MENIU

Horoscop weekend 17-18 martie: Zodia care are mare nevoie de schimbări pe plan personal

HOROSCOP 17 februarie 2018. 

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: Berbecii reușesc să termine ceea ce au început, Taurii trebuie să ia anumite decizii, iar Scorpionii doresc să facă unele schimbări pe plan personal, care nu suportă amânare. Află ce se întâmplă cu celelalte zodii!  

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: BERBEC

Pentru acești nativi, se anunță un weekend în care dau toate forțele pentru a reuși să termine la timp ceea ce își doresc. Au energie și dau dovadă de multă muncă și răbdare în ceea ce au de făcut. 

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: TAUR

În acest sfârșit de săptămână, apele se vor liniști și vor reuși să se împace cu toată lumea. Nu purtați pică nimănui, ci dați-le oamenilor timp să se gândească la ceea ce au de făcut. De cele mai multe ori, rezultatele unor acțiuni nu stau în mâinile dumneavoastră.

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: GEMENI

Sunteți liniștit și gata să vă odihniți în aceste două zile pe care le așteptați cu mare nerăbdare. Evitați orice ceartă cu membrii familiei sau cu partenerul de viață. 

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: RAC

Petreceți weekendul cu prietenii și persoanele dragi la care țineți. Astfel, dați dovadă de putere, entuziasm și o bună concentrare în absolut orice activitate care vă e pe plac și care vă poate aduce satisfacțiile materiale pe care vi le doriți.

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: LEU

Aveți planuri foarte mari pentru acest sfârșit de săptămână. Fie doriți să plecați la munte sau într-o drumeție oarecare, prietenii răspund pozitiv invitațiilor dumneavoastră și nu vor refuza nicio ocazie de distracție. 

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: FECIOARĂ

Sunteți în centrul atenției, iar cei din jur vă laudă pentru tot ceea ce sunteți și ce faceți. Sunteți mulțumit de activitățile întreprinse în ultima perioadă, dar și de propria persoană.

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: BALANȚĂ

Vă înțelegeți bine cu toată lumea, cei din jur sunt de acord cu dumneavoastră în tot ceea ce propuneți, iar familia vă sprijină în absolut orice situație. Nu puneți la suflet o veste proastă pe care o primiți duminică, pentru că nu este adevărată! Veți risca să vă pierdeți bunăstarea, pentru o prostie. Simțiți-vă bine indiferent de situație, alături de toți cei din jur, care corespund stării dumneavoastre de spirit.

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: SCORPION

Vă doriți să faceți unele schimbări pe plan personal, care nu suportă amânare. Fiți hotărât și începeți chiar acum să faceți lucrurile pe care vi le doriți de atâta vreme! Situația e în mâinile dumneavoastră, trebuie doar să-i dați startul.

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: SĂGETĂTOR

V-ați pus în gând să vă atingeți anumite obiective și nu vă gândiți la nicio altă variantă în plus. Sunteți conștient că ceea ce vreți este cel mai bine și nu vă clintiți din această direcție pentru nimic în lume. 

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: CAPRICORN

Aveți un weekend excepțional, din toate punctele de vedere. În relația de cuplu, lucrurile merg mai mult ca perfect, în familie sunteți înconjurat de iubire și laude, vă veți simți foarte răsfățat, așa cum vă doriți. Stați mai mult în compania familiei și a partenerului de viață, vă veți simți minunat!

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: VĂRSĂTOR

Doriți să încheiați un capitol care nu vă mai aduce nimic bun de ceva vreme. Până acum, ați tot amânat momentul, însă a venit vremea să puneți punctul pe „i” și să luați decizia corectă. Faceți exact ce simțiți și nu ezitați!

Horoscop de weekend 17-18 Martie 2018: PEȘTI

Doriți să începeți un proiect de care vă e puțin teamă. Este ceva nou, la care nu ați mai lucrat până acum. În acest weekend, nu vă temeți de provocări noi, pentru că ele pot fi începutul unui mare succes profesional pe care-l veți dobândi în timp.

sursă: yve.ro