MENIU

Horoscopul nordic spune despre tine mai multe decât ți-ai imagina. Află ce zodie ești

Zodiacul nordic este puternic influențat de zeii antici. Fiecărei zodii din horoscopul de astăzi îi corespunde câte un zeu sau câte o zeiță ale căror trăsături dominante se regăsesc și la nativii lor.

Zeul Odin - Berbec

Odin este un zeu al magiei si al intelepciunii, al inteligentei si al invatarii, iar taramul sau este dominat de aceste energii. In consecinta, acestea vor fi si caracteristicile celor nascuti sub influenta casei luminoase a lui Odin. Element arhetipal: Focul. Culoare specifica: rosu.

Zeita Skadi - Taur

Cei dominati de casa Thrym-heim sunt puternici si temperamentali, independenti si pasionali. Ei vor face orice pentru a-si atinge obiectivele, asemeni zeitei care domina taramul lor. Element arhetipal: Pamantul. Culoare specifica: Galben.

Zeul Balder - Gemeni

Cei dominati de casa zodiacala a lui Balder sunt considerati a fi generosi si puternici. Element arhetipal: Aerul. Culorile lor dominante sunt rosul si albastrul.

Zeul Heimdall - Rac

Cei influentati de casa lui Heimdall sunt ageri la minte si foarte rabdatori. De asemenea, au un ridicat simt al responsabilitatii, asemeni zeului care a pazit cu strasnicie curcubeul. Heimdall era foarte chipes. Dintii lui erau facuti din aur si de aceea a capatat porecla „Dinte de Aur”. Element arhetipal: Apa. Culoare: Indigo

Zeita Freyja sau Freya - Leu

Cei dominati de casa zodiacala a acestei zeite sun dominati de toate calitatile ei exceptionale. Element arhetipal: Focul. Culori dominante: verde si rosu.

Glitner - Fecioară

Persoanele dominate de casa zodiacala a zeului Forseti sunt firi gentile si in acelasi timp justitiare, iubitoare de frumos si cu un simt al valorii foarte dezvoltat. Eement arhetipal: Pamantul; Culoare dominanta: Auriu.

Njord - Balanță

Cei influentati de casa lui Njord sunt romantici si visatori. In acelasi timp au tendinta de a fi dominatori si de a ordona. Culorile acestor nativi sunt negrul si albastrul. Elementul arhetipal: Aerul.

Vidar - Scorpion

Cei dominati de casa lui Vidar sunt firi misterioase si taciturne, uneori chiar, razbunataoare. Lupata pentru cauze nobile. In mitologia nordica, Vidar este cel care il va ucide pe cainele Fenrir, cel care il omoara pe tatal sau Odin. In noua lume, Vidar va deveni un zeu dominant. Element arhetipal: Apa. Culori specifice: maro si negru.

Zeul Ullur/Ydalir - Săgetător

Celor nascuti in casa zodiacala Yadlir le este specific un caracter aventuros si in acelasi timp misterios. Element arhetipal: Focul.

Zeul Freyr - Capricorn

Cei nascuti sub semnul acestei case zodiacale au un caracter echilibrat, bland si protector. Culorile care corespund acestei case zodiacale sunt rosu si maro. Element arhetipal: Pamantul.

Zeul Váli - Vărsător

Cei nascuti sub influenta lui Váli sunt firi eroice si revolutionare, ei iubesc dreptatea si onoarea. Culorile corespunzatoare semnifica libertatea – verde si albastru. Element arhetipal: Aerul.

Zeița Saga - Pești

Celor nascuti in aceasta casa zodiacala le este specifica intelepciunea, capacitatea de a face fata cu demnitate, evenimentelor care se petrec in viata lor. Dar Saga era si o zeita a poeziei si poezia este de asemenea o parte componenta a celor influentati de casa zodiacala Sokkvaber. Element arhetipal: Apa. Culori corespunzatoare – alb si verde.

 

 

Sursa: garbo.ro. 

Mai multe articole despre:
zodiac zei zodii horosop horoscop nordic zei nordici