MENIU

Horoscop marți, 28 mai. O zi fabuloasă pentru o zodie

Horoscop marți, 28 mai. Iată ce vă rezervă astrele pentru o zi de la final de primăvară! 

BERBEC
S-ar putea să plecați la drum pentru o problemă anunțată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăți, reușiți să vă descurcați foarte bine și să rezolvați tot spre mulțumirea șefilor.

TAUR
Ideile vă sunt apreciate mai mult ca niciodată de anturaj. Dacă sunteți invitați astăzi la o petrecere sau chiar o excursie nu ratați ocazia. Veți avea parte de momente minunate.

GEMENI
Relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei.  Nu este cazul să vă îngrijorați pentru că o rudă o să vă ajute să treceți peste acest moment.

RAC
E un moment bun să vă puneți mintea la treabă și să oferiți idei inedite șefului la următoarea ședință. Propunerile voastre vor face diferența în privința viitorului echipei.

LEU
Cineva încearcă să vă convingă să faceți ceva ce nu este neapărat pe placul vostru. Încercați să vedeți partea bună și atitudinea această vă va ajuta.

FECIOARĂ
Dacă mergeți la cumpărături, încercați să respectați lista. Nu aruncați banii pe lucruri inutile, deoarece urmează o perioadă dificilă pentru voi în acest sens.

BALANȚĂ
Urmează o perioadă excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață vă dă o veste deosebită, ce vă face să vă schimbați planurile pentru săptămânile ce vin.

SCORPION
Dacă ar fi să alegeți între o zi satisfăcătoare la locul de muncă și câteva în care să stați să vă relaxați cu partenerul de viață, o luați pe a doua fără să stați pe gânduri. Nu o să puteți opta  pentru ceea ce vreți, dar o să fiți cu capul în nori astăzi.

SĂGETĂTOR
Vă dedicați energia relației de iubire, care înseamnă totul pentru voi astăzi. Comunicarea este esențială și faceți totul cu mare drag alături de partenerul de viață.

CAPRICORN
Se anunță o zi relaxantă pentru voi. Ieșiți în oraș, socializați, vă bucurați de compania prietenilor și a familiei și vă faceți planuri pentru o mică excursie.

VĂRSĂTOR
Se ivește o șansa nouă la orizont și vi se pare din ce în ce mai interesantă. Sunteți conștienți că nu e ușor de dus la capăt ceea ce vreți să începeți, dar merită eforturile.

PEȘTI
Câștigurile financiare din ultima perioadă vă vor ajuta să vă îndepliniți un vis. Primiți vești bune cu privire la situația voastră financiară, așa vă puteți răsfăța în voie toată ziua.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodie zodiac