MENIU

Horoscop miercuri, 28 noiembrie. O zi fabuloasă, dar plină de lacrimi pentru o zodie

Horoscop 18 noiembrie. Zi de coşmar pentru aceste zodii

Horoscop miercuri, 28 noiembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru o zi din mijlocul săptămânii, o zi de iarnă autentică! 

BERBEC
Sunteți foarte bucuroși și parcă vă hrăniți cu energia celorlalți, pentru că cei din preajma voastră sunt somnoroși și obosiți, în timp ce voi puteți fi comparați cu un titirez.

TAUR
Există posibilitatea ca o persoană din anturajul vostru să vă dea planurile peste cap. Chiar și așa, cu răbdare și calm, puteți să vă faceți o listă de priorități pe care să o urmați cu încredere.

GEMENI
Viața amoroasă se îmbunătățește considerabil, asta doar dacă țineți cont și de ce își dorește partenerul și renunțați la încăpățânare. Chiar dacă nu vă plac compromisurile, le faceți de dragul persoanei iubite.

RAC
Atenție la oportunitățile care se ivesc astăzi. Sunteți aproape să vă îndepliniți un vis, dar pentru asta trebuie să aveți o minte deschisă, deoarece calea către acest vis poate fi alta decât vă așteptați.

LEU
Începeți ziua de lucru în forță, iar ritmul alert de astăzi poate să vă aducă plângeri din partea colegilor. Pe de altă parte, implicarea voastră nu va fi trecută cu vederea.

FECIOARĂ
Aveți tendința de a considera că tot ce vi se întâmplă este o tragedie astăzi. Exagerați și cineva vă readuce cu picioarele pe pământ, pentru că această atitudine dăunează relațiilor sociale.

BALANȚĂ
Toate calculele vă arată că trebuie să fiți puțin mai economi și începeți să tăiați bugetul destinat distracției. Un membru al familiei va fi nemulțumit.

SCORPION
Experiențele de viață ale celor apropiați sunt adevărate lecții pentru voi. Evitați situațiile neplăcute, tocmai pentru că ați știut să ascultați la momentul potrivit.

SĂGETĂTOR
Veți fi foarte activi astăzi și o să rezolvați o mulțime de lucruri încă de la primele ore. La amiază o să aveți parte de o mare satisfacție.

CAPRICORN
O mulțime de prieteni își doresc să vă vadă și încearcă să vă facă să programați câteva întâlniri. Din păcate, nu o să aveți timp pentru toți, iar unii dintre ei se vor simți neglijați.

VĂRSĂTOR
Veți avea parte de o zi lipsită de activități ieșite din comun. Acest lucru o să vă ajute să vă odihniți și să vă terminați repede activitățile de la serviciu.

PEȘTI
Astăzi reușiți să depășiți lucrurile grele pe care le-ați întâmpinat în ultima perioadă în viața voastră. Faptul că primiți ajutor din partea prietenilor vă face să vă simțit apreciați și iubiți.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac zodii