MENIU

Horoscop WEEKEND 15-16 iunie 2024. Astrele sunt bine dispuse și împart energie pozitivă. Petrecăreții se vor simți în al nouălea cer

Horoscop WEEKEND 15-16 iunie 2024

Trebuie sa ne simtim destul de bine in legatura cu weekend-ul care urmeaza. Este iunie si se intampla atat de multe lucruri. Luna face trigon cu Jupiter. Avem planuri in care abia asteptam sa ne implicam. Pentru cei care fac parte din grupul de petrecareti si care vor simti total vibratia norocoasa a weekend-ului, ne putem increde mai mult decat de obicei in deciziile mari pe care le vor lua.

Horoscop weekend. BERBEC 

Nu ai nevoie de aprobarea nimanui ca sa mergi tot inainte si sa iti urmaresti rezolvarea nevoilor financiare. Esti mai mult decat capabil sa te ocupi responsabil de viitorul tau financiar. Ai facturi de platit si asta este o motivatie uriasa ca sa gasesti cele mai avantajoase joburi si forme de castig. De fapt, cu cat esti mai infometat, cu atat vei fi mai curajos sa te implici in noi oportunitati. Ti se poate deschide o usa in lumea ta profesionala, deci fii pregatit sa mergi la urmatorul nivel in a manifesta mai multa abundenta. Orice e nevoie sa fie facut, fa.

Horoscop weekend. TAUR 

Daca vrei sa fii de ajutor pentru un prieten, ofera sfaturi practice in loc de platitudini si gandire magica. Iti vei motiva prietenul cand vorbesti deschis si sincer in termenii pe care el sau ea ii inteleg. Zilele acestea esti excelent in a mobiliza trupele ca sa porniti intr-o aventura. Toata lumea va fi nerabdatoare sa se urce la bordul planurilor tale cand vor vedea ca te-ai ocupat de toate detaliile. Ai putea face pe seful dar pe oameni nu ii deranjeaza daca asta e pretul platit ca toata lumea sa lucreze impreuna si sa iasa totul bine.

Horoscop weekend. GEMENI 

Se prea poate ca o dorinta de a fi recunoscut sa te distraga din a face o fapta buna. Uita despre a primi creditare si fa ceea ce trebuie facut. Si tu poti sa fii la capatul firului de primire de asistenta de la o sursa secreta sau neasteptata. Ar putea sa iti fie la indemana daca te ocupi de o problema care vizeaza casa si familia ta. Daca ai incredere ca lucrurile vor iesi cel mai bine si daca faci actiuni constructive, vei directiona totul pe directia potrivita.

Cele 3 femei ale zodiacului care le scot peri albi partenerilor din cuplu

Horoscop weekend. RAC 

Este in natura ta sa faci totul intr-un mod grandios. Nu este ca vrei sa te dai in spectacol. Tu pur si simplu vrei sa mergi cat de departe poti in a experimenta bucuriile pe care viata ti le poate oferi. Te-ai putea simti putin frustrat daca un prieten nu doreste sa tina pasul cu programul tau dar asta sa nu te opreasca. Partenerul sau copiii pot fi dornici sa te insoteasca in distractiile tale. Vei fi un ghid excelent si un educator de nadejde pentru orice alegi sa faci.

Horoscop weekend. LEU 

Nu lasa frica sa te tina pe loc din a face o treaba bine sau din a urmari o oportunitate. Nesiguranta ta nu este o reflectare a abilitatilor tale, deci asuma-ti ca ai tot ceea ce ai nevoie sa faci fata la orice iti propui. O actiune decisiva din partea ta iti poate creste veniturile sau poate muta treburile in avantajul tau intr-o tranzactie financiara importanta. Nu iti poti permite sa stai si sa astepti sa vezi cum se deruleaza lucrurile. Cu putina inspiratie obtinuta in momentele de liniste, vei sti ce miscari sunt cele ce creaza avantaje pentru tine.

Horoscop weekend. FECIOARA 

Esti cumva cu tot felul de toane, deci este usor sa te agati de vreun conflict. Lucrurile ar merge mult mai lin pentru tine daca ai iesi pur si simplu la inaintare cu tot ceea ce ai de spus. Ai putea vedea ca tu si cealalta persoana din fata ta, oricare ar fi aceasta, sunteti mult mai in acord decat credeai. El sau ea se pot orienta spre tine cu idei noi si cu informatii care sa te ajute cu ceva de care te ocupi acum. Este un timp excelent pentru proiecte comune ce implica scrisul, educatia sau publicatul.

