MENIU

Horoscop miercuri, 22 mai 2024. Pasiunea și intensitatea, cuvintele zilei. Trei zodii vor avea succes în tot ceea ce fac

Horoscop miercuri, 22 mai 2024

Astrele ne îndeamnă să facem ordine în haos cu horoscopul zilei de mâine, 22 mai 2024. Soarele în Gemeni formează un trigon potent cu Pluto în Vărsător, iar, ca urmare a acestui aspect, semnele astrologice se vor simți puternice, gata să preia controlul asupra propriei vieți

Planetele își vor îndrepta atenția asupra pasiunii și intensității, cuvintele zilei fiind "Fierbinte" și "Experiențe" și anunță o zi în care zodiile vor fi animate de un entuziasm neînfrânat, care le va încuraja să se lanseze în noi proiecte și să-și urmărească visurile lor, avertizănd totodată că, pentru unii, această zi va fi un test de rezistență și de adaptare la schimbările care vor veni.

Berbec

Curiozitatea intelectuală îți este vocație mâine, spun astrele. Îți e atât de ușor de stârnit interesul în aceste momente încât nu există clipă de plictiseală pe parcursul zilei. O idee citită într-o carte, un articol din ziar sau un subiect care e „rostogolit” pe grupul de prieteni îți vor pune neuronii la treabă.

Taur

Conform planetelor cerești, mâine e momentul ideal pentru a întinde o mână de ajutor unui coleg. Sprijină-l când nu mai găsește nicăieri resurse sau susținere; chiar și 15 minute în care îi stai la dispoziție cu sfaturi sau cu contribuții practice îl vor repune pe calea cea bună. O să te plătească înmiit, căci prietenia e o floare rară, iar tu ești un grădinar iscusit.

Gemeni

Ești obișnuit/ă să îți pui mintea la contribuție, așa că nu e deloc curios că mâine excelezi la capitolul concentrare. Dar dacă ai schimba puțin paradigma? În primul rând, nu te mai focusa numai pe aspectele mentale, împletește-le cu o activitate fizică, fiindcă există multă energie stagnantă în corpul tău. Câteva asana (posturi) de yoga împletite cu respirație adâncă îți vor spori concentrarea.

Top 5 zodii care fac cea mai bună mâncare. Concurează cu cei mai mari chefi

Rac

Precum Alice în Țara Minunilor, nu e deloc exclus ca acum să te strecori prin acea gaură de iepure și să plonjezi direct într-un tărâm miraculos. Nu numai că vezi lumea cu alți ochi, dar parcă în jurul tău răsar dintr-odată oameni speciali, șanse unice și perspective amețitoare. Să fi făcut schimb de Universuri cât ai stat cu ochii închiși?

Leu

E mai ușor decât să respiri să formezi conexiuni mâine. Ești pur și simplu îndrăgostit/ă de oameni și tinzi să vezi numai latura lor bună, cu precădere a unuia dintre ei. Duceți conversația mai departe de numele trupelor voastre preferate sau de felurile de mâncare pe care vă place să le gătiți. Înainte de a te declara fascinat/ă, asigură-te însă că și celălalt simte la fel, căci crește riscul de obsesii.

Fecioară

Te simți ca un sistem care a fost suprasolicitat, spun astrele. Mai închide din acele ferestre sau mai dezactivează câteva aplicații dacă nu vrei să fii nevoit/ă să apeși butonul de restart. Mai rău e că oboseala mentală te poate împiedica să observi o oportunitate profesională, căci acum nu mai poți discerne ce e important de ce e zgomot de fundal.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Astrele ne dau noi idei de a face bani. Două zodii vor scăpa de datorii

Balanță

Trăiești o singură dată, dar dacă o faci cum trebuie, o dată e de ajuns. Așa spune o vorbă înțeleaptă care ți s-ar potrivi de minune mâine. Așadar, lasă viața să te surprindă și ascultă de acea voce tainică ce îți spune să accepți să pleci cu amicii în city break, să te înscrii la un maraton sau să începi să îți cultivi pasiunea până ce o transformi într-o sursă de venit.

Scorpion

Ascuțitele tale simțuri sunt în alertă. Intuiția vorbește la microfon și din fericire e imposibil să amuțești acum glasul ei. Ascultă ce îți transmite, fie că te împinge de la spate să începi o conversație cu un străin, să intri într-un magazin sau să citești o carte ori să vizionezi un film. Nu contează dacă indiciile au sau nu sens, ba dimpotrivă!

Săgetător

Relațiile tale sunt sclipitoare mâine. Ești fascinant/ă de străini, mai ales dacă provin din alte culturi, și le sorbi poveștile captivante, spun astrologii. Pe de altă parte, să știi că vei adora și să stai la taclale cu un necunoscut într-o cafenea după ce observi că citiți aceeași carte sau să abordezi persoana care stă lângă tine în metrou când vezi că purtați același tricou. Nu se zice că sufletele gemene se îmbracă la fel?

Horoscop special: Azi debutează zodia Gemenilor. Trei zodii vor avea parte de noroc la tot pasul pe durata întregului sezon

Capricorn

Ești as la productivitate, dar pe cont propriu acum. Ține-te departe de lucrul în echipă, dacă poți și, la fel de esențial, stabilește-ți prioritățile. Nu comite greșeala de a considera că orice sarcină zilnică e îmbibată în importanță și dăruiește-ți mâine atenția și concentrarea unor misiuni sacre. Cine știe, poate că vei încheia ziua cu umerii acoperiți de epoleții realizărilor briliante.

Vărsător

Să știi că o vestimentație care să îți reflecte personalitatea nu e nici pe departe un moft. Nici o necesitate practică, e adevărat, dar un Vărsător nu poate să ducă la nesfârșit o existență banală. Dacă simți că nimic din garderoba ta nu te mai reprezintă, mergi la un butic vintage unde să descoperi capodopere care au trecut testul timpului.

Pești

Nu mai ești nici pe departe ursulețul afectuos pe care ceilalți l-ar strânge necontenit în brațe, te transformi în peștele evaziv și voalat. Ideea e că nu vrei să dai impresii greșite și de aceea te abții de la afecțiunea etalată fizic. Nu lași deloc garda jos, și bine faci, mai ales că acea ființă specială cu care te simți compatibilă peste câteva zile îți poate deveni indiferentă.

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire