MENIU

Horoscop special: Patru zodii intră într-o perioadă de prosperitate din 27 august 2024. Aspectele astrale îi ajută din plin

Horoscop special: Patru zodii intră într-o perioadă de prosperitate din 27 august 2024

Suntem magneți de bani! Din 26 august, vom descoperi că recunoașterea anumitor lucruri din viața noastră ne permite să determinăm ce trebuie să rămână și ce trebuie să plece. Așa funcționează astrologia zilei: ne aflăm la sfârșitul unei Luni în Gemeni, iar acest ultim sfert ne va permite să facem loc pentru perioada prosperă în care suntem pe cale să intrăm.

Cu alte cuvinte, pentru a avea succes, trebuie să facem loc pentru acel succes. Dacă vrem ca succesul nostru să arate ca bani, atunci trebuie să ne eliberăm de orice îndoială, ceea ce înseamnă că nu putem merge mai departe gândind că nu merităm o recompensă financiară; trebuie să ne cunoaștem pe noi înșine ca fiind demni și magnetici în acest sens.

Patru zodii vor recunoaște că în timpul pătratului de Lună în Gemeni vor reduce negativitatea pentru a deveni prosperi magnetic.

Rac

Datorită întregii energii a Gemenilor care te înconjoară, s-ar putea să simți că în sfârșit ești pe drumul cel bun în ceea ce privește capacitatea de a aduna bani. Te simți încrezător în timpul Lunei în Gemeni, deoarece aceasta îți permite să vezi ambele fețe ale monedei, foarte clar.

Tot ceea ce experimentezi astăzi este modul în care te pregătești pentru prosperitate și succes. Nimic din toate acestea nu vine ușor, dar nici nu este prea greu. Îți dorești asta, și știi că, dacă acest lucru va deveni ceva de durată, atunci trebuie să fii tu „lipiciul” care le ține pe toate împreună.

Acum intri într-un moment de vârf al vieții tale, Rac, și ai putea chiar să te consideri la începutul unei perioade de mare prosperitate și bogăție. Ai muncit din greu pentru asta, dar totuși, merită recunoștința ta. Totul arată foarte bine, Rac, și te bucuri de această situație.

Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"

Leu

Ce funcționează bine pentru tine în această perioadă este faptul că suntem în ultimul pătrar al Lunii în Gemeni, iar ceea ce se întâmplă de fapt aici este că indecizia care vine cu tranzitele Gemenilor se diminuează; se îndepărtează, iar asta înseamnă că ești clar și pregătit.

Acesta este momentul de care aveai nevoie; ai amânat o anumită decizie pentru că ai vrut să fii complet pregătit pentru ea atunci când va apărea, și acum ești absolut sigur că totul va merge cum trebuie. Această zi de luni are toate ingredientele unei zile de succes, și vei transforma activitățile zilei într-o carieră.

Ceea ce se întâmplă în această zi este genul de lucruri la care te vei uita înapoi într-o zi când vei vrea să dai un exemplu cuiva despre cum a fost când ai început să mergi pe calea prosperității. Vezi totul foarte clar acum, Leu, și îți place cum evoluează lucrurile. O viață prosperă este viața pentru tine.

Horoscop chinezesc, săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024. Toamna vine cu energii blânde. Patru zodii vor fi ajutate de Dragonul de Lemn în tot ceea ce fac

Scorpion

Există un singur motiv pentru care intri acum într-o perioadă foarte prosperă în viața ta, și acesta este pentru că tu ai făcut-o posibilă, Scorpion. Da, ai și ajutorul forțelor cosmice, desigur, iar în timpul ultimului pătrar de Lună în Gemeni, te vei simți bine în legătură cu munca ta.

Ceea ce treci acum este ultimul retuș al marii tale capodopere. Oricare ar fi aceasta, este genul de lucru care depindea de sincronizare pentru a avea succes, și acum, ziua a sosit și îți arată că nu doar că ai făcut lucrul potrivit, dar ziua potrivită este aici.

Ceea ce observi cel mai mult despre această zi este cât de clară este mintea ta. Ultima fărâmă de Lună în Gemeni îți arată că toată confuzia și indecizia prin care ai trecut a meritat; te-a adus în acest loc, și de aici înainte vei experimenta bogăție și abundență.

Pești

Rar te gândești la bani în termeni de panică sau insecuritate, și nu este atât de mult pentru că ești bogat, ci pentru că vezi bogăția în lucruri care nu sunt neapărat materialiste. Acest lucru îți oferă un fel de atitudine sigură, una care nu este ușor amenințată de circumstanțele financiare.

Ceea ce face acest lucru pentru tine, însă, este că semnalează universului sentimentul tău de echilibru și siguranță și îi transmite universului că ești, prin natură, cineva care poate gestiona abundența și prosperitatea, dacă ar trebui să primești unele – ceea ce și faci, spun astrologii.

Poate că nu știi, dar banii sunt pe cale să vină spre tine, și s-ar putea să fie genul de bani pe care îi poți numi „avere.” Nu e o predicție astrologică rea, nu-i așa? Această zi marchează intrarea ta în lumea prosperității și a bogăției, Pești, și tu, fiind atât de relaxat în privința acestor lucruri, vei zâmbi ușor, știind că totul este bine.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Trei zodii vor avea noroc la bani. O zodie trebuie să se abțină de la împrumuturi