelegi exact cât bani cheltui și mai ales pe ce. Începe să te gândești la obiective de termen lung financiar, un bănuț economisit azi înseamnă triplu după un timp. Vezi câți bani se duc când socializezi, poate iei în calcul să mergi în locuri mai modeste o perioada.

SURSA