Horoscopul dragostei, săptămâna 17 - 23 iunie. Perioadă de foc pentru cei care nu au învățat să facă distincția între iubirea adevărată și o capcană

Horoscop weekend. BALANTA  

Nu trebuie sa fii in total acord cu cineva ca sa faci ceva bine, deci nu lasa un conflict minor despre valorile voastre sa te opreasca din a accepta ajutorul sau. De fapt, aceasta persoana poate avea determinarea si resursele necesare tie ca sa faci progresul dorit spre un proiect important, in special unul care implica casa si familia ta. Considera ca este o oportunitate sa inveti cum sa faci compromisuri. In alta ordine de idei, lucrurile se pot incinge in dormitor, deci asigura-te ca spatiul tau este pregatit pentru romantism.

Horoscop weekend. SCORPION 

Nu lasa detaliile sa te distraga de la a trece deja la actiune intr-un plan maret pe care l-ai gandit. Ai putea pierde timp pretios incercand sa pui lucrurile in ordine perfecta. Dupa ce vei face asta, iti vei da seama de tot ce ai nevoie sa stii in continuare pe acest drum. Pe agenda din weekend, astrele iti favorizeaza calatoriile, realizarile creative sau o intalnire de amor plin de pasiune. Entuziasmul si indrazneala iti vor fi impresionante, in special cu partenerul amoros sau cu copiii. Daca ai promis cuiva un mare show, nu vei dezamagi pe nimeni.

Horoscop weekend. SAGETATOR 

Patul tau cald, bun si confortabil te cheama imbietor dar nu iti permiti sa iti dormi viata cand oportunitatile sunt la tot pasul. Este timpul sa impingi lucrurile inainte cu munca ta. Fie ca trebuie sa pui la bataie cateva ore in plus de unca fie ca esti acasa punand la cale urmatoarea ta miscare, te vei simti super motivat(a) sa pui in practica o schimbare care iti promite o imbunatatire in viata ta zilnica. Te vei odihni mai usor dupa ce stii ca ti-ai securizat orele, platile, sursele de bani si conditiile de munca ce te fac sa te simti in siguranta.

Horoscopul dragostei pentru vara 2024. Astrele au decis zodiile care vor avea parte de aventuri fierbinți

Horoscop weekend. CAPRICORN 

Chiar daca ai starea de spirit necesara sa iti faci propriile treburi planificate pentru aceste zile, te vei simti si distra mai bine daca te intalnesti cu prietenii si/sau daca petreci mai mult timp cu partenerul/partenera. Exista oameni foarte puternic motivati si cu energie buna in preajma ta ce te pot inspira sa pui mai mult efort in a-ti atinge cele mai importante idealuri ale momentului. Tu devii precum compania in care te invarti, deci de ce nu ai petrece timp cu oameni care sa te faca sa traiesti cea mai buna versiune a vietii tale ? Este un timp excelent sa colaborezi la un proiect sau sa participi intr-o activitate de grup.

Horoscop weekend. VARSATOR 

S-ar parea ca nu esti foarte motivat sa te ocupi de lista de lucruri de facut in weekend, mai ales daca e ceva de facut ce iti este mai dificil sa il faci de unul singur, spun astrologii. Tinzi sa uiti ca exista atatia oameni talentati si capabili in preajma ta care sunt dispusi oricand sa iti dea o mana de ajutor. Tot ce ai de facut este sa ceri acest ajutor si sustinere. In afara ca ti se ofera asistenta practica, vei vedea ca ai la dispozitie un urias suport emotional. Daca starea de spirit iti este cam joasa, pune mana pe telefon si suna un prieten vesel. Chiar nu esti singur pe lume si trebuie, pesemne, sa iti reamintesti asta.

Horoscop weekend. PESTI 

O sacaiala de la partenerul/partenera ta sau de la cineva apropiat poate sa se dovedeasca a fi o binecuvantare deghizata, in special daca te impinge sa cauti o aventura. Vei fi motivat dupa ce stii ce sa faci sau unde sa te duci, dar ai nevoie de o directie pe care numai cineva apropiat tie ti-o poate da sau confirma. Sunt zile excelente sa te lasi purtat de imaginatie si dorinta ca sa vezi incotro ti-ar placea sa mergi/sa mergeti ca urmatoare destinatie, fie pentru relaxare fie ca sa inveti ceva nou. Asculta ce ti se sugereaza, poate fi un pas important pentru viitorul tau. Cauta informatii si fotografii, citeste, documenteaza-te, fa deja planuri.

Horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie. Două zodii trebuie să se pregătească pentru o schimbare majoră în relații