MENIU

Horoscop special: Patru zodii intră într-o eră norocoasă din 28 august, după ieșirea lui Mercur din retrograd

Horoscop special: Patru zodii intră într-o eră norocoasă din 28 august

Mercur direct nu doar că ne ajută să revenim pe drumul cel bun în viața noastră, dar din prima sa zi, 28 august 2024, deschide ușile pentru ca patru semne zodiacale să intre într-o eră de mare noroc și abundență. Este ca și cum ceea ce împiedica fluxul de abundență să se manifeste acum este liber să circule. Mercur direct este tranzitul astrologic care pune lucrurile din nou în mișcare.

Ce vom observa în această zi este că pare mai ușor să atragem bani. Da, este atât de simplu; poate am simțit că am încercat foarte mult să realizăm ceva, iar cu cât ne străduiam mai mult, cu atât ne simțeam mai departe de obiectivele noastre. Ziua de 28 august schimbă totul, deoarece Mercur devine direct și permite fluxului de abundență să ne atingă… în sfârșit. Este un moment foarte bun pentru patru semne zodiacale, iar noi suntem recunoscători pentru această schimbare cosmică.

Patru semne zodiacale intră într-o eră mai norocoasă din 28 august 2024:

Leu

Te uiți în jurul lumii și tot ce vezi este haos, și uneori te întrebi dacă ceva are vreo ordine. Te îngrijorezi în legătură cu finanțele tale, protecția lor și cum să te asiguri că lucrurile vor merge bine, financiar, în viața ta și în lumea ta.

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2024. Astrele sunt puse pe șotii și testează relațiile. Trei zodii sunt norocoasele lunii

Deoarece ai tranzitul Mercur Direct care lucrează pentru a clarifica lucrurile pentru tine, Leule, vei observa că din 28 august vor avea sens aceste mici detalii deranjante și vei descoperi că, participând activ, vei menține un anumit control asupra a ceea ce urmează.

Ce înseamnă acest lucru este că, deoarece ești inteligent și bine pregătit, nu lași problemele lumii să interfereze cu obiectivele tale, ceea ce permite fluxului de abundență să te atingă în acest moment. Respectându-ți planurile, creezi o cale către o eră mult mai norocoasă în viața ta.

Fecioară

Mercur direct este cheia avântului tău în această zi, deoarece simți că din această zi, 28 august, și se eliberează spiritul astfel încât să poți fi prezent în viața ta. Ce se întâmplă este că în timpul retrogradului ai fost serios afectat; ai încetinit, ai încetat să participi și te-ai simțit confuz.

Acum, ca și cum ar fi fost apăsat un comutator, ești dintr-o dată mult mai conștient de tot, și acest lucru este bun, deoarece te face să vrei să faci parte din tot din nou. Acest lucru, pentru univers, arată ca și cum ai spune „da” energiei pozitive, și când asta se întâmplă, universul răspunde cu abundență.

Deoarece ai ajutorul lui Mercur Direct de partea ta, atitudinea ta față de toate este una mai bună, iar acest lucru te ajută să deschizi porțile către o viață plină de abundență și noroc. Ești la pragul acestei ere, chiar acum, așa că, după cum se spune, „După tine…”

Zodiile care își găsesc sufletul pereche mai târziu în viață. A doua căsnicie va fi cea a iubirii adevărate pentru ele

Balanță

Tot ce știi este că această zi nu putea veni destul de repede, și acum că este aici, ești pe cale să sărbătorești. Chiar dacă pare prematur, ești gata de acțiune, pentru că te simți bine în legătură cu tranzitul Mercur direct, și poți simți că retrogradul s-a încheiat. Acest lucru îți eliberează mintea și spiritul.

Acum, ești gata să reiei, Balanță, și asta înseamnă că orice te-a ținut pe loc în ultimele săptămâni acum s-a dizolvat în marele ocean al timpului, iar ceea ce îți rămâne este prezentul. Acum este momentul să îți deschizi brațele pentru norocul pe care urmează să-l primești în abundență.

Astrologia îți arată că urmează să intri într-o perioadă de mare noroc și că ești pregătit pentru asta. Nu ai nicio îndoială, Balanță, și ultimul lucru pe care îl simți este că nu meriți ce urmează. Simți că totul se întâmplă cu un motiv, și vei fi acolo când se va transforma în aur solid.

Capricorn

Orice lucrai cu câteva luni în urmă pare să îți capteze atenția din această zi de 28 august 2024. Acest lucru îți stârnește curiozitatea pentru că, mai devreme, în timpul retrogradului lui Mercur, te gândeai că poate ceea ce lucrai nu funcționa, iar acum, în această miercuri, totul se schimbă.

Deoarece ai intrat fericit în sezonul Mercur direct, te-ai regăsit și într-o eră a norocului, iar mare parte din acest lucru se datorează faptului că ai perseverat, spun astrologii. Poate ai văzut cum o parte din munca ta grea a fost lăsată deoparte, dar nu ai renunțat; pur și simplu ai așteptat, iar acum… succesul.

Succesul pe care îl vezi începând din 28 august este deschizătorul de uși pentru mult mai mult de unde a venit. Ești într-un loc bun acum, Capricorn, și ar fi indicat să faci lucruri precum investiții sau planificare financiară. Aceasta este o eră norocoasă pentru tine, așa că ar trebui să profiți de beneficiile cosmice.

Patru zodii care renasc odată cu venirea toamnei. Vor avea parte de protecție divină și reușite pe aproape toate planurile