MENIU

Horoscop special: 4 zodii vor simți transformări speciale după eclipsa de Lună plină în Pești

4 zodii vor simți transformări speciale după eclipsa de Lună plină în Pești

Eclipsa de Lună plină în Pești este un moment cosmologic deosebit, care aduce cu sine oportunități de transformare profundă pentru multe dintre zodii. Această eclipsă va ilumina aspecte adânc înrădăcinate ale vieților noastre, oferindu-ne impulsuri puternice către auto-reflecție și reorientare spirituală. În acest context astral, patru zodii se vor simți în mod special influențate de energiile acestei eclipse, trăind experiențe unice și revelatoare. Vom explora cum aceste transformări vor modela destinul acestor zodii și cum își pot înfrunta cu succes provocările ce vor apărea în urma acestei mari schimbări astrale.

Săptămâna 16-22 septembrie 2024 marchează începutul unei perioade de transformare, cu fiecare semn zodiacal fiind influențat de o eclipsă de Lună Plină și de tranziția în sezonul Balanță.

Eclipsa de Lună Plină în Pești se desfășoară marți, 17 septembrie, aducând o energie profund spirituală care te va ajuta să te conectezi mai ușor cu intuiția și universul. Această energie este recunoscută pentru capacitatea de a genera realizări neașteptate și noi oportunități, încurajându-te să reflectezi asupra a ceea ce poți lăsa în urmă pentru a avansa.

Trei zodii încep procesul de vindecare după jumătatea lunii septembrie. Astrele le ajută și le ocrotesc în drumul spre regăsirea de sine

Taur 

Pe măsură ce eclipsa Peștilor se ridică marți, 17 septembrie, permite-ți să iti pui o dorință. Visează mare și eliberează totul, trebuind să fii întotdeauna atât de logic sau practic. S-ar putea să devii mai conștient de o anumită dorință sau speranță pentru viitor în acest timp și, deși ar putea diferi semnificativ de ceea ce ai planificat, ar trebui să iti permiti să o urmăresti – la urma urmei, a crea spațiu pentru miracole înseamnă a le primi. 

Gemeni 

Acorda o atenție deosebită viselor și intuiției tale, deoarece Luna Plină și eclipsa de Lună din Pești au loc marți, 17 septembrie, deoarece este posibil să primesti mai multe informații sau redirecționări cu privire la scopul sufletului tau.

Nu poți pierde legătura cu sufletul tău, dragă Gemeni. S-ar putea să te ocupi de o mulțime de probleme acasă, dar ti-ar fi de folos să iti creezi timp pentru a te asculta și a-ti urma scopul.

Horoscopul zilei, marți, 17 septembrie 2024. Eclipsa de Lună în Pești provoacă emoții intense. Trei zodii trebuie să fie atente la impulsivitate

Rac 

Permite-ți o șansă! Eclipsa de Lună Plină din Pești de marți, 17 septembrie servește drept reamintire că ai visele pe care le ai cu un motiv, scrie SfatulParintilor. Nimic nu este întâmplător în viață și, deși s-ar putea să trebuiască să petreci ceva timp să-ți dai seama cum să profiti de această nouă oportunitate, nu există nicio îndoială că ești menit să o faci.

Acorda o atenție deosebită a ceea ce apare, mai ales legat de călătorie, deoarece acesta este începutul manifestării vieții care ți-a fost întotdeauna menită. Ai tot ce ai nevoie pentru a risca asupra ta și a viselor tale, dragă Rac. Deși vei fi întins cu mult dincolo de zona ta de confort, este și timpul să începi să explorezi noi posibilități.

Scorpion 

Când eclipsa de Lună Plină în Pești atinge vârful marți, 17 septembrie, alege-ți fericirea mai presus de orice altceva. Această bucurie nu este doar momentană, ci este baza noii vieți pe care doresti să o creezi. Tot ceea ce îți dorești este posibil, dar va trebui să-l alegi.

Doar nu lăsa puterea alegerii să te facă să simți că este o povară pe care trebuie să o porti, pentru că, în realitate, îmbrățișarea este ceea ce te va elibera. A avea de ales asupra a ceea ce vei accepta în viața ta și a ceea ce nu mai vrei este un dar, pentru că înseamnă că în orice moment poți alege calea destinului tău — cea care aduce cea mai mare bucurie sufletului tău.

Super-Puterea ta, în funcție de zodie. Află calitatea specială dată de astre, care te face special și te diferențiază în fața celorlalți